![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Facultatea de contabilitate Titu Maiorescu
Last Updated: Jul 11 2018 15:08, Started by
cristicrss1
, Jul 11 2018 15:04
·
0

Posted 11 July 2018 - 15:04

Va salut. As vrea sa ma inscriu la Titu Maiorescu,contabilitate. Invatamantul de zi ar avea prioritate si pentru asta am o intrebare. Am un loc de munca in acest moment destul de ok , lucrez de joi pana duminica in mare parte,deplasari etc. Uneori doar de vineri. As putea face aceasta facultate la zi daca m-as prezenta la facultate in mare parte de luni pana miercuri ,adica cam 3 zile pe sapt , maxim 4 ? . Nu prea as opta pentru distanta si de asta as vrea sa stiu.
|
Posted 11 July 2018 - 15:08

Nu prea.
E de-ajuns un seminar să fie pus joi sau vineri și deja absențele vor fi mai mult de jumătate din timp. Pe de altă parte, combinația la ID + muncă "la zi" e chiar indicată, un angajator văzând atât competențe teoretice, cât și practice pe CV. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users