![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Dosar asigurare locuinta creat pe informatii false
Last Updated: Jul 13 2018 10:37, Started by
igor06
, Jul 05 2018 18:16
·
0

Posted 06 July 2018 - 09:32

Nu, nu mai e in garantie.
In 2015 a fost dat in folosinta si garantia a fost de 2 ani. |
Posted 06 July 2018 - 10:55

Atunci ramine doar argumentul doi- dosarul de despagubire trebuie sa contina dovezi ale constatarilor. In cazul concret fotografii.
Daca astea nu exista nu au ce sa-ti faca. Daca exista, in ele trebuie sa apara nu doar crapaturi ci si urme de apa. De asemenea urme ale traseului apei de la zona tevilor tale pina la parchetul deteriorat. Apa lasa urme in toate cazurile deci daca in fotografii urmele nu apar cauza crapaturilor e alta. |
Posted 06 July 2018 - 11:42

pana cand nu iti trimite vreo hartie societatea de asigurari nu are rost sa iti faci griji.
iar cand va trimite acea hartie, ii trimiti in origine. mai departe vor trebui sa te dea in judecata si acolo sa dovedeasca ca e vina ta. stiu ca sunt multi care se tem de mers la tribunal, dar sa stii ca nu te pune nimeni cu picioarele pe jar acolo. |
Posted 06 July 2018 - 14:33

nu te gândești că vecinul este un lăudăros și ție ți-a pasat-o cum a ,,făcut,, el 8000 de lei să-ți crape rânza-n tine?
|
Posted 07 July 2018 - 10:53

Poze de la zona cu probleme am si eu pt ca mi le-a trimis el si nu e nici o urma de apa.
Multumesc mult pentru sfaturi. Atunci nu imi mai bat capul pentru ca nu e nici o dovada care arata ca este sau a fost apa acolo. |
Posted 13 July 2018 - 10:37

Update: Dupa raportul evaluatorului, compania de asigurari a cerut dovezi pentru infiltratie... si nu are (pentru ca nu exista infiltratia).
Edited by igor06, 13 July 2018 - 10:38. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users