Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Alegere boxe

Cand isi cere Dragnea scuze pacie...

Sistem pentru gaming AMD si Intel

Vreau sa cumpar de pe eBay
 Microlab M860 5.1 - Bazait difuzo...

substanta curatare gresie balcon

Piesa catia

Unde as putea gasi cat mai multe ...
 Mancare sanatoasa! Mancare pe...

Camera foto capabila sa filmeze F...

Infiltratie apa in mașina

Roata dreapta spate blocata - Pas...
 asus zenfone 4 vs nokia 7 plus

Apelare vocala

Recomandare monitor

Banca Mondiala: Creșterea ec...
 

Recuperare parola modem

- - - - -
  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#1
Stil_monden

Stil_monden

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 251
  • Înscris: 07.10.2009
Salut

Nu am avut ce face si in pagina de intrare ( vezi atasamentul ) in setarile modem-ului am schimbat parola. Asta s-a intamplat cu mult timp in urma.
Azi am vrut sa intru pe pagina dar evident am uitat parola. Am resetat modemul de la butonul din spate insa pe pagina din atasament tot nu reusesc sa resetez parola
sa o aduc macar la starea initiala, inainte de a fi schimbat-o eu, si care este pe spatele modem-ului.
Am cautat pe net, sugestiile sunt cu butonul din spate de reset, solutie facuta de N ori, dar pagina web tot fara nici o schimbare in parola de baza.
Modemul e de tip Sagem.

Intrebare: Ce sa mai incerc sa revina pagina de web la parola initiala ?

Attached Files



#2
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,725
  • Înscris: 31.03.2012
Ai facut reset cu "scobitoarea", sau doar restart ?

#3
Stil_monden

Stil_monden

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 251
  • Înscris: 07.10.2009
Cu scobitoarea plus restart.

Edited by Stil_monden, 13 June 2018 - 13:49.


#4
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,863
  • Înscris: 01.12.2001
Ce buton ai aipasat pt reset?
E o mica gaura si apesi acolo cu acul 10 secunde.

Modemul sa fie pornit si apesi mult pana se reporneste singur.
Nu doar o apasare scurta.

#5
Stil_monden

Stil_monden

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 251
  • Înscris: 07.10.2009

View Postdorin_2k, on 13 iunie 2018 - 13:49, said:

Ce buton ai aipasat pt reset?
E o mica gaura si apesi acolo cu acul 10 secunde.
Facut, cu scobitoarea, 10 secunde si alte 30 secunde, si tot asa de cel putin 10 ori .

#6
dicdobre

dicdobre

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,887
  • Înscris: 12.09.2005
.... cu dispozitivul alimentat.


E adevarat ca in pozanu il arata alimentat dar fara alimentare apasarea butonului de reset eu un fel de efectul razelor de luna asupra papucilor de guma.

Edited by dicdobre, 13 June 2018 - 13:59.


#7
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,725
  • Înscris: 31.03.2012

View Postceanu1980, on 13 iunie 2018 - 13:49, said:

risc sa intreb aici sa nu fac subiect
unde mi-a disparut id-ul
unde i-l pot vedea?
pana acum aparea sub avatar,id membru...
Citeste ce scrie sus la info date personale.
Si aici: https://forum.softpedia.com/topic/1117485-informatii-si-clarificari-privind-datele-personale/

Edited by pasilla, 13 June 2018 - 13:54.


#8
Stil_monden

Stil_monden

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 251
  • Înscris: 07.10.2009

View Postdicdobre, on 13 iunie 2018 - 13:51, said:

.... cu dispozitivul alimentat.
Si alimentat, si nealimentat ( citisem undeva ).

Id-ul initial era: admin
Parola: password

La datele astea initiale vreau sa ajung :)

Edited by Stil_monden, 13 June 2018 - 13:57.


#9
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,863
  • Înscris: 01.12.2001
Si-a facut restart cand ai apasat acolo 10 secunde?
Se sting toate LED-urile.
Apoi pui userul din manual si pass de pe eticheta.
Userul poate fi Admin, admin, administrator sau altceva (scrie in cartea lui)

#10
Stil_monden

Stil_monden

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 251
  • Înscris: 07.10.2009

View Postdorin_2k, on 13 iunie 2018 - 13:59, said:

Si-a facut restart cand ai apasat acolo 10 secunde?
Se sting toate LED-urile.
Apoi pui userul din manual si pass de pe eticheta.
Userul poate fi Admin, admin, administrator sau altceva (scrie in cartea lui)
Facut restart, stinse toate becurile, reaprinse toate, pana si id-ul de wireless a fost trecut la numele initial, numai pagina web nu a facut nici o schimbare.

Id-ul initial era: admin
Parola: password
Dar nici o schimbare sa reapara !

Edited by Stil_monden, 13 June 2018 - 14:02.


#11
dicdobre

dicdobre

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,887
  • Înscris: 12.09.2005
Spune-ne exact modelul sa cautam si noi manualul.

#12
Stil_monden

Stil_monden

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 251
  • Înscris: 07.10.2009

View Postdicdobre, on 13 iunie 2018 - 14:03, said:

Spune-ne exact modelul sa cautam si noi manualul.
Sagem, F@ST 3284 DC

#13
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 42,567
  • Înscris: 15.06.2004
La multe modele vechi de routere factory reset-ul nu se facea doar apasand 10 secunde pe reset.
Un manual ar ajuta, dar ma tem ca produsul ala nu exista pe la noi. Din cate tin minte Numericable e un furnizor de prin Franta - deci e un router personalizat ptr ei.

Ce se poate incerca - apasat butonul de reset 10 secunde, apoi fara a te opri din apasare sa scoti jack-ul de alimentare ptr 5 secunde si sa-l conectezi la loc - mai tii apasat 3-4 secunde dupa conectare, sau pana se sting iar led-urile si se aprind la loc. E de incercat de 2-3 ori secventa.

#14
ceanu1980

ceanu1980

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,762
  • Înscris: 15.05.2008
sa fac ceva pe europenele lor,eu cum aflu id-ul sa beneficiez de o reducere?

#15
Stil_monden

Stil_monden

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 251
  • Înscris: 07.10.2009

View Posteiffel, on 13 iunie 2018 - 14:06, said:

La multe modele vechi de routere factory reset-ul nu se facea doar apasand 10 secunde pe reset.
Un manual ar ajuta, dar ma tem ca produsul ala nu exista pe la noi. Din cate tin minte Numericable e un furnizor de prin Franta - deci e un router personalizat ptr ei.

Ce se poate incerca - apasat butonul de reset 10 secunde, apoi fara a te opri din apasare sa scoti jack-ul de alimentare ptr 5 secunde si sa-l conectezi la loc - mai tii apasat 3-4 secunde dupa conectare, sau pana se sting iar led-urile si se aprind la loc. E de incercat de 2-3 ori secventa.
O sa incerc mai incolo, ca raman fara net si nu mai pot comunica aici  Posted Image

Modelul : Sagem, F@ST 3284 DC

Edited by Stil_monden, 13 June 2018 - 14:09.


#16
liviu_np

liviu_np

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,454
  • Înscris: 05.06.2006

Vizualizare mesajStil_monden, pe 13 iunie 2018 - 14:01, a scris:

Facut restart, stinse toate becurile, reaprinse toate, pana si id-ul de wireless a fost trecut la numele initial, numai pagina web nu a facut nici o schimbare.

Id-ul initial era: admin
Parola: password
Dar nici o schimbare sa reapara !
sterge cache-ul din computer

#17
Stil_monden

Stil_monden

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 251
  • Înscris: 07.10.2009

View Postliviu_np, on 13 iunie 2018 - 14:11, said:

sterge cache-ul din computer
Facut, dar nimic nou ...

#18
Paz

Paz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 29.04.2018
http://docs.sfr.fr/g...m-red-fibre.pdf

user  admin
pass   password

Edited by Paz, 13 June 2018 - 14:20.


Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate