Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Miere Manuka
Last Updated: Nov 20 2020 12:40, Started by
hammeru
, Jul 04 2018 21:34
·
0
#55
Posted 05 March 2019 - 18:36
Naijax, on 05 martie 2019 - 16:55, said:
Mierea poliflora este foarte buna dar, parca sa zic ca aia de salcam imi place mai mult Oricum, faptul ca se zahariseste cel mai greu (cam aprox. un an) este adevarat S-o vezi pe cea de rapita: zaharisirea se face în câteva zile. Fiecare tip de miere e recomandata pentru o afecțiune anume (de fapt este un ajutor pentru medicație) similar plantelor din care este extras polenul. |
#56
Posted 05 March 2019 - 19:14
#57
Posted 05 March 2019 - 19:25
alx42, on 05 martie 2019 - 16:23, said:
... dar restul siturilor scriu numai de bine despre aceasta miere, ca vindeca multe etc ... E plin internetul de basme apicultoresti. |
#58
Posted 06 March 2019 - 23:02
Naijax, on 05 martie 2019 - 16:42, said:
Aici sunt de acord In Hypermarket sau Supermarket gasesti miere cu gramada dar ... contrafacuta Ca fapt divers - mierea naturala se zahariseste (cristalizeaza) Cel mai greu se zahariseste aia de salcam care este si cea mai buna Multi cand vad miere zaharisita stramba din nas - gresit Asta e dovada ca e naturala |
#60
Posted 12 March 2019 - 13:18
#61
Posted 02 April 2019 - 14:26
Daca vreti sa gustati o miere autentica de lofant, extrasa anul trecut, puteti sa incercati.
E 15 lei un borcanel mic si 28 lei un borcan mare. Mierea e de calitate, densa, zaharisita, produsa intr-o livada, extrasa in sistem familial pentru consum propriu. Puteti incerca si, daca va place mai pot aduce, cand ma mai duc pe la tzara. Livrare doar in Bucuresti. Mierea arata asa: https://ibb.co/VVGjKfv https://ibb.co/D1NhC21 Edited by Kres, 02 April 2019 - 14:27. |
#62
Posted 14 June 2019 - 11:26
Eu am incercat mierea de manuka pt stafilococ auriu. Nu are nici un efect. Asadar nu mai dati banii pe miere de manuka, cand puteti cumpara miere romaneasca de 10 ori mai ieftina.
|
#63
Posted 16 June 2019 - 01:33
Mai exista si tipuri "exotice" de miere-exotice pt ca se gasesc mai rar prin Ro- miere de cimbru, lavanda, portocal, nu am consumat asa ceva, dar din ce am consumat, rapita e preferata mea, si da, se zahariseste in citeva zile.
Hipocrate a zis acum citeva mii de ani ca alimentatia e primul medicament. Si a zis bine Omul modern orbit de materialism e sceptic si cind nu e cazul. Fiecare face vrea pina la urma. |
#64
Posted 18 June 2019 - 14:42
Mie nu îmi place mierea zaharisită .
Există vreo metodă safe de a o aduce la normal (am înţeles că după o anumită temperatură devine toxică) ? |
|
#65
Posted 18 June 2019 - 14:58
Mergi la producator in targ... exista miere care nu solidifica, eu am avut niste miere din mana care si dupa 4 ani era la fel de lichida. Omul de la care am luat a fost apicultor toata viata dar n-a stiut sa-mi zica sigur de ce unele mieri se zaharisesc si altele nu.
|
#66
Posted 18 June 2019 - 15:23
genius, on 18 iunie 2019 - 14:42, said:
Mie nu îmi place mierea zaharisită . Există vreo metodă safe de a o aduce la normal (am înţeles că după o anumită temperatură devine toxică) ? nu devine toxica, stai linistit(a). doar isi pierde din proprietatile curative, daca este incalzita peste 40 grade celsius. o consumi pentru ca iti place sau pentru a beneficia de efectul curativ ? https://www.mierepen...peraturi-inalte hm, chiar asa. in perioadele caniculare, in cazul stupilor care stau in plin soare, cu siguranta temperatura din stup depaseste uneori 40 grade celsius. oare ce fac apicultorii in astfel de situatii, recolteaza mierea "compromisa" sau o arunca/folosesc la altceva ? |
#68
Posted 18 June 2019 - 16:33
Pt a deveni din nou lichida se poate baga borcanul intr-o oala cu apa fierbinte. Trebuie fiert la foc mic. Probabil se face lichida si daca se lasa cateva ore in apa fierbinte fara a clocoti in timp ce este pus borcanul . Ce-i drept isi mai pierde din proprietati. Mierea devine toxica daca se pune in alte lichide peste 80 grade.
|
#69
Posted 18 June 2019 - 17:46
Eu am încercat sa o "lichefiez" punând borcanul la încălzit, în cuptorul cu microunde, timp de 30 de secunde. Îmi trebuia neapărat un pic de miere lichida, sa pun pe o arsura (ma oparisem pe antebraț cu apa clocotita), cu miere zaharisita nu puteam da direct pe arsura, era prea aspra și nu suportam încă o durere în plus.
|
|
#70
Posted 19 June 2019 - 22:18
hammeru, on 04 iulie 2018 - 21:34, said:
Poate cineva să-mi spună dacă e atît de bună cum se spune? Mă interesează pentru Helicobacter Pilory,şi cît timp durează tratamentul cu Miere,mulțumesc anticipat ! Dacă ştiți un magazin online serios cu acest produs,oare Plantum.ro e serios magazinul? |
#71
Posted 19 June 2019 - 22:26
genius, on 18 iunie 2019 - 14:42, said:
Mie nu Ăźmi place mierea zaharisită . Există vreo metodă safe de a o aduce la normal (am Ăźnțeles că după o anumită temperatură devine toxică) ? Poti s-o incalzesti dar isi pierde calitatile. O sa obtii o zeama inerta. Mierea pe care o vand eu e zaharisita toata. Nu ai nevoie sa mananci mai mult decat o lingurita odata. corinadaniela, on 18 iunie 2019 - 15:23, said: hm, chiar asa. in perioadele caniculare, in cazul stupilor care stau in plin soare, cu siguranta temperatura din stup depaseste uneori 40 grade celsius. oare ce fac apicultorii in astfel de situatii, recolteaza mierea "compromisa" sau o arunca/folosesc la altceva ? Nu exista miere care sa se compromita de caldura in stup pentru ca e sterilizata cu enzime de albine, ventilata pentru cresterea vascozitatii si capacita de albine in fagure. Problema degradari mierii se pune doar in spatiul exterior si doar in contact direct cu caldura si aerul. Nu recomand lichefierea termica a mierii. Mierea NU se consuma intinsa pe paine (asociere tembela indigesta) ci cu lingurita sau pusa in ceai. |
#72
Posted 20 November 2020 - 12:40
Mierea Manuka este comerciala si la preturi mari, cauta pe cineva de la tara si cumpara o miere de casa, cu siguranta este peste Manuka.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users