![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Casti Razer Kraken USB
Last Updated: Jul 05 2018 10:17, Started by
coaca
, Jul 05 2018 00:20
·
0

Posted 05 July 2018 - 00:20

Salut,
Am cumparat zilele trecute castile Razer Kraken cu conectare USB. Ce mi se pare ciudat ca nu are nimic pe fir. ( reglare volum, oprire microfon...). Pentru pretul lor mi se pare destul de ciudat. ![]() Am instalat si softul "Razer Synapse". Aveti idee care e solutia cea mai simpla pentru a comuta intre casti si sistemul audio 5.1? Castile se pot opri in vreun fel fara a le deconecta tot timpul de la USB? Sigla luminoasa sta aprinsa non-stop ![]() Multumesc anticipat Attached Files |
Posted 05 July 2018 - 08:37

Din setarile sistemului ? Trecerea la 5.1.
Sigla asa e ea proiectata sa stea aprins. |
Posted 05 July 2018 - 10:17

Sa stea aprinsa non-stop? Nu exista vreo metoda sa o opresc?
Cum din setarile sistemului? Vroiam sa fie ceva cat mai simplu sa comuti intre boxe si casti. Castile sunt conectate pe USB. Multumesc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users