Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De cand a devenit Suedia o ț...

Izolatie centura și stalpi

Rareș Nastase semneaza seria...

Toyota Yaris Hybrid sau VW Polo 1...
 Cea mai buna rețea by Ookla ...

Infintare asociatie proprietari -...

Chip grafic integrat vrea driver ...

Onkyo NS 6170 vs NUC + DAC
 Despre comunicare

Cum sa invat pt admiterea la facu...

Recomandare smartphone 800 lei

Cum va informați inainte de a ave...
 Consum prea mare focus MK2?

Alegere/discutii frigider offgrid...

Problema Facebook Lite

Sa fie EDID-ul monitorului , sau ...
 

Nu mai am bară de search in UC Browser

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
Darkrai4102

Darkrai4102

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 686
  • Înscris: 28.12.2013
Folosesc UC Browser și mi-a dispărut bara de navigare/ de search. Ce pot face?

Attached Files



#2
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,539
  • Înscris: 17.05.2004
Ai apăsat ALT să vezi dacă apare ?

#3
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 43,210
  • Înscris: 15.06.2004
Vezi ce tasta F sau combinatie de taste ai apasat.
As recomanda sa incerci intai cu F3 si F11, dar le poti lua la rand pe toate. N-am folosit browserul ala asa ca nu stiu ce diferente pot fi fata de restul.

#4
Darkrai4102

Darkrai4102

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 686
  • Înscris: 28.12.2013

View Postwaterman, on 10 iulie 2018 - 14:57, said:

Ai apăsat ALT să vezi dacă apare ?
Am apăsat, nu se întâmplă nimic

View Posteiffel, on 10 iulie 2018 - 14:57, said:

Vezi ce tasta F sau combinatie de taste ai apasat.
As recomanda sa incerci intai cu F3 si F11, dar le poti lua la rand pe toate. N-am folosit browserul ala asa ca nu stiu ce diferente pot fi fata de restul.
Le-am apăsat pe toate

#5
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,539
  • Înscris: 17.05.2004
Uninstall cu Revo Uninstaller restart și apoi reinstalezi.

Plus de asta aia din mijloc UNDE E LUPA AIA e bara de search. Tu nu mai ai bara de meniu ?

Edited by waterman, 10 July 2018 - 15:09.


#6
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 43,210
  • Înscris: 15.06.2004
Esti sigur ca F11 nu te-a scos din full screen mode ?
Ia vezi butonasele alea care apar in colturi ce stiu sa faca - gen aia cu ...

Apropo, ala e un print de latine ? Ca pare a fi o poza cu browserul deschis la care cineva a sters scrisul din bara de navigare.

#7
Paz

Paz

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,240
  • Înscris: 29.04.2018

View Postwaterman, on 10 iulie 2018 - 15:08, said:

Uninstall cu Revo Uninstaller restart și apoi reinstalezi.

Plus de asta aia din mijloc UNDE E LUPA AIA e bara de search. Tu nu mai ai bara de meniu ?
In dreapta sus are 3 butoane. Unul, sigur are un menu.

#8
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,539
  • Înscris: 17.05.2004
A plecat colegul.
Nu mai e așa de urgent...

#9
Darkrai4102

Darkrai4102

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 686
  • Înscris: 28.12.2013
Am fost puțin plecat cu treabă și m-am întors acum. Nu este full screen mode pentru cine zicea mai sus. Nu știu ce are.

Attached Files


Edited by Darkrai4102, 10 July 2018 - 17:19.


#10
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,293
  • Înscris: 21.03.2013
Mesaj moderator:

Am sters posturile inutile. Va rog sa lasati off-topicul!

Titlul topicului "Nu mai am bară de search" l-am completat cu detaliul lipsa "in UC Browser". Conform regulamentului ariei titlul topicului trebuie sa fie cat mai sugestiv.

#11
Darkrai4102

Darkrai4102

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 686
  • Înscris: 28.12.2013
Nimeni, nimic? Ce să fac?

#12
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 43,210
  • Înscris: 15.06.2004
Dezinstaledaza-l. Sterge folderele care au ramas din Program Files, Program data si de prin User - pot fi ascunse.
Ruleaxa apoi CCleaner - si ptr temporare si ptr registrii.
Reinstaleaza-l si vezi ce se intampla.

Altceva nu stiu ce sa-ti zic. Nu e un browser cunoscut si utilizat de multe persoane.Eventual poti sa apelezi la suportul lor daca exista.

#13
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,948
  • Înscris: 27.06.2007
la asta te referi?
Attached File  Fără titl.jpg   2.71K   3 downloads Attached File  Fără titlu.jpg   9.23K   3 downloads

#14
Darkrai4102

Darkrai4102

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 686
  • Înscris: 28.12.2013

View PostSTARTREK1, on 11 iulie 2018 - 21:19, said:

la asta te referi?
Attachment Fără titl.jpg Attachment Fără titlu.jpg
da
LE: Am rezolvat într-un timp. Am apăsat Shift + F5, și toate filele și-au dat reload și au reapărut butoanele. Mulțumesc tuturor.

Edited by Darkrai4102, 11 July 2018 - 22:52.


#15
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 43,210
  • Înscris: 15.06.2004
Deci tot o combinatie de taste cu F...

Probabil e specifica la browserul asta.
La IE combinatia ta nu are efect iar la Firefox e echivalenta cu F12.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate