Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
sfat achiziție bicicleta pli...

NVIDIA Shield Programe Romania IP

Se opreste motorul in mers Golf 5

Probleme cu instalator Casa verde
 Linie vinetie mana stanga

Opriri și reporniri dese

Protectie soare/vizuala in interior

Tratament pt piele..canapea
 Buget 19k-masina noua-sfaturi

Grosime adeziv gresie

TVA doar la valoarea adaugata sau...

Inregistrare ecran
 M-am inregistrat in e-factura. Ca...

Voi cum faceți fața ava...

Spital stomatologic sector 4 grat...

Pastrare numar inmatriculare !
 

Parintii lui

- - - - -
  • Please log in to reply
83 replies to this topic

#19
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017

 pacopaco1967, on 26 iunie 2018 - 06:12, said:

Da , exagerezi. Tu esti doar o "prietena" de 9 luni, pe cand parintii ii sunt parinti de 23 ani. Faci o comparatie, sau pun-te in locul parintilor, ai vrea ca fiul tau sa te ignore pentru o fufa ce o sa ramana repetenta ?
Care e problema parintilor aici? Femeile au rolul nu numai ca te fac sa fii competititv ci si iti sunt aproape pentru ca au si o  componenta afectiva. De aia initiatoarea simte nevoia sa isi ajute prietenul. Interesul nostru in societate e ca fiecare membru sa poata depune eforturi si sa munceasca deci din punctul de vedere  al societatii e bine ca ai o prietena care trage de tine.  In plus parintii nu iti vor binele. Ei ar vrea sa stai pe langa ei sa ii ajuti la batranete si sa te neglijezi pe tine , pentru ca in timpul asta te-ai putea  distra si ai putea avea parte  de n fete pe care sa le sexezi. Interesul tau e sa te distrezi si sa iti traiesti viata ta, indiferent pe cine alegi ca partenera de viata. Atata  timp cat i ti face placere te simti implinit si te simti exact ceea ce esti.

 Alireza, on 26 iunie 2018 - 06:38, said:

Ce inseamna ca "sunteti impreuna"?
Locuiti impreuna? Te-a cerut de nevasta?

Daca speri sa te mariti cu el, inceteaza sa-i mai dispretuiesti si sa-i mai vorbesti de rau parintii!
Buni sau rai, ei sunt parintii lui. Si se pare ca el tine la ei.
Si nu ai tu habar daca parintii il iubesc pe el sau nu.
Cel mai probabil e ca si parintii tin la el. De la premisa asta ar trebui sa pleci.

Daca el vrea sa se casatoreasca cu tine, trebuie sa fie gata sa continue sa ii iubeasca pe parintii lui insa sa te puna pe tine pe primul loc in inima si viata lui.
Daca nu e gata sa se desparta singur de parinti si inca e un fatalau legat de fusta mamei, fugi de el. Ratare si divort scrie pe relatia voastra.
Si faptul ca un barbat are o relatie mai apropiata de parinti decat de nevasta si ca o femeie ii dispretuieste pe parintii sotului ei, este profund gresit.

Si asta-s valabile si in situatia in care povestea ta e reala si daca e o vrajeala de troll obosit.
Asta nu e iubire fata de parinti. E dependenta , care e altceva....

#20
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017

 zzhunt, on 26 iunie 2018 - 04:54, said:

Eu cred că minti

Si in realitate nu ai mai mult de 18-19 ani și pe deasupra nici nu ești la facultate


Și dacă ar fi așa cum spui tu cea ce 99% nu cred bine ți-a făcut.

Nici eu nu as fi stat cu tine sa mă uiț cum înveți in loc sa mă duc la ziua lu tata la munte.


Sau chiar daca nu mă duceam cu ai mei la munte și plecăm cu băieți la o bere tot plecăm la plimbare


La ce facultate ești? Care e facultatea aia unde ramai repetenta?
Tie cumva ti-e ciuda ca nu  tine mai mult la parinti? Da ce iti sunt parintii lui ruda cumva  de esti asa ranchiunos? Cu ce crezi ca il ajuta mai mult sa stea pe langa parinti decat sa isi vada de viata lui langa fata pe care o place? Ca pana la urma in mod obiectiv se pune numai problema a ceea ce este bine pentru respectivul baiat. Nu conteaza subiectivismele , nici ale parintilor si nici ale tale. Tu vorbesti mai mult din rautate decat  sa cunosti pe initiatoare si mai mult cu patima.

