![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Dezarhivare arhiva .zip cu fisier corupt .Dimensiune prea mare
Last Updated: Jun 27 2018 07:03, Started by
Cryston98
, Jun 20 2018 16:24
·
0

Posted 20 June 2018 - 16:24

Salut ! Am cautat niste cursuri si ceva exerciti practice pe net despre securitate si la una dintre probleme mi se cere sa dezarhivez o arhiva cu doua fisiere txt . Unul este intr-o conditie buna iar al doilea are o dimensiune foarte mare.Cand incerc sa dezarhivez imi zice ca fisierul este corupt si imi dezarhiveaza decat primul fisier... Intrebarea mea este cum pot sa dezarhivez aceasta arhiva ? Si ati putea sa imi recomandati niste link de unde as putea invata mai multe despre Securitate ... Multumesc si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie este prima data cand intru aici...
Link imagine arhiva :https://prnt.sc/jx72r5 Edited by Cryston98, 20 June 2018 - 16:25. |
Posted 20 June 2018 - 16:36

Acela nu este un fisiet txt, este un fisier redenumit ca txt.
Nu o sa vezi real un fisier txt de 4 Gb! Depinde si pe ce partitie doresti sa dezarhivezi fisirul. Daca e Fat32, nu accepta fisiere mai mari de 4Gb. |
Posted 20 June 2018 - 17:13

Salut ! Am cautat niste cursuri si ceva exerciti practice pe net despre securitate si la una dintre probleme mi se cere sa dezarhivez o arhiva cu doua fisiere txt . Unul este intr-o conditie buna iar al doilea are o dimensiune foarte mare.Cand incerc sa dezarhivez imi zice ca fisierul este corupt si imi dezarhiveaza decat primul fisier... Intrebarea mea este cum pot sa dezarhivez aceasta arhiva ? Si ati putea sa imi recomandati niste link de unde as putea invata mai multe despre Securitate ... Multumesc si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie este prima data cand intru aici... Link imagine arhiva :https://prnt.sc/jx72r5 Instaleaza Winrar 5 de AICI si vezi daca se face dezarhivarea corect! De asemmenea daca nu functioneaza dezarhivarea nici asa, incearca optiunea de reparare a arhivei "Repair" (din Winrar). Edited by stlk, 20 June 2018 - 17:13. |
Posted 20 June 2018 - 19:04

Cam greu să vezi fișier text de 4 GB! Poate e ceva similar cu steganography, ascunderea unor fișiere în imagini/ video. Am și eu 2 imagini png de câțiva GB, arhive criptate ”mascate”...
Dacă-i vorba de cursuri de ”securitate”, mi se pare frumos să aibă împachetat vreun trojan, virus, exploit, rootkit... |
Posted 20 June 2018 - 19:08

exerciti practice pe net despre securitate si la una dintre probleme Daca e un exercitiu de securitate, evident ca ceva e "aranjat" pe acolo astfel incat sa exemplifice/sublinieze o problema de securitate... De exemplu cum iti poti ocupa tot spatiul de pe disc (sau mai rau) daca dezarhivezi ceva provenit dintr-o sursa nesigura. |
Posted 27 June 2018 - 07:03

Cam greu să vezi fișier text de 4 GB! Poate e ceva similar cu steganography, ascunderea unor fișiere in imagini/ video. Am și eu 2 imagini png de cațiva GB, arhive criptate "mascate"... Dacă-i vorba de cursuri de "securitate", mi se pare frumos să aibă impachetat vreun trojan, virus, exploit, rootkit... La arhivele alea criptate - schimba .png in .tiff. E mai credibil, cel putin pina incearca unul sa le deschida. Sau foloseste VeraCrypt. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users