![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Plata curent in Germania
Last Updated: Jun 24 2018 14:12, Started by
Dormi_Hete
, Jun 12 2018 19:48
·
0

Posted 21 June 2018 - 20:02

Eu am unul pe hol, langa baie.
Cand prietena isi usuca parul vreo ora si il si periaza, cateodata incepe dracia sa urle-))). Cu gazele, unde stau acum am teava de gaze in hol precum si contorul tot in hol, in interior ma refer. O data pe ana vine cosarul sa verifice cosul de fum si revizia la centrala. Nu stiu cum e la voi, dar eu obisnuit cu reviziile din Romanoa unde se uita putin la ea, testa si era gata, asta aici cand vine face la propriu bucati centrala, o curata, o spala si apoi o asambleaza la loc. Curentul, la fel am contract separat cu firma de electricitate. Cat am stat singur, aproape noua luni plateam 40 euro pe luna la o camera. Dupa 9 luni a venit regularizarea, am primit vreo 70 euro inapoi si au micsorat contractul la 28 euro pe luna deoarece au vazut ca nu consum asa mult. |
Posted 21 June 2018 - 20:08

40 de euro la o camera este mult.
Apropo, cat costa un kw la tine? Edited by MembruAnonim, 21 June 2018 - 20:08. |
Posted 24 June 2018 - 08:12

A fost 40 cand m-am mutat.
Nu stiau cat voi consuma. Apoi, la regularizare a scazut la 28. Habar nu am cat e kw. Nu am citit niciodata factura -)) |
Posted 24 June 2018 - 14:12

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users