![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Telekom și cel mai prost peering internațional care existã
Last Updated: Sep 26 2018 02:21, Started by
galsven
, Jul 03 2018 15:07
·
0

Posted 21 July 2018 - 17:27

Mersi! Dar de pe RomTomberon nu merge asa! Nici pe sfert!
|
Posted 26 September 2018 - 02:21

Si eu am internet de la RomTelepom de 1 GB si nu descarc cu mai mult de 15-20 MB/s orice ar fi , de upload nu poate fi vorba , ori nu este deloc ori se face in cativa kb/s. Am facut 8 reclamati si raspunsul era acelasi......daca merge blana pe speedtest e in regula dar calculatorul dvs este de vina. Toti operatori de la departamentul tehnic de internet spun asta dar nu ma las , atatea reclamatii si sesizari fac pana ii disper , o sa sesizez si ANPC pt ca nu respecta contractul. Uitati ce scrie pe siteul TelePom la rubrica internet fix prin FTTH................Vitezele disponibile in mod normal de descarcare, respectiv de incarcare sunt intre 60% si 100% din vitezele maxime de descarcare, respectiv de incarcare. Deci daca la mine 15-20 Mb.s este intre 60% si 100% eu inseamna ca nu mai stiu sa socotesc deloc. Plus uploadul inexistent. Daca sti mai multe ca ei incep sa zbiere sau iti inchid telefonul in nas. Tehnicianul orasului mi-a spus clar.....asta e internetul si nu am ce face oricat de mult as vrea , cu atat merge , daca nu iti convine treci la alta firma.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users