#21
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Relatia ta este de fapt un banc .

Doua colege de servici discutau despre sotii lor . Una :
- Nu stiu ce sa mai fac , al meu ma compara mereu cu ma-sa . Cand gatesc , cand spal vase , cand fac curat , nimic nu fac mai bine decat ma-sa . Ma-sa e pe primul loc , este obsedat de ea.
Cealalta :
- auzi aici , mergi acasa , imbraca-te in ceva negru , provocator , sexy , aprinde niste lumanari si cand vine de la servici , trage-i un numar salbatic sa o uite pe ma-sa.
Se duce femeia , isi ia niste chilotei negri transparenti  , un sutien negru de dantela , umple casa de lumanari si il asteapta pe individ.
Vine ala acasa , vede lumanari aprinse , nevasta-sa imbracata in negru si cu lacrimi in ochi si o voce gatuita :
- a patit mama ceva ?

#22
tico18

tico18

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,771
  • Înscris: 17.05.2018

 ExoticDream, on 26 iunie 2018 - 00:04, said:

Cum sa procedez? As vrea sa i se deschida si lui ochii. Nu imi doresc sa-l despart de ei,dar as vrea sa nu mai fie fraier sa puna pe primul loc niste persoane care nu dau 2 bani pe el.
Da-i papucii, iti pierzi timpu' si tineretea cu un neicanimeni ca ala, cu e masa e si fiiso. cand se intoarce cu masa si taso de la munte, da-i papucii

"Ce naste din pisica, soareci mananca"... sa nu patesti la fel cu el cand in cumplu o sa apara "monotonia" si mai aveti la comun si niste copii. Daca el tace si nu se ia de parinti ca fac misto de el, inseamna ca se complace sa traiasca si sa ofere mistocareala si indiferenta. La cum il descrii tu acolo, pare genul de barbat cu punete masa, strangete masa si stai cu cracii in sus.... ca mai nimic n-o sa-ti faca prin casa cand o sa fiti o familie.... mai faci si 1-2 copii si te-ai legat la cap cu "prostu masii" ala in timp ce ai lui sunt bine mersi, durandu-i in pix ca au scapat de el.  Ca sa idolizezi o non-valoare (cum face el cu ai lui) trebuie sa fii mai non-valoare ca persoana idolizata si-ti pierzi timpu cu "non-valoarea non-valorilor". Din ce mai scrii pe acolo, pare ca nu se omoara nici cu munca stant "TZUTZ" in fata parintilor ca sa-i pice "finantare"

Edited by tico18, 26 June 2018 - 08:07.


#23
ExoticDream

ExoticDream

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 29.09.2011
Sincer,mi-as dori ca povestea sa nu fie reala... Dar pur si simplu lucrurile asa stau,la prieteni nu pot cere sfaturi deoarece imi zic ca sunt proasta ca m-am incurcat cu asa o familie,iar parintilor la fel nu le pot spune deoarece imi vor vedea prietenul cu alti ochi. La facultate nu mai am sesiune in toamna,aceasta din vara este ultima. Daca nu iau restantele in acest weekend,nu voi acumula punctele de credit necesare si voi repeta anul.
Toata seara nu am inchis in ochi,m-am gandit doar la aceasta situatie,daca asa va fi si in viitor. Observ ca s-a suparat foarte rau pe mine fiindca i-am jignit ieri mama,pana acum nu a dat niciun semn de viata. Dar nu e normal pur si simplu sa ai 23 de ani,sa ai si tu o prietena,sa ai efectiv viata ta si sa stai dupa maica-ta. Mai ales cand acea femeie se comporta cum se comporta. Mereu se ia de el cu orice ocazie. Tin minte ca eram la masa cu ei si mai multi prieteni de familie de ai lor si maica-sa a inceput sa-i zica in fata tuturor sa se duca in p****a ma-sii de cretin ca nu este in stare sa-i cumpere ei flori. Ca mie imi cumpara buchete intregi si la ea de abia vine de ziua femeii cu o zambila(nici nu ma mira de ce). Dupa care a inceput sa-i traga palme in fata tuturor. Noi doi am plecat,el i-a zis ca nu mai are ce discuta cu el. A doua zi,evident ca lucrurile parca nici nu s-ar fi intamplat. El era tot la curul ei si ea tot ii dadea ordine. Am incercat sa-i deschid ochii,sa-i explic ca nu e normal,mi-a zis ca am dreptate,dar ca e mama lui si ca n-are ce face,ca ea il iubeste cel mai mult si ca din cauza postului pe care il are e obisnuita sa dea ordine asa. Ma si enervez cand scriu...
Sunt niste parinti jalnici. Au salarii uriase si tin banii la saltea ca vor sa-si cumpere nu stiu ce masina care oricum nu le trebuie si pe care oricum nu vor putea s-o intretina dupa.

 tico18, on 26 iunie 2018 - 07:58, said:


Din ce mai scrii pe acolo, pare ca nu se omoara nici cu munca stant "TZUTZ" in fata parintilor ca sa-i pice "finantare"

El munceste de la 18 ani,ai lui nu ii dau niciodata nimic. Cand era mic bunicii ii ofereau sprijin financiar. Tatal lui ii mai da bani,dar sume infime,de genul 20-30 lei pe saptamana pentru un suc.

#24
althea

althea

    Guru Member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 11,660
  • Înscris: 30.10.2009

 ExoticDream, on 26 iunie 2018 - 08:14, said:

Tin minte ca eram la masa cu ei si mai multi prieteni de familie de ai lor si maica-sa a inceput sa-i zica in fata tuturor sa se duca in p****a ma-sii de cretin ca nu este in stare sa-i cumpere ei flori. Ca mie imi cumpara buchete intregi si la ea de abia vine de ziua femeii cu o zambila(nici nu ma mira de ce). Dupa care a inceput sa-i traga palme in fata tuturor.  
Mai taie, fată (sau băiete). Așa ceva nu se poate.

#25
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,515
  • Înscris: 07.02.2003

 ExoticDream, on 26 iunie 2018 - 00:04, said:

Eu nu pot sa merg,deoarece am examene. M-am suparat pe el si i-am zis ca nu suport sa isi puna parintii pe primul plan
Pai lasa-l sa mearga unde vrea, ai pretentii de la el dar nici tu nu il lasi cand are el treaba... parintii sunt parinti.

#26
tico18

tico18

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,771
  • Înscris: 17.05.2018

 ExoticDream, on 26 iunie 2018 - 08:20, said:

El munceste de la 18 ani,ai lui nu ii dau niciodata nimic. Cand era mic bunicii ii ofereau sprijin financiar. Tatal lui ii mai da bani,dar sume infime,de genul 20-30 lei pe saptamana pentru un suc.
Atunci este un "mare, mare fraier". Or fi parintii lui, da' toate in viata au o limita, nu faci copii ca sa ai pretentii sa te slugareasca la batranete... mai ales cand are si el relatia lui, casa lui, familia lui. Pune-l sa le faca instructajul la ai lui, daca vrea sa-nteleaga unde bati mergi cu el, daca-i fatalau si mamos , lasa-l sub fusta masii ca-ti pierzi timpul cu el, o sa ajunga masa lui sa va conduca pe amandoi.

 ExoticDream, on 26 iunie 2018 - 08:20, said:

Tatal lui ii mai da bani,dar sume infime,de genul 20-30 lei pe saptamana pentru un suc.
Mititelu.... sa nu moara de sete cu tine Posted Image

Daca povestea-i reala, tocmai te-ai ales cu un "fatalau". Ori il stapanesti sanatoasa, ori cauti altu. Cu "fatalii" si "mamosii" ca femeie, nu-ti faci rostul in viata langa el, ai sa te alegi cu masa lui pe post de  sef la voi in familie si cu un puturos de nota 10, pentru ca el este obisnuit sa stea sub "fusta masii" si sa nu faca mai nimic decat cele 3 descrise de mine mai sus.

Edited by tico18, 26 June 2018 - 08:32.


#27
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Presupunand ca postul este real ( lucru de care ma cam indoiesc ) trebuie sa intelegi ca familia o are de cand s-a nascut si cu tine s-a trezit pe cap doar de ceva vreme. Daca ai avea o relatie mai indelungata cu el si el s-ar rasuci la un moment dat spre alta , ai clama faptul ca tu ai o relatie mai lunga cu el si ca este aiurea ca el sa nu iti mai dea atentie pentru alta pe care abia a cunoscut-o. Se numeste ipocrizie si cam toti suferim de ea ( nu numai tu ). O relatie de o viata cu familia nu poate fi inlocuita de o relatie ( care poate fi pasagera ) cu o alta persoana . Atitudinea ta este gresita incercand sa pretinzi absoluta atentie de la el , chiar daca atitudinea lui arata ca inca nu si-a taiat cordonul ombilicat si tot atasat de ma-sa a ramas si la 20 de ani . Tu crezi ca daca-i dai pasare isi uita toata familia pentru tine ? Pai atunci de cate ori va intalni o alta pasare o sa uite tot ...nu ai vrea sa ai o relatie sau o familie cu un astfel de barbat . Daca este mai dependent decat este normal , probabil asa a ramane tot restul vietii . In unele familii este matriarhat si copiii cresc de mici cu cultul slavirii mamelor ca element central al existentei. Asta , de obicei , nu se schimba decat dupa ce decedeaza matroana . Exista o constanta in relatiile pe care le avem cu oamenii. Ii vrem pentru ca sunt ca ei si dupa ce avem o relatie cu ei vrem sa-i schimbam cum ne place noua. Asta arata ca de fapt nu iti place persoana si ce este in spatele ei ...probabil aspect fizic , probabil posibilitati financiare , etc. Unele lucruri merg ca unse , altele nu-s facute sa se intample. Unele relatii functioneaza din oficiu , altele nu merg nici cu proptele . Asa-i in viata . Cu unele persoane nu ne este dat sa fim . Viata are alte planuri pentru noi .

Edited by JurasikMan, 26 June 2018 - 08:29.


#28
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,959
  • Înscris: 18.09.2008
Nu am avut rabdare sa citesc tot, dar din ce inteleg parintii sunt bagaciosi, egoisti si posesivi. Asta pentru ca li se PERMITE. Tu alegi cat de mult sa se bage parintii tai in viata ta. Daca nu ii vrei in viata ta, muncesti pe branci si te duci in treaba ta.

Am amici care se plang la 20 de ani ca nu ii lasa parintii sa stea la PC si le iau telefonul mobil. Dar lasa, ca e bine si asa, avem de papita, avem un acoperis deasupra capului. Plus, nu trebuie sa muncim. Mai bine ne umileste tata, decat sa muncim. Atunci, stai si inghite. Si cu slanina in pod si cu botul lins nu se poate.

#29
ExoticDream

ExoticDream

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 29.09.2011

 JurasikMan, on 26 iunie 2018 - 08:28, said:

Presupunand ca postul este real ( lucru de care ma cam indoiesc )

De ce? Observ ca au mai spus cativa acest lucru si as dori sa stiu de ce. Nu s-au mai intalnit situatii in care sa existe astfel de probleme?

#30
tico18

tico18

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,771
  • Înscris: 17.05.2018

 ExoticDream, on 26 iunie 2018 - 08:32, said:

De ce? Observ ca au mai spus cativa acest lucru si as dori sa stiu de ce. Nu s-au mai intalnit situatii in care sa existe astfel de probleme?
Situatii dinastea s-au mai gasit, fatalai sunt destui care stau langa "fusta masii" pe principiu prostului "sunt parintii mei"... nu s-au mai vazut in schimb femei sa suporte nedreptatile aluia la adresa lor si masa subiect "tabu" Posted Image. Pana si-n lumea animala, puii stau langa mama pana la o varsta, dupa care-si vad de viata lor, astfel de oameni care stau si fac ce spun parintii lui pana mor aia... sunt contra legilor naturii. Nu zic sa nu-i respecte sau sa-i ignore... da' toate pana la o "limita"

Edited by tico18, 26 June 2018 - 08:47.


#31
ExoticDream

ExoticDream

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 29.09.2011

 tico18, on 26 iunie 2018 - 08:28, said:


Pune-l sa le faca instructajul la ai lui, daca vrea sa-nteleaga unde bati mergi cu el

Am incercat de n ori sa ii fac “instructajul”. Cand deschid subiectul tot incearca sa-l schimbe,imi zice ca-l enervez si ca incerc sa-l indepartez de ai lui.

#32
flp014

flp014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,830
  • Înscris: 22.01.2010
@exoticdream , mai bine il lasi sa isi vada de drumul lui . Asta pentru binele lui, bineinteles. Decat una ca tine, mai bine sa isi vada de tineretea si frumusetea varstei fara un stress adaugat.
Tu vrei ca el sa isi puna familia pe locul 2 pentru o fufa intalnita acum 9 luni....Yeah,right ...:)
Scuze ca sunt asa plastic dar ai o varsta si nu e cazul de cocoloseala.
asa ca...cauta-ti un fat frumos(fara familie eventual daca asta vrei) si tu ai sa fii universul lui.

#33
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006

 ExoticDream, on 26 iunie 2018 - 08:32, said:

De ce? Observ ca au mai spus cativa acest lucru si as dori sa stiu de ce. Nu s-au mai intalnit situatii in care sa existe astfel de probleme?
In general oamenii care au astfel de probleme evita sa le expuna unor necunoscuti , chiar si sub protectia anonimatului oferit de "virtual " . De cele mai multe ori postarile sunt facute de adolescenti care nu au ce face acasa , Nu-i baga nimeni in seama si inventeaza situatii ciudate ca sa beneficieze de atentie ( in cazul nostru , atentia colegilor de forum ) . De obicei , astfel de topice sunt luate in seama doar daca userul care le initiaza are vechime mare pe forum , multe postari si este considerat de ceilalti useri ca fiind o persoana relativ serioasa.

#34
ExoticDream

ExoticDream

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 29.09.2011

 flp014, on 26 iunie 2018 - 08:39, said:

@exoticdream , mai bine il lasi sa isi vada de drumul lui . Asta pentru binele lui, bineinteles. Decat una ca tine, mai bine sa isi vada de tineretea si frumusetea varstei fara un stress adaugat.
Tu vrei ca el sa isi puna familia pe locul 2 pentru o fufa intalnita acum 9 luni....Yeah,right ...:)
Scuze ca sunt asa plastic dar ai o varsta si nu e cazul de cocoloseala.
asa ca...cauta-ti un fat frumos(fara familie eventual daca asta vrei) si tu ai sa fii universul lui.

Nu as avea nimic impotriva familiei lui daca ar fi o familie normala. Intr-o familie trebuie sa existe respect,nu slugareala si umilinta. Eu incerc sa ma comport cat pot de bine cu el ca stiu problemele pe care le are,iar parintii il streseaza. Nu mi se pare normal.

#35
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,984
  • Înscris: 07.11.2006

 ExoticDream, on 26 iunie 2018 - 00:04, said:

Cum sa procedez? As vrea sa i se deschida si lui ochii. Nu imi doresc sa-l despart de ei,dar as vrea sa nu mai fie fraier sa puna pe primul loc niste persoane care nu dau 2 bani pe el.

Sa vezi ce viata senzationala vei avea daca va veti casatori.
Asta in cazul ca cele relatate sunt veridice.
Singura modalitate sa-i deschizi ochii este sa puneti vreo cateva mii de kiilometri intre voi si parintii lui.

#36
flp014

flp014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,830
  • Înscris: 22.01.2010
tu singura spui ca ii desconsideri parintii si chiar ii injuri ca rapesc din timpul lui in defavoarea ta.
Pai de aici rezulta ca problema e la tine si nu la el sau la parinti.
Fii realista si accepta ca nu esti miezul universului nimanui.Nici nu ar fi normal sa fie asa...
Parintii sunt parinti orice am considera noi (ca gresesc in viziunea noastra sau nu).
Normalitatea nu este aceeasi pentru toata lumea, nu exista un adevar universal adevarat, asta ai sa o inveti cu trecerea anilor!

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate