Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
teava rezistenta panou apa calda

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata
 Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool
 Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...
 

Cerbul de Aur 2018, Brașov, 29 august - 2 septembrie 2018

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
73 replies to this topic

#1
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
TVR a hotarat sa reinvie Cerbul de aur, pentru a marca atat centenatul Romaniei cat si aniversarea a 50 de ani de la prima editie. Amanunte aici sau aici.

Parere personala: e un festival gandit si facut pe genunchi, probabil ca sa mai sifoneze baietii destepti ceva bani publici (aviz celor care credeau ca daca nu se mai plateste abonament, TVR nu mai inghite bani publici :naughty: )

Invitatii la San Remo (si prezentatorul) se stabilesc cu un an inainte, pentru ca artistii internationali au programe stabiliote cu multe luni in avans, si nu devin disponibili cand va vine voua ideea. Deci in cel mai bun caz vom avea ceva artisti de mana a 3-a care sa sustina recitaluri.

Cat despre concurenti, deja apare pe TVR clipul de prezentare in care se pomeneste de Julio Iglesias s Christina Aguikera. E adevarat ca au fost la Brasov, dar nimeni nu le-a mirosit talentul si potentialul de a deveni mari vedete. Chiar daca prin absurd anul asta se inscrie cineva cu potentiaql, sunt 99% sanse sa nu fie descoperit, la fel cum s-a intamplat cu cei 2.

Voi ce parere aveti? Mai are Cerbul viitor sau e cazul sa-si lase coarnele in cui?

#2
tico18

tico18

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,771
  • Înscris: 17.05.2018
N-au pe ce sa cheltuie banii. ..dupa ce ne-am facut de tot rasu' cu Eurovisionul lor ca s-au cheltuit bani publici aiurea cu preselectiile ca-n final Romania sa nu participe... acum vor sa reinvie mortul ... adica "Cerbul de Aur". Nu era mai bine cand TVR-ul traia din abonamente si avea NUMAI datorii? S-au vazut cu un "porcoi" de bani de la buget si acum cheltuie aiurea banii aia cu toate rahaturile.... in loc sa bage banii aia in transmisiuni sportive, in filme, concerte prin toata tara cu muzica sa aduca artistii sa cante si sa faca dracu si ei, ceva imposibil de realizat...adica o "amarata" de audienta... etc...

Edited by tico18, 22 June 2018 - 07:25.


#3
sandel1

sandel1

    Avat de 4 kg/75 cm. Ultimul, balastierele usl au distrus râul.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,050
  • Înscris: 24.02.2011
Este foarte bine cã a reînviat festivalul, chiar și fãcut pe genunchi. Pe lângã toate problemele, interesele, sifonãrile de bani publici și altele, acesta totuși oferã posibilitatea tinerilor interpreți sã se afirme.
Cel mai bine este ca sã se descopere talentele din muzicã prin intermediul concursurilor, nu a diferitelor "castinguri" sau showuri tv.
La cât mai multe concursuri de muzicã! Posted Image

Edited by sandel1, 22 June 2018 - 07:49.


#4
tico18

tico18

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,771
  • Înscris: 17.05.2018

View Postsandel1, on 22 iunie 2018 - 07:43, said:

Este foarte bine cĂŁ a reĂ®nviat festivalul, chiar și fĂŁcut pe genunchi. Pe lângĂŁ toate problemele, interesele, sifonĂŁrile de bani publici și altele, acesta totuși oferĂŁ posibilitatea tinerilor interpreți sĂŁ se afirme.
Cel mai bine este ca sĂŁ se descopere talentele din muzicĂŁ prin intermediul concursurilor, nu a diferitelor "castinguri" sau showuri tv.
Cine s-a afirmat in muzica si este cunposcut pe plan national sau international ABSOLUT niciodata nu si-a pierdut timpu' cu festivale (festivaluri!) ca Eurovision si Cerbul de Aur. Sunt case de muzica, impresari cu bani si faima care nu-si pierd timpul cu mizeriile astora... cum au dat de o voce imediat persoana respectiva se afirma.
Abia astept sa vad cine o sa faca parte din juriu? Posted Image... credeti ca o sa fie  INNA, MATTEO, ANDRA, DELIA sii multi altii care sparg radiourile cu hit dupa hit si canta cu vedete de afara?... ca sa ofere si altora posibilitatea sa se afirme. Ei ash.... o sa vedeti cine o sa fie Posted Image

View Postsandel1, on 22 iunie 2018 - 07:43, said:

La cât mai multe concursuri de muzicã!
Doamne ajuta, si eu imi doresc la fel... da' sa fie concursuri de muzica nu sursa unora de a cheltui aiurea bani publici... si sa vezi ZERO BARAT rezultate. Pentru ultima fraza iti dau Like Posted Image

Edited by RMC Info, 17 July 2018 - 16:23.


