Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De cand a devenit Suedia o ț...

Izolatie centura și stalpi

Rareș Nastase semneaza seria...

Toyota Yaris Hybrid sau VW Polo 1...
 Cea mai buna rețea by Ookla ...

Infintare asociatie proprietari -...

Chip grafic integrat vrea driver ...

Onkyo NS 6170 vs NUC + DAC
 Despre comunicare

Cum sa invat pt admiterea la facu...

Recomandare smartphone 800 lei

Cum va informați inainte de a ave...
 Consum prea mare focus MK2?

Alegere/discutii frigider offgrid...

Problema Facebook Lite

Sa fie EDID-ul monitorului , sau ...
 

Alternativa la boxe pasive 2.0 - 2 subwoofere si 4 sateliti (cate 1 subwoofer si 2 sateliti pe canal)

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
costeld69

costeld69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,553
  • Înscris: 07.02.2011
Buna ziua.
Va rog sa impartasiti din experienta sau sa analizati urmatoarea idee (solutie) ca alternativa la 2 boxe pasive.
(pentru o auditie fara foarte mari pretentii).
1. amplificator JBL-CSA-2120
Attached File  Amplifier Specifications.JPG   112.42K   15 downloads
Attached File  impedance.JPG   37.92K   15 downloads
2. subwoofer + sateliti (de la sistem 5.1 LG)
Attached File  lg subwoofer sh32sd-w.JPG   99.02K   13 downloads
Attached File  ht302sd.JPG   115.27K   13 downloads
3. pentru a obtine 4ohm pe canal:
-2 sateliti de 4ohm vor fi legati in serie si apoi legati in paralel cu subwooferul de 8ohm.
Attached File  Untitled.jpg   25.05K   14 downloads
Attached File  Capture.qaz.JPG   58.91K   13 downloads
...
Detin amplificatorul (chilipir de la targ) si un subwoofer (din garaj de la vecin).
Am gasit pe site-urile de SH acelasi model de subwoofer si sateliti,
deci investitia ar fi minima.
...
Ce parere aveti, asamblul format dintr-un subwoofer (65-1500Hz) + sateliti (160 -20000Hz), poate inlocui o boxa pe 2 cai?
Ganduri bune tuturor!

#2
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,088
  • Înscris: 16.10.2008
Genul asta de setup se foloste doar la sonorizari. Pt. Hi-Fi la steteo se foloseste un singur sub, si ala nefiind usor de integrat.

#3
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,922
  • Înscris: 01.02.2008

View Postcosteld69, on 11 iulie 2018 - 08:58, said:

Buna ziua.
Va rog sa impartasiti din experienta sau sa analizati urmatoarea idee (solutie) ca alternativa la 2 boxe pasive.
(pentru o auditie fara foarte mari pretentii).

Doua boxe active mai de Doamne Ajuta:  EDIFIER sau Microlab Solo 6C

Edited by rosix, 11 July 2018 - 09:08.


#4
geo123

geo123

    Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,157
  • Înscris: 10.05.2006
1-Nu se pot inseria cabinete pe mai multe cai cu retea de de filtre pasive.
2-Nu ai filtru trece sus pe sateliti si filtru trece jos pe subwoofere.
3-Cum aduci in faza subwooferele cu satelitii.
4-Cum setezi nivelul de amplificare dintre sateliti si sub?

Nu se poate ce vrei tu,adica ma rog poti incerca dar rezultatul va suna ca porcul si vei distruge satelitii aia cu semnal full range.

Edited by geo123, 11 July 2018 - 12:30.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate