Exteagere melodie in aufio de la o nunta (video)
Last Updated: Jul 15 2018 15:33, Started by
ionutsb
, Jul 04 2018 05:53
·
0

Posted 04 July 2018 - 05:53

Salutare, vreau sa extrag cateva melodii care nu le gasesc separat, de la o nunta. Ea e filmare si eu vreau sa tai melodiile si sa estrag audio. Ms
|
Posted 04 July 2018 - 07:00

Posted 04 July 2018 - 07:06

"Ea e filmare si eu vreau sa tai melodiile si sa estrag audio."
Citeste cu voce tare in fata unei oglinzi si dupa 5 minute poate iti dai seama ce ai spus. Daca tai melodia , adica audio ce mai ramane ? tu vrei sa auzi ce spuneau oamenii cat timp dansau - cauta un cititor pe buze ce iesi mai ieftin. |
Posted 04 July 2018 - 07:52

Greseala mea , scuze. E vorba inregistrare la nunta (practica "cd-urile" de la nunta) . Din toata nunta vreau sa extrag cateva melodii si se le transform in mp3, ele fiind video . Cum pot face toata etapa asta ? Mersi
Salutare, vreau sa extrag cateva melodii care nu le gasesc separat, de la o nunta. Ea e filmare si eu vreau sa tai melodiile si sa extrag doar partea audio. Ms |
Posted 04 July 2018 - 08:02

Parca are sens intrebarea acum !
Eu cunosc doua moduri: 1) cu niste programe (gratuite sau cu licenta); 2) a] tai din clip partea care vrei sa o extragi; b] urci pe youtube; c] pui link-ul in site-uri de convertire video in mp3, cum e onlinevideoconverter: https://www.onlinevideoconverter.com/ https://online-video-cutter.com/ https://mp3cut.net/ d] sau urci direct clipul din care vrei sa extragi melodia de la nunta ! |
Posted 04 July 2018 - 08:18

El vrea să ia muzica. E o filmare de la o nuntă, are și el nuntă, și ia empetreiuri de pe net să puie muzică la nuntă.
Ce vrei tu se numește extragere audio din video. Uite și cum se face [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/M81gXTdjHF4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Muzica pentru nuntă ți-ai luat-o cu ajutorul forumului. Costumația ți-ai luat-o tot pe forum. Sfaturi pentru poze dacă plouă tot pe forum. Ne simțim onorați de participarea involuntară. Să fie într-un ceas bun amigo. E plin netul de muzică de tot felul. De ce faci ripuieli din ăstea care se vor auzi prost ? Edited by exceswater, 04 July 2018 - 08:19. |
Posted 04 July 2018 - 08:26

El vrea să ia muzica. E o filmare de la o nuntă, are și el nuntă, și ia empetreiuri de pe net să puie muzică la nuntă. Ce vrei tu se numește extragere audio din video. Uite și cum se face [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/M81gXTdjHF4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Muzica pentru nuntă ți-ai luat-o cu ajutorul forumului. Costumația ți-ai luat-o tot pe forum. Sfaturi pentru poze dacă plouă tot pe forum. Ne simțim onorați de participarea involuntară. Să fie Ă®ntr-un ceas bun amigo. E plin netul de muzică de tot felul. De ce faci ripuieli din ăstea care se vor auzi prost ? Si de ajutor. Rog moderatorii sa stearga postarile daca nu au fost pe placul vostru. |
Posted 04 July 2018 - 08:28

Intreb si eu , pe youtube gasesti miliarde de melodi, o melodie are refren care in 90% din cazuri reprezinta titlul melodiei - ar fi primul caz ca sa descoperi originalul si doi - prieteni , multi cunosc melodia doar dupa 2-3 acorduri si imediat gasesti . O melodie data jos de pe site e de sute de ori mai clara decat ce vei reusi tu sa scoti cu softul . doar nu crezi ca cei de la nunti compun , a, ca e cantata live de cineva aia da, dar cu siguranta e preluata din repertoriul international sau zonal .
|
Posted 04 July 2018 - 08:39

Intreb si eu , pe youtube gasesti miliarde de melodi, o melodie are refren care in 90% din cazuri reprezinta titlul melodiei - ar fi primul caz ca sa descoperi originalul si doi - prieteni , multi cunosc melodia doar dupa 2-3 acorduri si imediat gasesti . O melodie data jos de pe site e de sute de ori mai clara decat ce vei reusi tu sa scoti cu softul . doar nu crezi ca cei de la nunti compun , a, ca e cantata live de cineva aia da, dar cu siguranta e preluata din repertoriul international sau zonal . Si daca o gasesc in original si interpretul nu o canta cum vreau,nu ma ajuta. |
Posted 04 July 2018 - 09:07

Folosesti AVIdemux.
Incarci video, derulezi cu sagetile de jos, selectezi exact bucata respectiva folosind butoanele A B de jos. Mergi in stinga la Audio > selectezi mp3 (lame) > filters > remix > stereo Apoi mergi la meniul Audio > save audio > salvezi mp3. |
|
Posted 04 July 2018 - 09:19

Deaia e grupul, sa ceri informatii, sa ajuti si sa fii ajutat. Nu cred ca am dat in cap la nimeni, poate e de ajutor si pentru alte persoane. Mersi de urare. Si de ajutor. Rog moderatorii sa stearga postarile daca nu au fost pe placul vostru. Am glumit, ți-am urat de bine. Nu te-a criticat nimeni. Bravo că pui tu muzică nu dai câteva mii de euro la un interpret din ăsta care să zghiere la microfon. Era spirit de glumă nu o critică. De curios așa câți bani o cerut pozaru ? |
Posted 04 July 2018 - 11:03

Ardelene ești de-a meu. (dacă ghicesc bine ce-i cu SB la nickul tău.) Am glumit, ți-am urat de bine. Nu te-a criticat nimeni. Bravo că pui tu muzică nu dai câteva mii de euro la un interpret din ăsta care să zghiere la microfon. Era spirit de glumă nu o critică. De curios așa câți bani o cerut pozaru ? |
Posted 04 July 2018 - 13:58

Sa fie clar eu nu particip la nunta la el. Nu am chef sa ascult muzica proasta
|
Posted 04 July 2018 - 15:19

Posted 04 July 2018 - 18:05

Nu aveam de unde recupera suma aia la 110 invitati, Mai punem mancarea si bautura care aproape dubleaza suma , cam 400 ca sa-si acopere locul , ce e in plus e al tau ... Un Akai SX 10 si poze cu telefonul plus filmare , poti pune direct de pe stick sau Bt plus microfon karaoke, dupa 2-3 deti de palinca toti stiu sa cante, 220 mil ...cumperi 4 boxe dinale , quadrofonic faci. Edited by ldpe, 04 July 2018 - 18:09. |
|
Posted 04 July 2018 - 21:57

Freemake Video Converter, Incarci filmarea , selectezi bucata de inregistrare pe care vrei sa o salvezi ,taind restul , convertesti in MP3 sau ce format vrei tu si salvezi , simplu si usor de folosit !
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users