Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lacul Sf.Ana

Alternativa pentru Bitlocker

Becuri LED fiabile

Afisare info website dreapta la c...
 Zgomote cuidate PC. Sa fie de la ...

Avast Safezone Browser - s-a inst...

Problema transfer fișiere pe...

Cu cat poate fi mai scumpa o casa...
 Cablu prelungire videoproiector B...

A Quiet Place - 2018

Providerii meteo Android?

Minciuni si manipulare enel
 Scrisoarea celor sase ....

Panbalcanismul o posibila ideolog...

internet la tara

Mxhost - VPS
 

aimplificare intrare AUX auto

  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
cristel81

cristel81

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 230
  • Înscris: 11.05.2010
Am un casetofon blaupunk. Am cumparat un cablu care intra pe AUX si scoate mini-jack. Am pus mp3-player-ul la el dar nu se aude. De fapt se aude foarte foarte incet, aproape insesizabil. Trebuie amplificator ? Are cineva un link ?

Multumesc

#2
adrian_r5

adrian_r5

    23:58

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,301
  • Înscris: 23.04.2007

View Postcristel81, on 13 iunie 2018 - 14:43, said:

Are cineva un link ?
da  Posted Image

View Postcristel81, on 13 iunie 2018 - 14:43, said:

Multumesc
cu placere ;)

#3
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,580
  • Înscris: 17.05.2004
Attached File  globudeghicit.gif   346.27K   0 downloads

Globul a zis așa:

mo, caută în meniu la casetofonul ăla AUX VOLUME.
Îi dai acolo volum.
Plus - verifică volumul de la empetrei.

BLAUPUNKT MO

BLAUPUNKT

bagi jacku și într-un telefon. Dat tare la volum
Dacă se aude la fel încet e din casetofon volumul aux dat mic.

SAU E CABLUL PROST.


Sau conduci încet în liniște să auzi melodia.

Edited by exceswater, 13 June 2018 - 15:00.


#4
Mircel

Mircel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,208
  • Înscris: 01.10.2005
Dacă nu merge cum a zis Inundatu', schimbă sursa de semnal: Ieșirea ptr. căști a telefonului sau a unui aparat de radio portabil, alt mp3 player etc.

#5
cristel81

cristel81

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 230
  • Înscris: 11.05.2010
cablul e nou nout, volumele sunt toate la maxim.

#6
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,580
  • Înscris: 17.05.2004
N-are cum

Attached File  flip.gif   130.99K   2 downloads


Link cu casetofonul.
Ai probat cu altă sursă în afară de empetrei ?

Edited by exceswater, 13 June 2018 - 15:50.


#7
OPEDI

OPEDI

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,432
  • Înscris: 16.11.2017
vezi ca mai este o piesa intre scaun si volan.

#8
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,580
  • Înscris: 17.05.2004
Modelul casetofonului. Exact.
Poză cu fiecare mufă a cablului. Clară.

#9
OPEDI

OPEDI

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,432
  • Înscris: 16.11.2017
si modelul mp treiului, daca-i ala alb, cu telecomand micuta, care se comercializa in piete acum 8 sau 10 ani, ala e de vina.
Nu scoate pe mufa aia, doar semnal radio

Edited by OPEDI, 13 June 2018 - 16:05.


#10
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,580
  • Înscris: 17.05.2004
Io acum mă duc acasă.
Dacă nu poți să "aimplificare" mai lasă un semn și vedem mâne.

#11
OPEDI

OPEDI

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,432
  • Înscris: 16.11.2017
o boxa mica, activa, canta?
Daca o legi la mp3?

#12
cristel81

cristel81

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 230
  • Înscris: 11.05.2010
Da mp3-ul merge perfect la boxa activa.

Asta e cablul, mufa s-a potrifit perfect
https://www.emag.ro/...2/pd/DZJZN7BBM/

Video cu volumul din meniu la maxim
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/twEAcF4Fm9A?rel=0 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by cristel81, 14 June 2018 - 09:31.


#13
adrian_r5

adrian_r5

    23:58

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,301
  • Înscris: 23.04.2007
Daca scoti mufa din "mp3" si pui degetu' pe una din cele doua "borne" de semnal ... cu volumu' asa la maxim  se aude "brum" ?

- cauta in manualul "casetofonului" daca nu cumva trebuie activata "intrarea aux"
- verifica integritatea cablului (continuitatea firelor)
- verifica daca exista "corespondenta" intre "bornele" mufei jack si pinii de intrare semnal / masa ai "casetofonului"

#14
cristel81

cristel81

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 230
  • Înscris: 11.05.2010
Cred ca am gasit problema. M-am uitat cu atentie la mufe.
Mufele cablului merg la data in, out si ub. Doar unul merge la A care vad ca are si semn de masa.
Deci muzica acea usor sesizabila ma gandesc ca ar putea sa fie ceva ce "scapa" prin masa....
Concluzia e ca mi-au dat cablu gresit de pe emag Posted Image
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/urRzbeUr_vs?rel=0 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

PS Vorbesc prostii, m-am uitat din nou pe clip si firele vin la audio. Nu e asta.
O sa merg la un electrician...Nu vroiam sa mai dau banii ca nu stiu peste cine dau.
Ieri am fost la un cretin si mi-a luat 150 lei sa imi schimbe bateria si "diagnoza", diagnoza fiind ca trebuie schimbata bateria: LOL
Pai asta banuiam si eu ca trebuie schimbata bateria, ca doar pentru ce alt motiv nu ar porni o masina Posted Image

Edited by cristel81, 14 June 2018 - 10:55.


#15
adrian_r5

adrian_r5

    23:58

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,301
  • Înscris: 23.04.2007
Ok ... multumesc ... ai dat like la post ... da' ai facut ce scrie acolo ?

#16
cristel81

cristel81

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 230
  • Înscris: 11.05.2010

View Postadrian_r5, on 14 iunie 2018 - 10:15, said:

Daca scoti mufa din "mp3" si pui degetu' pe una din cele doua "borne" de semnal ... cu volumu' asa la maxim  se aude "brum" ?
Nu se aude nimic cand pun degetul.
Cablul fiind nou nout si corespondenta firelor corecta inseamna ca e "moarta" intrarea de aux in casetofon probabil.
O sa mai incerc cand am timp sa fac contact pe direct cu niste fire de la jack la intrarea audio sa ma conving.

View Postadrian_r5, on 14 iunie 2018 - 11:16, said:

Ok ... multumesc ... ai dat like la post ... da' ai facut ce scrie acolo ?
Faza cu "brum" am incercat-o, nu se aude.
Pentru continuitate nu pot testa ca nu am aparat de masura.
Corespondenta e buna.
Manualul casetofonul cred ca e imposibil de gasit ca e original Fiat, dar m-am plimbat prin toate meniurile si nimic.
O sa incerc cu niste fire pe direct sambata, ca doar atunci am drum la oras sa cumpar un cablu jack si sa il despic sa leg firele pe direct.

Edited by cristel81, 14 June 2018 - 11:24.


#17
adrian_r5

adrian_r5

    23:58

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,301
  • Înscris: 23.04.2007

View Postcristel81, on 14 iunie 2018 - 11:22, said:

Faza cu "brum" am incercat-o, nu se aude.
Banuiesc ca ai incercat-o doar pe jack-u' de la cablu ... incearc-o si direct pe bornele de la mufa "casetofonului".

View Postcristel81, on 14 iunie 2018 - 11:22, said:

Manualul casetofonul cred ca e imposibil de gasit ca e original Fiat
Pai n-ai manualul masinii ?  ce Fiat e ?

#18
cristel81

cristel81

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 230
  • Înscris: 11.05.2010
aha buna idee, o sa incerc si acolo. E Fiat grande punto.
Nu-s acasa acuma dar incerc maine dimineata pe borne.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate