Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Circular Makita de negasit in RO

FightBox ar merita transformat ...

Statii cu baterii

[TEORIE] Ce ati face in cazul une...
 Exceptii reale/aparente de la pri...

Se dorește interzicerea algo...

Pret manopera

Balti de pescuit in Dobrogea - li...
 EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...

Metru Jysk/Ikea

Pareri complex rezidențial T...

Camping Franta - Chamonix
 Macbook Pro 2019 se blocheaza cu ...

Folie pentru protectie solara

Tur Slovenia.

Dilae din Slatina, cel mai destep...
 

Conectare Wi-Fi

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
andreiandrei94

andreiandrei94

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.05.2016
Salut. Tocmai ce am terminat de "legat" routerul Tenda AC9 la Sagemcom 5655 AC RF, chestia asta presupunand sa dezactivez DHCP. Totul merge bine, ma pot conecta dar televizorul smart cand incerc sa-l conectez la internet imi da eroarea "Asigurati-va ca serverul DHCP este activat in reteaua wireless". In tutorial pe care l-am urmarit am vazut ca trebuie dezactivata optiunea DHCP cand conectez doua routere. Ce pot face acum pentru a conecta televizorul? Mersi!

Edited by andreiandrei94, 21 June 2018 - 14:03.


#2
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
De ce ai pus două routere...
Cum le-ai pus ?
Evident că trebuie să activezi DHCP pentru televizor...

#3
Tehnicianul1970

Tehnicianul1970

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,509
  • Înscris: 09.11.2014
De proba, ia conecteaza routerul Tenda NU LAN to LAN ci LAN to WAN si vezi,se conecteaza televizorul?
Adica,legi routerul Sagemcom cu routerul Tenda astfel: dintr-un port LAN al Sagemcom-ului pleci cu cablul in portul WAN al Tendei. Setezi Tenda pe IP dinamic si activezi DHCP-ul.
DA... se va face de doua ori NAT si vor emite doua routere... mare vraja... nu-i problema,nu vor interfera cu conditia sa lasi canalele pe automat la amandoua.Setezi un SSID pe Tenda diferit de cel de pe Sagemcom si faci proba.
Posteaza rezultatul aici!

#4
andreiandrei94

andreiandrei94

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.05.2016
O sa incerc

#5
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Când ?

#6
andreiandrei94

andreiandrei94

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.05.2016
Nu merge.

#7
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Globul întreabă ce nu merge ?

#8
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,207
  • Înscris: 18.04.2008
Dezactivezi DHCP doar pe Tenda, nu și pe Sagecom, apoi conectezi un cablu din LAN 1 sau 2 al Sagecom în LAN 1 al Tenda.
Dacă tot nu vrea, pornești DHCP pe Tenda și legi din Sagecom din LAN 1 sau 2 cablul în WAN Tenda și atunci trebuie să meargă.

#9
andreiandrei94

andreiandrei94

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.05.2016
Prima varianta am incercat-o si nu a mers. La fel si a doua.

#10
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Attached File  flip.gif   130.99K   6 downloads

Cheamă și tu un prieten care se pricepe. Te costă o Cola.

Edited by exceswater, 21 June 2018 - 14:50.


#11
andreiandrei94

andreiandrei94

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.05.2016
Nu am pe nimeni care se pricepe :))

#12
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Resetează Tenda la factory settings.
Ia-o de la început. Fă ce au zis colegii.

#13
andreiandrei94

andreiandrei94

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.05.2016
Gata, acum m-am conectat. Daca las Tenda pe portul WAN cu DHCP activat ma afecteaza cu ceva?

#14
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Zi că glumești.

#15
andreiandrei94

andreiandrei94

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.05.2016
Zicea ceva colegul de interferente, nu stiu, nu ma pricep

#16
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,207
  • Înscris: 18.04.2008

View Postandreiandrei94, on 21 iunie 2018 - 15:50, said:

Gata, acum m-am conectat. Daca las Tenda pe portul WAN cu DHCP activat ma afecteaza cu ceva?

Nu, doar că informația va trece prin două router-e.
Interferențe nu sunt. Ideea e ca Wi-Fi-urile să nu fie pe același canal pentru a maximiza funcția aceasta. Atât.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate