![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ce film e in videoclip?
Last Updated: Jun 15 2018 20:41, Started by
Monstruozitate
, Jun 15 2018 00:03
·
0

Posted 15 June 2018 - 00:03

Ce film e in videoclip?
I-am scris lu cariciu talent... si nu au raspuns bulangii... [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/TyDNch_c-k4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 15 June 2018 - 01:08

Ce film e in videoclip? I-am scris lu cariciu talent... si nu au raspuns bulangii... [mediawww.youtube.com/watch?v=TyDNch_c-k4[/media] sau cu licenta premium. Edited by stlk, 15 June 2018 - 01:21. |
Posted 15 June 2018 - 08:56

Bah, da' oricum e de admirat talentul in realizare acestui clip.
Adica n-au nici o treaba secventele cu Talentatu' nostru cu secventele cu pustache aia americani. |
Posted 15 June 2018 - 09:08

Macar montajul sa fie bun
![]() Am mai vazut si filmulete care sunt in doua reclame diferite, la branduri diferite ![]() Sunt firme care fotografiaza, fac filmulete si le vand. Vrei o reclama cu vreunu' care sare de pe stanca in mare? Ca producator de reclama, e mai ieftin sa gasesti un filmulet gata facut de unu' decat sa faci tu respectiva filmare. Asa si Talentatu... A luat de undeva filmarile cu elevi si pe el l-au filmat doar stand intr-o banca si gata. Sigur au iesit mai ieftin decat daca ar fi inchiriat un hol de liceu si ar fi dat bani la figuranti. Edited by bai3tzash, 15 June 2018 - 09:13. |
Posted 15 June 2018 - 09:28

Am vazut acum de curind intr-un film.... relativ mare / important (nu mai retin excat numele), o secventa stock (foarte scurta, nu asta de mai jos) cu un tip pe care-l recunosc, am folosit si eu 10-20 de clipuri.
https://www.videoblo...-camera-h5kx3bs |
Posted 15 June 2018 - 20:41

Stiu de aceasta practica, insa de regula ea se rezuma la actiuni simple, in montaj par portiuni rupte din actiuni complexe specifice unui metraj de minim 30 de minute.
Intradevar, sunt si scene introduse, precum 00:24 si 00:41... dar evident nu la ele fac referire. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users