Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De cand a devenit Suedia o ț...

Izolatie centura și stalpi

Rareș Nastase semneaza seria...

Toyota Yaris Hybrid sau VW Polo 1...
 Cea mai buna rețea by Ookla ...

Infintare asociatie proprietari -...

Chip grafic integrat vrea driver ...

Onkyo NS 6170 vs NUC + DAC
 Despre comunicare

Cum sa invat pt admiterea la facu...

Recomandare smartphone 800 lei

Cum va informați inainte de a ave...
 Consum prea mare focus MK2?

Alegere/discutii frigider offgrid...

Problema Facebook Lite

Sa fie EDID-ul monitorului , sau ...
 

Nu pot intra pe unele site-uri.

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
g0dafk

g0dafk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 10.11.2016
Deci, incerc sa intru pe un anumit site si nu merge.

This site can't be reached.
Server IP address can't be found.

Asta imi zice pe Google Chrome. Pe alte browsere alte erori, dar tot asta e de fapt. Fiecare browser o spune in felul lui, intelegi voi.

Culmea e ca, de pe telefon pot intra pe acele site-uri, dar de pe laptop nu.
Care este problema...?

#2
karax

karax

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,422
  • Înscris: 14.10.2017
Ai umblat recent la router? Muta cablul ala galben (daca esti pe telekom probabil ca ai un huawei ) pe toate cele 4 porturi si incearca sa dai refresh la site-urile care nu merg. Eu asta am patit si asa s-a rezolvat

#3
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arde-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,303
  • Înscris: 29.06.2006
daca el nu poate intra DOAR pe un site...ce legatura are portul de lan?

#4
g0dafk

g0dafk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 10.11.2016
Sunt pe AKTA si am un TP LINK ARCHER V2, asa cred ca-i zice, daca nu ma insel. Apropo, nu e vorba doar de un singur site. Nu stiu cum sa va explic, sunt site-uri diferite dar care au in comun acelasi lucru. Sau.. e doar o conincidenta faptul ca au lucrul asta in comun, habar nu am.
Spre exemplu, nu pot intra pe http://www.m2reborn.ro/ sau http://just4metin.ro/ .
P.S: Da, da, stiu. Metin2. Posted Image

Edited by g0dafk, 10 July 2018 - 20:54.


#5
Kagaroth

Kagaroth

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,632
  • Înscris: 21.01.2010
Schimba cache-urile DNS, banuiesc ca le folosesti pe ale  furnizorului. Punele de exemplu pe cele de la google, 8.8.8.8 si 8.8.4.4. Pare problema de cache DNS fie e vorba de cache-ul local, scapi de ea cu un ipconfig /flushdns (parca asta era comanda), sau schimband cache-urile cu cele de la google, de exemplu, cum am mai zis si inainte.

#6
andreic

andreic

    Superior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 77,269
  • Înscris: 07.02.2003

 g0dafk, on 10 iulie 2018 - 20:30, said:

This site can't be reached.
Server IP address can't be found.
DNS infectat.

#7
karax

karax

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,422
  • Înscris: 14.10.2017

 g0dafk, on 10 iulie 2018 - 20:54, said:

Sunt pe AKTA si am un TP LINK ARCHER V2, asa cred ca-i zice, daca nu ma insel. Apropo, nu e vorba doar de un singur site. Nu stiu cum sa va explic, sunt site-uri diferite dar care au in comun acelasi lucru. Sau.. e doar o conincidenta faptul ca au lucrul asta in comun, habar nu am.
Spre exemplu, nu pot intra pe http://www.m2reborn.ro/ sau http://just4metin.ro/ .
P.S: Da, da, stiu. Metin2. Posted Image
Ar mai fi posibilitatea sa fi umblat la setarile browserului si sa fi pus aiurea niste restrictii. Ia dai un reset la browser la setarile initiale poate isi revine....

#8
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,539
  • Înscris: 17.05.2004
Dacă atunci când intri de pe telefon ești conectat prin wireless la același net e din calculator problemă.

Eu aș dezinstala și apoi reinstala driverele de placă de rețea.
Apoi aș dezinstala Chrome și celelalte browsere cu Revo și după restart le-aș reinstala.

Sau poate nu te mai dezlipești de Metin și ți-au pus ai tăi vreun filtru.

#9
karax

karax

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,422
  • Înscris: 14.10.2017
Sau alta posibilitate patita tot de mine...ai pus senzitivitatea antivirusului prea mare si cere n certificate de securitate si aprobari la vizita pe site-uri. De aia alea care nu sunt sigure nu se deschid. Desi in cazul asta ar trebui alt avertisment , dar cine stie ce ai tu pe calculator. Da disable la antivirus si intra pe unul din acele site-uri , insa vezi sa nu fie unul periculos dupa nume si cu ce se ocupa.

#10
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 43,210
  • Înscris: 15.06.2004
SI unde e problema cu Windwos 10 daca tu folosesti Chrome ?

Se muta pe devirusare si recomand sa urmezi pasii de aici - https://forum.softpe...hide-topic-nou/

Dupa aia n-ar strica sa pui manual niste setari DNS la palca de retea. Vezi ce DNS-uri are providerul, sau pui ceva generic: 1.1.1.1 sau 8.8.8.8

#11
g0dafk

g0dafk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 10.11.2016
Aaa, imi cer scuze am crezut ca este din cauza windows-ului odata ce pe telefon ( deci android ) merge. Nu m-am gandit ca am probleme cu DNS-ul sau virusi.
Am schimbat DNS-ul cu cel de la google adica 8.8.8.8 si 8.8.4.4, dar degeaba, tot nu pot intra pe acele site-uri. Am dar si un reset la setari din Internet Explorer, tot degeaba.
Am cautat si pe google mai multe despre DNS virusat, am luat niste programe de scanat de la Kaspersky, Avira, ce-am mai gasit, nimic. Posted Image

Edited by g0dafk, 11 July 2018 - 11:53.


#12
Kagaroth

Kagaroth

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,632
  • Înscris: 21.01.2010
host www.m2reborn.ro 8.8.8.8
host just4metin.ro 8.8.8.8

Vezi daca iti intoarce raspunsurile de mai jos, nu stiu dar parca ai host si pe ferestre:
┌(ghost)─(archlinux)─(4.17.4-1-ARCH)
└─(~)─(6 files, 336KB)─ $ host www.m2reborn.ro
www.m2reborn.ro is an alias for m2reborn.ro.
m2reborn.ro has address 193.84.64.143
m2reborn.ro has address 193.84.64.144
m2reborn.ro has address 193.84.64.142
m2reborn.ro has address 193.84.64.145
m2reborn.ro mail is handled by 0 mail.m2reborn.ro.

┌(ghost)─(archlinux)─(4.17.4-1-ARCH)
└─(~)─(6 files, 336KB)─ $ host just4metin.ro
just4metin.ro has address 195.178.102.2
just4metin.ro mail is handled by 0 just4metin.ro.

┌(ghost)─(archlinux)─(4.17.4-1-ARCH)
└─(~)─(6 files, 336KB)─ $

Sa nu ai in hosts puse inregistrari statice pentru unele site-uri.

#13
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 43,210
  • Înscris: 15.06.2004
Dar exact pasii aia indicati i-ai facut ? Ca nu pomenesti nimic de ei, nu vad loguri, nimic...

Ai sarit peste, direct la DNS-uri - care eu am recomandat sa le pui abia dupa ce rezolvi si preferabil cele ale providerului.

#14
g0dafk

g0dafk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 10.11.2016

 Kagaroth, on 11 iulie 2018 - 12:19, said:

host www.m2reborn.ro 8.8.8.8
host just4metin.ro 8.8.8.8

Vezi daca iti intoarce raspunsurile de mai jos, nu stiu dar parca ai host si pe ferestre:
┌(ghost)─(archlinux)─(4.17.4-1-ARCH)
└─(~)─(6 files, 336KB)─ $ host www.m2reborn.ro
www.m2reborn.ro is an alias for m2reborn.ro.
m2reborn.ro has address 193.84.64.143
m2reborn.ro has address 193.84.64.144
m2reborn.ro has address 193.84.64.142
m2reborn.ro has address 193.84.64.145
m2reborn.ro mail is handled by 0 mail.m2reborn.ro.

┌(ghost)─(archlinux)─(4.17.4-1-ARCH)
└─(~)─(6 files, 336KB)─ $ host just4metin.ro
just4metin.ro has address 195.178.102.2
just4metin.ro mail is handled by 0 just4metin.ro.

┌(ghost)─(archlinux)─(4.17.4-1-ARCH)
└─(~)─(6 files, 336KB)─ $

Sa nu ai in hosts puse inregistrari statice pentru unele site-uri.

Aaa.. scuze, dar nu-mi dau seama unde ar trebui sa vad asta. Imi poti spune, te rog?

Da eiffel, am facut acei pasi nici un program de malware nu-mi gaseste probleme, CCleaner l-am folosit, extensii pe chrome nu am, doar una care blocheaza AD-urile, si am scos-o si tot la fel imi face.
Nu prea intru pe cine stie ce site-uri dubioase, tot ce fac este youtube pe calculator si gaming, atat.
O sa pun si logurile imediat.

Edited by g0dafk, 11 July 2018 - 12:57.


#15
danyel61

danyel61

    Fumător

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,745
  • Înscris: 19.08.2005

 xcit, on 10 iulie 2018 - 20:48, said:

daca el nu poate intra DOAR pe un site...ce legatura are portul de lan?

Site-ul respectiv merge pe alt port de lan.

#16
Kagaroth

Kagaroth

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,632
  • Înscris: 21.01.2010
Command prompt, cmd, powershell sau cum se mai numeste acum in ferestre 10 sau cat ai tu.

#17
g0dafk

g0dafk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 10.11.2016
Deci, pentru Kagaroth, am incercat comenzile tale, nu functioneaza nici in CMD nici in PowerShell...
Iar pentru eiffel, am mai scanat odata, pentru ca nu am salvat ieri log-urile si iata-le:
# -------------------------------
# Malwarebytes Adwcleaner 7.2.1.0
# -------------------------------
# Build: 06-26-2018
# Database: 2018-07-04.1
# Support: https://www.malwarebytes.com/support
#
# -------------------------------
# Mode: Scan
# -------------------------------
# Start: 07-11-2018
# Duration: 00:00:10
# OS:	 Windows 10 Enterprise
# Scanned: 41371
# Detected: 0

***** [ Services ] *****
No malicious services found.
***** [ Folders ] *****
No malicious folders found.
***** [ Files ] *****
No malicious files found.
***** [ DLL ] *****
No malicious DLLs found.
***** [ WMI ] *****
No malicious WMI found.
***** [ Shortcuts ] *****
No malicious shortcuts found.
***** [ Tasks ] *****
No malicious tasks found.
***** [ Registry ] *****
No malicious registry entries found.
***** [ Chromium (and derivatives) ] *****
No malicious Chromium entries found.
***** [ Chromium URLs ] *****
No malicious Chromium URLs found.
***** [ Firefox (and derivatives) ] *****
No malicious Firefox entries found.
***** [ Firefox URLs ] *****
No malicious Firefox URLs found.

AdwCleaner[S00].txt - [1379 octets] - [11/07/2018 13:59:16]
AdwCleaner[C00].txt - [1507 octets] - [11/07/2018 14:04:29]
########## EOF - C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[S01].txt ##########


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Junkware Removal Tool (JRT) by Malwarebytes
Version: 8.1.4 (07.09.2017)
Operating System: Windows 10 Enterprise x64
Ran by Admin (Administrator) on 11.07.2018 at 14:08:27,53
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


File System: 0


Registry: 0

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Scan was completed on 11.07.2018 at 14:10:11,50
End of JRT log
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Malwarebytes
www.malwarebytes.com
-Log Details-
Scan Date: 7/11/18
Scan Time: 2:15 PM
Log File: b12b0568-84fb-11e8-bb81-54e1ad3daf0b.json
Administrator: Yes
-Software Information-
Version: 3.5.1.2522
Components Version: 1.0.391
Update Package Version: 1.0.5867
License: Trial
-System Information-
OS: Windows 10 (Build 17134.165)
CPU: x64
File System: NTFS
User: DESKTOP-6S7UA84\Admin
-Scan Summary-
Scan Type: Threat Scan
Scan Initiated By: Manual
Result: Completed
Objects Scanned: 346217
Threats Detected: 0
(No malicious items detected)
Threats Quarantined: 0
(No malicious items detected)
Time Elapsed: 2 min, 15 sec
-Scan Options-
Memory: Enabled
Startup: Enabled
Filesystem: Enabled
Archives: Enabled
Rootkits: Disabled
Heuristics: Enabled
PUP: Detect
PUM: Detect
-Scan Details-
Process: 0
(No malicious items detected)
Module: 0
(No malicious items detected)
Registry Key: 0
(No malicious items detected)
Registry Value: 0
(No malicious items detected)
Registry Data: 0
(No malicious items detected)
Data Stream: 0
(No malicious items detected)
Folder: 0
(No malicious items detected)
File: 0
(No malicious items detected)
Physical Sector: 0
(No malicious items detected)
WMI: 0
(No malicious items detected)

(end)


Cum am zis, din ce vad eu pe aici ( cred, nu ma pricep asa bine ) ca nu e vreo problema de malware...
Apropo, am facut o masina virtuala si acolo functioneaza aceste site-uri... eram curios, poate are vreo relevanta... sau va ajuta cu ceva informatia asta.

Edited by g0dafk, 11 July 2018 - 15:00.


#18
Kagaroth

Kagaroth

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,632
  • Înscris: 21.01.2010
Dula cum am zis problema cu cache-ul local ce se rezolva cu comanda ipconfig /flushdns data din commad promp sau fisierul hosts din %system32% a fost modificat si ai inregistrari acolo pentru acele site-uri ce nu iti functioneaza.

PS: Daca nu merge cu host poti incerca cu nslookup, nu stiu sa il folosesc deci nu stiu sa iti zic cum faci verificari cu el. Nu l-am folosit  iar pe GNU/Linux cred ca e diferit modul de folosire decat pe ferestre:
┌(ghost)─(archlinux)─(4.17.4-1-ARCH)
└─(Downloads)─(4 files, 1,1MB)─ $ nslookup
> server 8.8.8.8
Default server: 8.8.8.8
Address: 8.8.8.8#53
> www.m2reborn.ro
Server: 8.8.8.8
Address: 8.8.8.8#53
Non-authoritative answer:
www.m2reborn.ro canonical name = m2reborn.ro.
Name: m2reborn.ro
Address: 193.84.64.142
Name: m2reborn.ro
Address: 193.84.64.143
Name: m2reborn.ro
Address: 193.84.64.144
Name: m2reborn.ro
Address: 193.84.64.145
> just4metin.ro
Server: 8.8.8.8
Address: 8.8.8.8#53
Non-authoritative answer:
Name: just4metin.ro
Address: 195.178.102.2
>


Edited by Kagaroth, 11 July 2018 - 15:12.


Anunturi

Bitdefender 2019 - reducere 40% Bitdefender 2019 - 40% discount!

Afla mai multe despre gama de produse Bitdefender 2019 pentru acasa si beneficiaza de o reducere de 40%!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate