![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Suplimente pt memorie/invatat intens
Last Updated: Aug 31 2018 15:02, Started by
Ilinca-Teodoru
, Jul 05 2018 23:37
·
0

Posted 05 July 2018 - 23:37

Va rog sa imi recomandati niste suplimente pentru memorie/invatat care chiar sa isi faca efectul.
(Pt un examen care va fi sustinut in 3-4 luni si care presupune mai mult toceala/memorare prosteasca/tocit o groaza de fraze/valori/tabele mot-a-mot/si alte rahaturi sinistre etc. ![]() Ce parere aveti de Mentat? Memo Plus ala ajuta? Sau e mai degraba o porcarie, un cocktail de substante dubioase care mai rau te agita/iti induce stari de nervozitate, fara sa aiba vreun efect asupra capacitatii de concentrare/memorare? Astept si alte pareri, pls. Edited by Ilinca-Teodoru, 05 July 2018 - 23:38. |
Posted 05 July 2018 - 23:46

Nu exista medicamente pentru ce vrei tu.
Miscarea in aer liber si oxigenarea creierului au efect. Edited by pasilla, 05 July 2018 - 23:46. |
Posted 05 July 2018 - 23:51

Trebuie sa existe.
![]() Sunt o groaza de suplimente pentru memorie/concentrare pe piata incat nu prea stii pe care sa il alegi... |
Posted 06 July 2018 - 00:33

Cerebrolysin este un supliment foarte potent, lăudat de mulți dar destul de scump si ptr. care îți trebuie rețetă.
|
Posted 06 July 2018 - 00:57

Adica tu vrei o pastila minune care sa invete pt tine? Pune mana si invata. Nu exista asa ceva, pastila minune.
Pastile normale pt memorie: lecitina, omega3, bilomag etc. |
Posted 06 July 2018 - 01:31

Posted 06 July 2018 - 06:32

Nu exista. Ai grija sa manaci bine (calitativ), sa bei suficienta apa si sa dormi noaptea, nu sa cauti miracole.
Vezi ce au zis si colegii, miscare si un pic de aer/soare nu strica deloc. |
Posted 06 July 2018 - 07:03

Posted 06 July 2018 - 07:05

Daca ar exista ce vrei tu nu ar mai fi oameni prosti
![]() |
Posted 06 July 2018 - 07:05

Adderall?
Eu stiam ca medicamentul asta doar te linisteste, te calmeaza. |
Posted 06 July 2018 - 07:38

Sunt in domeniu (medic). Nu am pretentia sa fiu si crezut
![]() Piata este invadata de suplimente datorita naivitatii si fricii oamenilor. Bazate doar pe un marketing agresiv, aceste produse doar va vor scoate banii din buzunar. Concret la ce doreste initiatoarea: - culcat devreme seara (maxim ora 22) - trezit la 6 dimineata, de la 7 te apuci de tocit ![]() - pauza la fiecare ora, 15 minute, timp in care faci ceva relaxant (de exemplu, asculta muzica favorita. NU televizor, facebook si alte gadgeturi ![]() - poti continua si dupa pranz, DACA mai simti ca mai poti acumula informatii. Daca nu, te opresti. Creierul are niste limite fiziologice, degeaba incerci sa "inghesui" informatie, daca a obosit, vei "pierde" sau vei "amesteca" si ceea ce s-a sedimentat deja. Succes ! PS: toate produsele recomandate mai sus n-au nicio treaba cu capacitatea de memorare. Aceasta capacitate nu poate fi stimulata de nimic, ea este atat cat este, la fiecare. Neuronul nu poate fi "ingrasat" mai mult decat este programat genetic. Poate fi in schimb antrenat, prin efort intelectual repetat. Unii fac greseala sa "bombardeze" neuronii cu stimuli (ex cofeina). Singurul efect obtinut in acest mod este "arderea" sinapselor si moartea neuronilor. Si nu toti neuronii se mai regenereaza. Nu-i irositi ! ![]() Edited by ergon, 06 July 2018 - 07:48. |
|
Posted 06 July 2018 - 07:50

ergon, on 06 iulie 2018 - 07:38, said:
Sunt in domeniu (medic). Nu am pretentia sa fiu si crezut ![]() Ar trebui sa iti fie rusine ca minti asa cu nerusinare. Las-o dracu cu "TOATE". le: Ar trebui sa primesti ban pt dezinformare. Doua exemple care mi-au venit instant acum in minte de suplimente alimentare care au efect. Vitamina C, Omega 3. Mai spui ca esti si medic..doamne fereste...Desi ma indoiesc ca esti medic. Cati 11-12 ani ai? Edited by mkscorpion0, 06 July 2018 - 07:57. |
Posted 06 July 2018 - 07:54

"suplimente pentru memorie/invatat care chiar sa isi faca efectul."
Incearca cu Coprol, Ciocolax, isi fac efectul garantat. Si vei deveni si mai desteapta, sa stii ca din alea nu exista.Si in linistea budei, se invata cel mai bine. "ergon" "TOATE "suplimentele alimentare" si "dispozitivele medicale" de pe piata nu au niciun efect." Sunt dispus sa te cred ca esti medic, dupa felul in care te exprimi. Denota ca sigur ai o diploma. Dar, doar atat. Edited by wagmich, 06 July 2018 - 07:56. |
Posted 06 July 2018 - 08:14

mkscorpion0, on 06 iulie 2018 - 07:50, said:
Ar trebui sa iti fie rusine ca minti asa cu nerusinare. Las-o dracu cu "TOATE". le: Ar trebui sa primesti ban pt dezinformare. Doua exemple care mi-au venit instant acum in minte de suplimente alimentare care au efect. Vitamina C, Omega 3. Mai spui ca esti si medic..doamne fereste...Desi ma indoiesc ca esti medic. Cati 11-12 ani ai? wagmich, on 06 iulie 2018 - 07:54, said:
"ergon" "TOATE "suplimentele alimentare" si "dispozitivele medicale" de pe piata nu au niciun efect." Sunt dispus sa te cred ca esti medic, dupa felul in care te exprimi. Denota ca sigur ai o diploma. Dar, doar atat. ![]() Ultima mea grija pe lume este daca sunt sau nu crezut de unii de pe softpedia ![]() Am raspuns initiatoarei, incercand s-o ajut. Dezinteresat, mi-e indiferent daca se indoapa cu suplimente sau nu. Dar de, daca unii care habar n-au ce face si mai ales ce NU face vitamina C si omega ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LE: greseala mea ca am raspuns ![]() ![]() ![]() Edited by ergon, 06 July 2018 - 08:28. |
Posted 06 July 2018 - 08:30

Sa stii ca nu impresionezi pe nimeni. Imi mentin parerea ca afirmatia ta "TOATE suplimentele alimentare si dispozitivele medicale nu au niciun efect" este una iresponsabila.
Si FALSA. |
Posted 06 July 2018 - 08:33

Eu am luat vreo 3 luni memo plus si lecitina => nu am simtit nici un efect.
Sotia a luat acelasi tratamen si a spus ca a memorat mai bine. Eu am plecat cu premiza ca oricum nu cred ca are vreun efect acest tratament,dar totusi am incercat. Cand am dat bac-ul am luat mentat ;bun nebun am luat examenul. In facultate nu invatam in gand ci cu voce tare plus un vreion, sa nu-mi apara alte ganduri. Succes! |
Posted 06 July 2018 - 08:33

mkscorpion0, on 06 iulie 2018 - 07:50, said:
Ar trebui sa iti fie rusine ca minti asa cu nerusinare. Las-o dracu cu "TOATE". le: Ar trebui sa primesti ban pt dezinformare. Doua exemple care mi-au venit instant acum in minte de suplimente alimentare care au efect. Vitamina C, Omega 3. Mai spui ca esti si medic..doamne fereste...Desi ma indoiesc ca esti medic. Cati 11-12 ani ai? Skorpionule, esti foarte agresiv si nu cred ca ai inteles ce vrea initiatoarea. Suplimentele ar trebui sa se ia doar daca esti in deficit de ce or zice ca au suplimentele alea. Daca chiar esti in deficit, suplimentele isi vor face treaba intr-un termen mediu/lung, nu rapid, cum vrea ea. |
|
Posted 06 July 2018 - 08:34

mkscorpion0, on 06 iulie 2018 - 08:30, said:
Sa stii ca nu impresionezi pe nimeni. Imi mentin parerea ca afirmatia ta "TOATE suplimentele alimentare si dispozitivele medicale nu au niciun efect" este una iresponsabila. Si FALSA. E foarte bine ca-ti mentii afirmatia, asta denota hotarare. imi plac oamenii hotarati ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users