Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...

Ridicare act de identitate cu pro...
 Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet

Mai poarta careva papuci prin oras?
 Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania
 Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...
 

Allview x5 pro

- - - - -
  • Please log in to reply
45 replies to this topic

#19
mario75

mario75

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,342
  • Înscris: 14.06.2007
L-am luat si eu. Super incantat pana acum. Nu se compara cu niciun telefon Allview de pana acum.
Deblocarea faciala functioneaza si pe intuneric. Asta in cazul in care ai apasat butonul de deblocare si nu ai pus degetul pe senzorul de amprenta. Si e foarte rapid. Practic, nu am mai vazut imaginea de lockscreen, de cand am activat deblocarea faciala. Cum ma vede, se deblocheaza.
Aplicatiile pornesc rapid, se misca foarte bine.
Se incarca rapid. Intr-o ora si aproape jumatate mi s-a incarcat de la 10% la 100%.
Poze frumoase si pe lumina scazuta.
Dupa ce l-am luat, avea deja un update la android disponibil in aplicatia lui.
Bateria m-a tinut 2 zile cu utilizare moderata.
Peste noapte se descarca 4-5% din baterie.
Am ascuns bara de navigare de jos si folosesc gesturi (swipe up) in locul unde ar fi trebuit sa fie butoanele. Foarte convenabil. (mai mult ecran pentru mine, mai putin pentru butoane :) )
Eu l-am luat cu 1500 cu tot cu incarcator wireless Acum e la 1250 la Altex/Mediagalaxy fara incarcator. Incarcatorul wireless e 150.

O singura nelamurire am. Ori nu functioneaza la mine, ori nu stiu eu cum. Functia LIVE PHOTO. Zice ca ar face poze in miscare. Practic, la mine nu se misca nimic in poza. Apare ca proceseaza ceva 2-3 secunde cat fotografiaza, apoi iese o imagine statica. In proprietati zice ca a fost facuta la un timp de expunere de 1/33. In timpul asta nu cred ca prinde vreo miscare.

Edited by mario75, 02 November 2018 - 16:47.


#20
RoD1

RoD1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 557
  • Înscris: 11.05.2008
Ce versiune aveti la Android build?

#21
rbvm

rbvm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 16.02.2009

View Postmario75, on 02 noiembrie 2018 - 16:37, said:

L-am luat si eu. Super incantat pana acum. Nu se compara cu niciun telefon Allview de pana acum.
Deblocarea faciala functioneaza si pe intuneric. Asta in cazul in care ai apasat butonul de deblocare si nu ai pus degetul pe senzorul de amprenta. Si e foarte rapid. Practic, nu am mai vazut imaginea de lockscreen, de cand am activat deblocarea faciala. Cum ma vede, se deblocheaza.
.....
Dupa ce l-am luat, avea deja un update la android disponibil in aplicatia lui.
Bateria m-a tinut 2 zile cu utilizare moderata.
Peste noapte se descarca 4-5% din baterie.
Am ascuns bara de navigare de jos si folosesc gesturi (swipe up) in locul unde ar fi trebuit sa fie butoanele. Foarte convenabil. (mai mult ecran pentru mine, mai putin pentru butoane Posted Image )
Eu l-am luat cu 1500 cu tot cu incarcator wireless Acum e la 1250 la Altex/Mediagalaxy fara incarcator. Incarcatorul wireless e 150.

...

Dacă ai instalat actualizarea software, spune-mi te rog ce versiune ai (eu am v2064) și dacă te confrunți cu următoarea problemă: la deblocarea facială, în eventualitatea în care aceasta nu reușește, sub iconița de reîncercare apare un text care îți spune să apeși pe iconiță pentru a reîncerca deblocarea facială. Ei bine, după actualizarea de sistem, în ce limbă îți apare textul respectiv, că la mine apare o limbă ciudată (probabil olandeză).

#22
mario75

mario75

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,342
  • Înscris: 14.06.2007

View Postkommodore_ss, on 20 noiembrie 2018 - 20:04, said:

Ce versiune aveti la Android build?

View Postrbvm, on 21 noiembrie 2018 - 16:33, said:

Daca ai instalat actualizarea software, spune-mi te rog ce versiune ai (eu am v2064).

Scuze pentru întârziere. Se pare că Softpedia nu mai anunță că s-au postat mesaje noi.
Tot versiunea v2064 o am și eu. Iconița pentru reîncercare apare doar atunci când îl deblochez dar nu stau cu fata la el. Ex. când stă pe masă. Textul este în limba engleză așa cum am setat limba telefonului. Îmi place mai mult așa. Nu am avut probleme cu deblocarea facială. Mă recunoaște și pe întuneric, și cu ochelari de soare la ochi și cu barbă, și cu mâna la gură, etc.

Mai nou, iar a apărut o actualizare pe 11 Decembrie, la v2520, însă nu scrie ce aduce nou. I-am contactat și am primit următorul răspuns:
"Salutare! Acest update actualizeaza patch-urile de securitate si rezolva totodata si un bug care pana la lansarea update-ului, afecta modul in care erau afisate temele pe telefon."

A făcut cineva updateul ăsta? Ați pierdut datele aplicațiilor? A trebuit să dați și o revenire la setările din fabrică, cum e indicat la un update?

#23
rbvm

rbvm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 16.02.2009
M-am bucurat degeaba. Update-ul nu rezolvă problema cu textul de pe ecranul de blocare (eu am meniul în limba română și textul e tot ciudat). O să le scriu, dacă nu se rezolvă, le trimit telefonul înapoi. Asta e bătaie de joc!
În altă ordine de idei, la prima vedere, noul update elimină posibilitatea de a alege fontul de pe ecran. Poți seta doar mărimea acestuia. Îi fac o resetare să văd dacă se rezolvă. Revin după...

Spor!

#24
RoD1

RoD1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 557
  • Înscris: 11.05.2008
Am primit si eu pe X5 style, nu vad nimic diferit

#25
valer

valer

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,848
  • Înscris: 25.05.2006
Cum adică,nimic diferit? Și eu am vrut să-l iau la digi... 🤔

#26
RoD1

RoD1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 557
  • Înscris: 11.05.2008
De update-ul asta zic, n-a schimbat nimic la mine, si a avut aproape 300mb

#27
valer

valer

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,848
  • Înscris: 25.05.2006
Aaa, eh, așa e la oliviu... îmbunătățiri și iar îmbunătățiri...

#28
mario75

mario75

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,342
  • Înscris: 14.06.2007

View Postrbvm, on 14 decembrie 2018 - 19:43, said:

M-am bucurat degeaba. Update-ul nu rezolvă problema cu textul de pe ecranul de blocare (eu am meniul ĂŽn limba română și textul e tot ciudat). O să le scriu, dacă nu se rezolvă, le trimit telefonul ĂŽnapoi. Asta e bătaie de joc!
ĂŽn altă ordine de idei, la prima vedere, noul update elimină posibilitatea de a alege fontul de pe ecran. Poți seta doar mărimea acestuia. ĂŽi fac o resetare să văd dacă se rezolvă. Revin după...

Spor!
Mda, atunci nu m-aș risca să îl actualizez. Nu că m-ar tenta să schimb fontul, dar nu as vrea să stric ceva.

#29
rbvm

rbvm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 16.02.2009
Deci, factory reset n-a ajutat cu nimic. Am rămas cu limba poloneză pe ecranul de blocare atunci când deblocarea facială eşuează. La fonturi era unul anume care îmi plăcea, arăta telefonul mai altfel cu el. Eu cred că îl trimit înapoi, nu pentru font, cât pentru faptul că nu s-a remediat problema.

#30
RoD1

RoD1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 557
  • Înscris: 11.05.2008

View Postvaler, on 15 decembrie 2018 - 12:58, said:

Aaa, eh, așa e la oliviu... îmbunătățiri și iar îmbunătățiri...
Ce vrei daca nu ne-am luat aifon, la ala schimba motorul la fiecare update, prinde 250 km/h cu ultimu' update.

#31
mario75

mario75

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,342
  • Înscris: 14.06.2007
A găsit cineva, sau a încercat să facă să apară procentul bateriei in loc de iconiță, atunci când ecranul este cu breton?
Eu am reușit în mică măsură cu "Cool Tool" am reușit să pun lângă baterie procentul, atunci când e cu breton. Bine, el arată mai multe informații în timp real, dar sunt ascunse sub breton. Deci, tot nu e exact ce vroiam.
Și în plus am permanent mesajul că "Cool Tool" consumă bateria in fundal. Dacă anulez avertizarea, nu mă mai anunță pentru nicio altă aplicație. Frustrant este că dau click pe notificare și constat că "Cool Tool" nu a consumat nimic din baterie.


#32
RoD1

RoD1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 557
  • Înscris: 11.05.2008
Nu cred ca se poate , apare doar iconita cu bateria.

#33
Melisa12

Melisa12

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 31.01.2018

View Postrbvm, on 15 decembrie 2018 - 15:37, said:

Deci, factory reset n-a ajutat cu nimic. Am rămas cu limba poloneză pe ecranul de blocare atunci când deblocarea facială eşuează. La fonturi era unul anume care Ă®mi plăcea, arăta telefonul mai altfel cu el. Eu cred că Ă®l trimit Ă®napoi, nu pentru font, cât pentru faptul că nu s-a remediat problema.

Ai rezolvat ceva cu limba poloneza de pe ecranul de deblocare?Am si eu aceasi problema ,dar din cate retin a aparut inaintea update-urilor fara vreun motiv intr-o zi...

Edited by Melisa12, 11 January 2019 - 14:56.


#34
rbvm

rbvm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 16.02.2009
Încă nu, trebuie să îi anunț când îl trimit înapoi, dar mă tot iau cu altele. Eu am mai descoperit și alte trăznăi după ultimul update, cum ar fi faptul că mi se schimbă imaginea de pe ecranul de blocare, deși au am ales și am setat să rămână o singură imagine și îmi mai pornește playerul muzical, cel cu care vine din fabrică, de unul singur, chiar dacă nu folosesc telefonul.
O să anunț ce rezolv.

#35
Melisa12

Melisa12

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 31.01.2018

View Postrbvm, on 17 ianuarie 2019 - 17:46, said:

ĂŽncă nu, trebuie să Ă®i anunț când Ă®l trimit Ă®napoi, dar mă tot iau cu altele. Eu am mai descoperit și alte trăznăi după ultimul update, cum ar fi faptul că mi se schimbă imaginea de pe ecranul de blocare, deși au am ales și am setat să rămână o singură imagine și Ă®mi mai pornește playerul muzical, cel cu care vine din fabrică, de unul singur, chiar dacă nu folosesc telefonul.
O să anunț ce rezolv.
Cea cu ecranul de deblocare am remarcat-o si eu...Cea cu playerul muzical nu am intampinat-o...
In schimb,imi apare google logo uneori(G intr-un cerculet pe partea stanga a ecranului ,cu vreo 2 degete mai sus de app telefon din colt),   intr-o varianta mai stearsa (l-am remarcat pe fundal la inceput iar am observat ca apare si pe SS in galerie ...In fine dispare la fel de dubios de peste tot asa cum si apare😂)
Mersi!Sper sa se rezolve...



#36
rbvm

rbvm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 16.02.2009
Deci... s-a întors din service.
1. Curiozitatea mă împinge să văd dacă problema cu fonturile s-a rezolvat. Intru în setări->ecran->font.... Aplicația s-a oprit. „Nu-i nimic, zic, factory reset și după aia vedem”. Zis și făcut. Acum merge ok.
2. Pune-te pe reinstalat aplicații și configurat telefonul, imagini de fundal, fonturi și alte alea, setările de securitate (testăm și deblocarea facială ca să vedem dacă merge... și merge).
3. N-am ce face într-o zi și din ecranul de start intru în meniul rapid (ăla ascuns sub vârful de săgeată de deasupra iconiței lui Avi, apăs pe imagine de fundal și... „Teme s-a oprit”. Mă, dă-o-ncolo! Hai să mai încercăm! „Teme se oprește încontinuu”. Na-ți-o frântă că ți-am dres-o! Încerc să accesez aplicația Teme de oriunde se poate. Același rezultat. Nici la fonturi nu mai am acces. Bine că mi le-am ales de la început!
Acu' sunt în dubii. Inițial a mers, imediat după resetare. Acum nu. Să trimit telefonul înapoi... să nu-l trimit!? Mă mai gândesc o zi, două.
Ce mi-a plăcut la service, e că s-au mișcat repede. Luni am trimis telefonul, marți l-au trimis înapoi, miercuri l-am avut. Bașca, am avut încărcătorul și cablul de încărcare defecte și mi-au pus altele noi. Primul lucru pe care l-am făcut după reset a fost să opresc aplicația de actualizare sistem să îmi afișeze notificări, că deja mă ruga insistent să actualizez la v2064.

O zi cu spor!

Edited by rbvm, 10 February 2019 - 11:45.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate