![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Problema date mobile iPhone 7
Last Updated: Jun 14 2018 14:09, Started by
Goppo97
, Jun 14 2018 01:54
·
0

Posted 14 June 2018 - 01:54

Recent am achizionat un iPhone 7 si din cand in cand imi perde conexiunea de date mobile. Uneori conexiunea cu datele merge din prima, alteori ba o gaseste pentru cateva secunde, dupa iar o pierde, iar o gaseste si tot asa. Sunt pe retealua Telekom, am schimbat cartela cu alta, tot pe reateaua Telekom, si are acelasi rezultat. Credeti ca e problema la furnizorul de servicii(Telekom), la telefon sau la softul de ios(11.4) ?
|
Posted 14 June 2018 - 03:30

Trimite sms gratuit cu textul activare la 638 pentru reconfigurarea automata a serviciului de internet.
|
Posted 14 June 2018 - 09:12

Posted 14 June 2018 - 10:14

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users