#5
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,904
  • Înscris: 07.11.2006
Din pacate,aproape tot ce tine de stat sau de institutiile sale este suspectat de furt.Un adevar dureros,dar acest lucru este una din caracteristicile acestui popor,fie ca ne place fie ca nu.Festivalul Cerbul de Aur a fost candva o piatra de rezistenta,la concurenta cu cel de la Sopot si cel de la San Remo dar a ajuns in paragina tocmai datorita indolentei celor in drept sa sustina acest festival.
Prin faptul ca reinvie sporadic nu se rezolva nimic,festival pierzandu-si definitiv splendoarea odata cu aparitia calitatii indoielnice a participantilor sau a compozitiilor lor.Vorba aia ce nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.
Pentru mine este perfect egal daca acest festival mai exista sau nu,nefiind interesat deloc de acest lucru.
Poate se cuvine amintit de faptul ca Ricki Dandel si-a manifiestat intentia de a participa in calitate de prezentator.

View Posttico18, on 22 iunie 2018 - 08:02, said:

Cine s-a afirmat in muzica si este cunposcut pe plan national sau international ABSOLUT niciodata nu si-a pierdut timpu' cu festivale ca Eurovision si Cerbul de Aur.
Abia astept sa vad cine o sa faca parte din juriu? Posted Image... credeti ca o sa fie  INNA, MATTEO, ANDRA, DELIA sii multi altii care sparg radiourile cu hit dupa hit si canta cu vedete de afara?... ca sa ofere si altora posibilitatea sa se afirme. Ei ash.... o sa vedeti cine o sa fie Posted Image

Faci o confuzie amarnica amintind in acelasi timp de Eurovision si de Cerbul de Aur.Sunt doua evenimente distincte,care nu pun in evidenta rasismul si subiectivismul in cazul primului.
Numele alea pe care le-ai enumerat crezi ca sunt chiar asa de mari "vedete" pe cat se chinuie presa de rahat sa la prezinte?
Iti garantez ca un Cerb de Aur unde guristii aia (cu o mica exceptie) se vor prezenta va fi unul ratat din start.Ai se pot produce oriunde altundeva decat in Piata Sfatului din Brasov.De exemplu printre figurantii,drogatii si betivii (nu toti) din Vama Veche.Acolo chiar este nevoie de ei,se incadreaza perfect in peisaj.

#6
mishuletzu

mishuletzu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,995
  • Înscris: 27.02.2018
TVR devine o gaură și mai mare la buget, numai fotbalul mai aduce audiente bune, că în rest e praf.

#7
Koal

Koal

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,969
  • Înscris: 21.08.2008
Este nevoie de mai multe flori pentru ca TVR să conteze din nou în muzică.

Un ghiocel:
În anii 90 exista un program care s-a numit 4M, adică „mult mai multă muzică”, ar putea fi înființat un program muzical TVR 4M, pe frecvența ocupată acum de unul din programele teritoriale (ar putea emite când programul teritorial nu are emisiuni proprii),

O zambilă:
Ar trebui resuscitată o emisiune mai veche, un format inventat tot de TVR: Școala Vedetelor, dar aici este nevoie nu doar de profesioniștii din TVR ci și de sprijinul unor case de muzică care fac treabă nu doar în România ci și în regiune: Serbia, Bulgaria, Grecia, amintesc Roton și Cat Music.

O narcisă:
Ar trebui resuscitat și festivalul de la Mamaia ale cărui ultime ediții fuseseră organizate doar de Primăria Constanța și de o televiziune locală, Neptun TV. Și Mamaia ar trebui să se întoarcă la TVR.

Un crin:
Postul muzical amintit anterior ar putea să se implice în organizarea mai multor festivaluri muzicale din întreaga țară, inclusiv festivaluri de folclor, festivaluri folk, festivaluri rock.

Și în sfârșit un trandafir:
Cerbul de Aur și Selecția Națională Eurovision ar trebui contopite și organizate în primăvară, chiar la începutul primăverii, așa cum a și fost organizat primul Cerb de Aur în 1968.

Edited by Koal, 22 June 2018 - 09:18.


#8
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,670
  • Înscris: 03.12.2014

View Posttico18, on 22 iunie 2018 - 08:02, said:

Abia astept sa vad cine o sa faca parte din juriu? Posted Image.
Marius Țeicu

#9
Maverick27

Maverick27

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 475
  • Înscris: 29.09.2006
Tot Ricky Dandel prezentator ? i say now ..i say noww

#10
EmeraldCountryHouse

EmeraldCountryHouse

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 999
  • Înscris: 31.03.2018
Pe langa cele spuse mai sus ...da bine pentru Brasov...sper sa se poata ajunge pe acea autostrada iara se pare avortata de ministere si /sau aterizat pe acel chinuit aeroport

Eu cred ca faptul ca se mentioneaza Brasovul face mult mai bine decat a comenta despre cine sau ce canta...
Nu este frumos ce e frumos dar este frumos ceea ce cred eu ca este... nu se discuta gusturile....nici un artist nu a reusit sa impace toate varstele si genurile de ascultatori,nu mai pun criticii si sponsorii aici.
Multa bafta le doresc...

#11
tico18

tico18

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,771
  • Înscris: 17.05.2018

View Postmishuletzu, on 22 iunie 2018 - 08:39, said:

TVR devine o gaură și mai mare la buget, numai fotbalul mai aduce audiente bune, că în rest e praf.
Daca nu-i verifica nimeni cum cheltuie banul public, s-au pomenit cu un porcoi de bani (440.000.000 lei) veniti anual de la buget si-i cheltuie pe toate rahaturile, iar ce face audienta se fac ca n-aud... adica concerte de muzica, filme, documentare, evenimente sportive. Nu mai iau in calcul si banii proveniti din reclame sau sponsorizari ca nimeni nu stie cati sunt in realitate. Dupa ce au cheltuit bani aiurea cu Eurovision-ul ala politizat si-n care Romania niciodata n-are sanse sa castige daca nu trimite un barbos pe tocuri sau o grasuna care tipa ca cucuveaua.... acum vor sa reinvie si Cerbul ala ca vai de mama lui, ramas cu mentalitatile din epoca de aur. Nu stiu un lucru "mortul de la groapa nu se mai intoarce"... decat sa cheltui niste bani aiurea cu el sperand sa-l reinvii.

View PostDaculScoril0, on 22 iunie 2018 - 09:53, said:

Marius Țeicu

View PostMaverick27, on 22 iunie 2018 - 12:42, said:

Tot Ricky Dandel prezentator ? i say now ..i say noww
Prea tare Posted Image

Edited by tico18, 22 June 2018 - 15:02.


#12
OPEDI

OPEDI

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,729
  • Înscris: 16.11.2017

View PostMaverick27, on 22 iunie 2018 - 12:42, said:

Tot Ricky Dandel prezentator ? i say now ..i say noww
bartos?
smiley?

#13
tico18

tico18

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,771
  • Înscris: 17.05.2018

View PostOPEDI, on 22 iunie 2018 - 14:53, said:

bartos?
smiley?
Nu stau sa-si piarda timpu' cu mizeria aia de festival, scot bani si fac audiente in alta parte...si bravo lor ca au valoare si se respecta.

Edited by tico18, 22 June 2018 - 15:02.


#14
Koal

Koal

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,969
  • Înscris: 21.08.2008
Uite asta-i șansa lu' Gradea să arate că e mai mult decât umbra lui Sârbu (care la rându-i este umbra lui Ronald Lauder).

Unele lucruri s-au mai făcut și se pot face din nou, cu succes garantat.
Festivalurile de muzică sunt în primul rând niște spectacole, niște concerte
Dacă Neversea sau Untold au succes, de același succes se poate bucura și Mamaia și Cerbul de Aur, contează mult promovarea acestor evenimente.

Eurovision Song Contest, pe cât este de blamat pe atât este de promovat, cam toate jurnalele de știri de pe toate posturile consemnează rezultatele acestui concurs, deși este organizat de uniunea televiziunilor naționale.

Și festivalurile naționale (și internaționale) organizate de TVR au nevoie să fie prezente în mai multe medii, în ziare și reviste, promovare stradală, promovare în emisiuni TV (matinale, programe de știri, programe ale unor alte televiziuni - Teo, La Măruță).

Apropo,
Cătălin Măruță a fost realizator TVR, nu?

#15
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,904
  • Înscris: 07.11.2006

View PostOPEDI, on 22 iunie 2018 - 14:53, said:

smiley?
Smiley?
Aici la Cerb se canta live
Sectia play-back la Vama Veche.Acolo-i totuna,numa' sa urle ceva.Poa' sa o ia si pe Delia.

Edited by adisz, 22 June 2018 - 17:35.


#16
sandel1

sandel1

    Avat de 4 kg/75 cm. Ultimul, balastierele usl au distrus râul.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,050
  • Înscris: 24.02.2011
Sper sã nu punã în juriu "artiști" tineri, cã totuși nu suntem la Vocea României sau mai știu eu ce alt show de televiziune.
În schimb nu m-ar deranja deloc dacã organizatorii ar desemna în juriu câțiva cântãreți consacrați din generația veche, care au și ceva studii muzicale, gen Adrian Daminescu, Mirabela Dauer, Dida Drãgan, Aura Urziceanu iar Marius Țeicu și alți compozitori de valoare ar da chiar un plus de credibilitate concursului.

N-am gãsit siteul oficial, încã nu a apãrut?

Edited by sandel1, 22 June 2018 - 19:57.


#17
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
Site oficial

View PostKoal, on 22 iunie 2018 - 09:15, said:

Este nevoie de mai multe flori pentru ca TVR să conteze din nou în muzică.
[...]
In primul rqand, emisiunea 4M era defapt o rubrica in Video magazinul lui Doru Dumitrescu, si continea clipuri inregistrate de la televiziuni straine (MTV, Spuer Channel etc), pe vremea cand inca nu se auzise de drepturi de autor. Deci e putin fezabil sa se reinvie acel proiect. Cat despre un post muzical al TVR, nu vezi ca mai toate posturile muzicale se indreapta spre faliment? Se pot difuza emisiuni8 muzicale pe canalele existente, si deja sunt destule si pentru toate gusturile (de ex. eu ma uit cu placere la Duelul pianelor, o emisiune de divertisment care ar fi meritat mai bine promovata).

Apoi, din pacate Titus Munteanu, cel care a venit cu ideea Scolii vedetelor, s-a cam dus de pe lumea asta, iar TVR nu pare sa mai aiba multi oameni cu idei.

In fine, cred ca genul de festival reprezentat de Cerb si de mamaia e depasit. in niciun caz nu se poate compara cu Untold sau Neversea, care sunt festivaluri, fara concurs. Astea merg pe baza de invitatie a unor formatii sau DJ, nu concureaza nimeni si nu se da niciun premiu. Iar acest tip de festival e la moda de ani de zine in Europa.

Din cate stiu, cam singurul festival-concurs muzical a ramas cel de la San Remo. Daaar... sunt cateva MARI diferente fata de Cerb sau Mamaia:
  • la San Remo e doar concurs de creatie, melodiile sunt strict in prima auditie (mai putin la sectiunea Tineri, pentru ca acolo preselectia se face pe internet cu cateva luni inainte);
  • au sustinerea marilor case de discuri, care au tot interesul sa se lanseze melodii de calitate, care sa se vanda bine;
  • e o adevarata afacere, cu multi sponsori si multi bani care se invart;
  • totul e organizat mult inainte, de exemplu deja se stie din aprilie-mai cine va organiza editia din februarie urmator, si se incep pregatirile, se antameaza invitatii straini dar si cei italieni care au turnee mondiale etc etc.
Mai vreti argumente? :w00t:

Daca TVR vrea sa resusciteze aceste festivaluri, trebuie sa o faca ca lumeqa, nu in cateva luni, ca sa aiba pe ce cheltui niste bani. De exemplu am inteles ca la mamaia gradina de vara in care se tinea festivalul e in paragina si rtebuie bagati bani seriosi in ea ca s-o puna la punct. Si poate ar trebui sa copieze putin de la San Remo. De ex. sa-l faca festival de creatie si sa colaboreze cu casele de discuri, altfel e degeaba.

PS Sper ca nu v-am plictisit prea tare cu postul meu kilometric :D Ultima chestie pe care vreau s-i scriu: organizatorii au dat prea putine piese romanesti, si asta pentru ca se vor canta live cu orchestra (spre deosebire de piesele proprii care vor fi cu negativ). Ce vreti dovada mai mare de amatorism? Ori il faci cu orchestra, ori cu negativ. Dar strutocamila asta nu poate duce decat loa probleme de sunet si la acuzatii de playback.

#18
sandel1

sandel1

    Avat de 4 kg/75 cm. Ultimul, balastierele usl au distrus râul.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,050
  • Înscris: 24.02.2011
Ce fãcãturã! Lista cu piesele românești este prea scurtã și nu se regãsește nici una din melodiile Mihaelei Runceanu. Posted Image

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate