Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Informatii Corsa C

PLOIEȘTI marele SPAM

Numarare voturi la referendum

Radio Europa Libera in Romania
 FTP Camera IP

2.0

interferente relee comandate wifi

Tony Grebla ca Pasarea Phoenix ...
 Problema CS:GO, sursa prea mica?

Curatare ecran laptop

De la 100 KG la 70-80?

Probleme sutitrare pe apple tv 4k
 Un sfat va rog la un land rover f...

Pc pre-configured.

Exindere monitor pe un TV

Lacul Sf.Ana
 

Telefoane fully unlocked din statele unite

* * - - - 3 votes
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
bogdy23

bogdy23

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 14.08.2013
BUna ziua,

Nu gasesc alt loc unde sa pun aceasta intrebare. Telefoanele fully unlocked din state certified refurbished functioneaza sin Romania Pe cele 2 mari retele? Da sau NU
Multumesc

#2
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,504
  • Înscris: 01.01.2010
Si da si nu. Adica, partial. Nu toate benzile se pupa.

#3
alex_bv2001

alex_bv2001

    Long-Term Evolution

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 15.12.2013
Depinde de telefon, la Samsung s-ar putea sa ai noroc sa nimeresti benzile sau macar unele. Oricum nu prea e recomandat, telefoanele pentru state sunt facute relativ altfel fata de cele pentru Europa, poti avea mai multe probleme pe partea de retea/Wifi, etc.

#4
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Tanar Frumos si Liber*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,441
  • Înscris: 10.07.2013
Poti sa probezi....daca nu functioneaza......retur in 14 zile! Posted Image

#5
MembruAnonim

MembruAnonim

    User

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,177
  • Înscris: 08.10.2015
Daca se face resoftare cu soft de europa, nu merg?

#6
A-ONE

A-ONE

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 980
  • Înscris: 28.09.2017

View Postbogdy23, on 12 iunie 2018 - 21:20, said:

Buna ziua,

Nu gasesc alt loc unde sa pun aceasta intrebare. Telefoanele fully unlocked din state certified refurbished functioneaza sin Romania Pe cele 2 mari retele? Da sau NU
Multumesc

Am un iphone din state și funcționează în toate rețetele din România.
Vezi la specificații sa fie și GSM, nu doar CMDA.
CMDA- Nu mai este folosit în România.

Ce telefon vrei să folosești?
... scuze ptr. exprimarea anterioară.

Edited by A-ONE, 12 June 2018 - 21:43.


#7
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,504
  • Înscris: 01.01.2010

View PostMembruAnonim, on 12 iunie 2018 - 21:27, said:

Nu. Diferentele sunt hardware.

#8
f300

f300

    see you in 2018

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,680
  • Înscris: 27.09.2008
Imi plac mie intrebarile astea generice de parca e mare secret ce telefon te intereseaza, de la Nokia "cu butoane" la iPhone X. In loc sa spui "vreau asta" ar trebui cei care din bunavointa si timpul lor raspund sa se apuce sa faca un tabel cu ce merge din care telefon (din sute de modele) si dupa aia initiatorul sa poata sa aleaga fara sa divulge nimic din preferintele sale.

#9
A-ONE

A-ONE

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 980
  • Înscris: 28.09.2017
@bogdy23- dacă dorești să te ajutăm cu informații, trebuie sa ne comunici mai multe detalii.

#10
andreic

andreic

    Superior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 77,312
  • Înscris: 07.02.2003

View Postbogdy23, on 12 iunie 2018 - 21:20, said:

Telefoanele fully unlocked din state certified refurbished functioneaza sin Romania Pe cele 2 mari retele? Da sau NU
Multumesc
Nu au aceleasi benzi iar unele sunt cu decicatie pe regiuni geografice. Deci ia din UE sau din Asia facute pentru UE.

Edited by andreic, 12 June 2018 - 23:13.


#11
bogdy23

bogdy23

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 14.08.2013
https://www.amazon.c...-bin:3242350011

#12
A-ONE

A-ONE

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 980
  • Înscris: 28.09.2017

View Postbogdy23, on 13 iunie 2018 - 05:36, said:

Este modelul A1660 si din caracteristici este compatibil si cu retelele din Romania fiind un model global GSM+CDMA .

Cellular bands:

FDD-LTE bands 1 (2100 MHz), 2 (1900 MHz), 3 (1800 MHz), 4 (AWS), 5 (850 MHz), 7 (2600 MHz), 8 (900 MHz), 12 (700 a MHz), 13 (700c MHz), 17 (700b MHz), 18 (800 MHz), 19 (800 MHz), 20 (800 DD), 25 (1900 MHz), 26 (800 MHz), 27 (800 SMR), 28 (700 APT MHz), 29 (700 de MHz), 30 (2300 WCS)
TD-LTE bands 38 (TD 2600 MHz), 39 (TD 1900 MHz), 40 (TD 2300 MHz), 41 (TD 2500 MHz)
TD-SCDMA 1900 (F), 2000 (A)
CDMA EV-DO Rev. A (800, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)
GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

L.E. Inainte de achizitionare intreaba vanzatorul daca este modelul A1660 , asa poti fi sigur ca nu ai probleme 👌🏼👍🏼

“This CDMA UNLOCKED device is being sold for use with CDMA or GSM carrier networks. Please check with your carrier to confirm compatibility prior to purchasing.”

Edited by A-ONE, 13 June 2018 - 06:54.


#13
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,388
  • Înscris: 23.03.2018

View Postbogdy23, on 12 iunie 2018 - 21:20, said:

sin Romania Pe cele 2 mari retele?
Mie-mi place asta !!!
Dupa cum stiti, cercetatorii britanici au realizat un studiu care pe care dupe care au reusit sa identifice problema romanilor: au doar 2 retele mari: reteaua de apa rece si reteaua de canalizare Posted Image

Edited by trollerul_de_serviciu, 13 June 2018 - 08:27.


#14
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,541
  • Înscris: 06.01.2008

View Postxmanyacs77, on 12 iunie 2018 - 21:27, said:

Poti sa probezi....daca nu functioneaza......retur in 14 zile! Posted Image
Retur la cine? Nu sunt achizitionate din Europa.

View PostA-ONE, on 13 iunie 2018 - 06:29, said:

Este modelul A1660 si din caracteristici este compatibil si cu retelele din Romania fiind un model global GSM+CDMA .
Din ce spuneau alti colegi, de la iPhone 6 in sus au fost facute sa fie compatibile si cu retelele din Europa, chiar daca sunt vandute in State.

#15
A-ONE

A-ONE

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 980
  • Înscris: 28.09.2017
Corect.

#16
vince085

vince085

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 976
  • Înscris: 10.02.2015

View Postbogdy23, on 13 iunie 2018 - 05:36, said:


Merge oricare model ar fi, si modelele gsm (cu modem intel) si cele cdma (cu modem qualcomm) au toate frecventele de la noi.

Edited by vince085, 13 June 2018 - 10:11.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate