![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Suplimente pt memorie/invatat intens
Last Updated: Aug 31 2018 15:02, Started by
Ilinca-Teodoru
, Jul 05 2018 23:37
·
0

Posted 07 July 2018 - 11:42

Daca esti medic de familie..ne-am lamurit..
Sau poate mai rau, esti vreun nutritionist.. |
Posted 07 July 2018 - 14:00

Daca esti medic de familie..ne-am lamurit.. ...medic din cea mai ramas din familie ...ca poate unii săracii s-au dus si nu mai ,, beneficiază '' ![]()
Eu sunt medic pt vietățile necuvântătoare... Si la alea se dau suplimente si pot sa-ti spun ca se vad rezultate comparative. |
Posted 07 July 2018 - 15:04

Posted 07 July 2018 - 17:53

Singurul cu efect pt mine este Phenylpiracetam , nu-l gasesti la noi
|
Posted 07 July 2018 - 19:01

Singurul cu efect pt mine este Phenylpiracetam , nu-l gasesti la noi |
Posted 14 July 2018 - 05:38

Nici chiar asa, sunt si suplimente care au efect si inca din ala terapeutic.
|
Posted 31 August 2018 - 14:43

Vreau si eu o sursa credibila (gen PubMed, nu click sau formula as) in care s-a demonstrat efectul terapeutic superior al suplimentelor cu omega fata de statine. Vreau sa vad un singur caz in care colesterolul a scazut doar cu omega 3. Si mai jos e un fragment dintr-un articol de pe site-ul Clinicii Mayo. Imi cer scuze pentru Off topic. Pentru initiator: ia Lecitina din timp, cam intr-o luna se simte efectul dar sa-l iei doar dimineata. Edited by Freddy12, 31 August 2018 - 14:57. |
Posted 31 August 2018 - 15:02

A, omis sa atașez fragmentul de articol. Iata-l mai jos.
By Mayo Clinic Staff Overview Red yeast rice is the product of yeast (Monascus purpureus) grown on white rice. The powdered yeast-rice mixture is a dietary staple in Asia and has been used in traditional Chinese medicine. Red yeast rice is also available as an oral supplement. Red yeast rice might contain compounds that appear to lower cholesterol levels. One of the compounds is monacolin K, the same ingredient that is in the prescription cholesterol-lowering drug lovastatin (Altoprev). As an oral supplement, people take red yeast rice for high cholesterol and heart disease. Evidence Research on red yeast rice use for specific conditions shows: High cholesterol (hyperlipidemia). Research shows that red yeast rice containing considerable amounts of monacolin K can lower your total blood cholesterol level, your low-density lipoprotein (LDL, or "bad") cholesterol level and your triglyceride level. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users