![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Problema date mobile iPhone 7
Last Updated: Jun 14 2018 14:09, Started by
Goppo97
, Jun 14 2018 01:54
·
0

Posted 14 June 2018 - 01:54

Recent am achizionat un iPhone 7 si din cand in cand imi perde conexiunea de date mobile. Uneori conexiunea cu datele merge din prima, alteori ba o gaseste pentru cateva secunde, dupa iar o pierde, iar o gaseste si tot asa. Sunt pe retealua Telekom, am schimbat cartela cu alta, tot pe reateaua Telekom, si are acelasi rezultat. Credeti ca e problema la furnizorul de servicii(Telekom), la telefon sau la softul de ios(11.4) ?
|
Posted 14 June 2018 - 03:30

Trimite sms gratuit cu textul activare la 638 pentru reconfigurarea automata a serviciului de internet.
|
Posted 14 June 2018 - 09:12

Posted 14 June 2018 - 10:14

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users