![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Operatie in Romania cu Asigurare EU
Last Updated: Jul 15 2018 08:21, Started by
Villefort
, Jul 10 2018 12:02
·
0

Posted 10 July 2018 - 12:02

Salut,
Recent am aflat ca este posibil sa fie necesar a ma opera la menisc (dupa o tura lunga de ciclism). Problema este ca la momentul actual iau doar calmante, iar maine ar trebui sa fiu in Romania. Am EHIC eliberat de societate de asigurari olandeza. Daca se agraveaza situatia, pot sa fac demersurile pentru operatie in Romania (raza genunchi + operatie) - care apoi sa fie decontate? Din cate stiu doar urgentele sunt acoperite, si nu stiu cum s-ar interpreta faptul ca abia imi indoi piciorul uneori ![]() Multumesc. |
Posted 10 July 2018 - 12:08

Care societate?
Foarte puține permit în ambulatoriu (ZK și DSW fiind două dintre ele, dar cu restricții). |
Posted 10 July 2018 - 12:09

Posted 10 July 2018 - 12:15

Eu am asigurare din Anglia.
Daca am nevoie de servicii medicale trebuie sa sun asiguratorul - numerele de tf. sunt pe cardul de asigurare si chiar rspunde cineva 24/7. Asiguratorul ma intreaba unde sunt si ce am patit dupa care, ma indruma catre o clinica sau spital agreeata de ei. La clinica respectiva doar prezint cardul de asigurat si gata ... De notat ca eu am asigurare FULL - inclusiv urgente stomatologice - dar anumite asigurari nu acopera decat un numar limitat de servicii. Cel mai bine ar fi sa te interesezi ce tipuri de servicii acopera asigurarea ta. |
Posted 10 July 2018 - 12:15

La ZK pentru ambulatoriu se decontează și în străinătate pentru situații neurgente, dar trebuie întrebat exact și punctual, deoarece acoperă tarifele doar la nivelul NL, care sunt mai mici ca în România în unele cazuri, aceștia având o economie de scară mai eficientă.
Și oricum, de ce v-ați opera în România, când operațiile ce țin de ortopedie nici nu intră sub incidența eigen risico? |
Posted 10 July 2018 - 12:18

La ZK pentru ambulatoriu se decontează și în străinătate pentru situații neurgente, dar trebuie întrebat exact și punctual, deoarece acoperă tarifele doar la nivelul NL, care sunt mai mici ca în România în unele cazuri, aceștia având o economie de scară mai eficientă. Și oricum, de ce v-ați opera în România, când operațiile ce țin de ortopedie nici nu intră sub incidența eigen risico? Sunt cu treburi in RO pana luna viitoare, si ma gandeam ca daca se agraveaza nu am ce face, neputand lua un zbor mai devreme spre NL. Puteti dezvolta ultima parte despre operatiile de ortopedie? Eigen risco sunt acei 385 euro nerambursabili? |
Posted 10 July 2018 - 15:03

Sunt cu treburi in RO pana luna viitoare, si ma gandeam ca daca se agraveaza nu am ce face, neputand lua un zbor mai devreme spre NL. Puteti dezvolta ultima parte despre operatiile de ortopedie? Eigen risco sunt acei 385 euro nerambursabili? da. Eu nu ti-as recomanda sa te operezi in Romania. Te macelaresc astia pe aici de o dai in complicatii. Incearca sa iei calmanete si sa nu supui piciorul la efort mare. Fa pauze dese ca piciorul sa se linisteasca. Cand ajungi in Olanda faci acolo operatia. |
Posted 15 July 2018 - 08:21

Ultima dată am dat cam 500 de euro pe o operație de menisc artroscopică la cabinet privat. Merită să te complici cu asigurările la asemenea sume? (Ce-i drept cred că au trecut vro 8 ani de atunci)
Edited by blotunga, 15 July 2018 - 08:22. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users