Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lacul Sf.Ana

Alternativa pentru Bitlocker

Becuri LED fiabile

Afisare info website dreapta la c...
 Zgomote cuidate PC. Sa fie de la ...

Avast Safezone Browser - s-a inst...

Problema transfer fișiere pe...

Cu cat poate fi mai scumpa o casa...
 Cablu prelungire videoproiector B...

A Quiet Place - 2018

Providerii meteo Android?

Minciuni si manipulare enel
 Scrisoarea celor sase ....

Panbalcanismul o posibila ideolog...

internet la tara

Mxhost - VPS
 

Site web

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
Lucianhalep

Lucianhalep

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.06.2018
Am facut un site web in html, css si javascript (sunt incepator). Profesorul meu de la facultate mi-a spus ca la final trebuie sa imi pun tot site-ul pe o baza de date. Cum as putea face asta? Cu php? Ceva sugestii? multumesc

#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,602
  • Înscris: 30.07.2003
Sa stii ca nu e in avantajul tau, din contra, denota altceva, daca postezi acelasi lucru de sapte ori.

#3
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,493
  • Înscris: 21.04.2004
Sint sigur ca profesorul nu ti-as spus asa ceva, poate ti-a spus ca trebuie sa-l pui pe un web server. Sau poate ti-a spus sa folosesti o baza de date, dar ma indoiesc ca ti-ar fi spus asa ceva din senin.

Ce face site-ul ala?

#4
Lucianhalep

Lucianhalep

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.06.2018

View Postneagu_laurentiu, on 12 iunie 2018 - 18:27, said:

Sa stii ca nu e in avantajul tau, din contra, denota altceva, daca postezi acelasi lucru de sapte ori.
  
Scuze, prima zi pe forum, nu am stiut daca am postat initial in locul potrivit Posted Image

View PostMosotti, on 12 iunie 2018 - 18:28, said:

Sint sigur ca profesorul nu ti-as spus asa ceva, poate ti-a spus ca trebuie sa-l pui pe un web server. Sau poate ti-a spus sa folosesti o baza de date, dar ma indoiesc ca ti-ar fi spus asa ceva din senin.

Ce face site-ul ala?

Sau sa folosesc o baza de date mai degraba?! Ceva cu baza de date oricum..Si o specificat si de PHP.. Site-ul reprezinta un oras in care am integrat mai multe surse de date : vremea, traficul din oras, camere web etc..

Edited by Lucianhalep, 12 June 2018 - 18:52.


#5
ionitam

ionitam

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 435
  • Înscris: 28.04.2015
nu e neaparat nevoie de o baza de date ....... in cazul tau

cel mai bine ar fi fost daca lucrai pe o  plaforma gen wordpress

mult mai simplu si mai usor de administrat, module, seo,etc

Edited by ionitam, 12 June 2018 - 19:07.


#6
lexis1

lexis1

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,110
  • Înscris: 28.02.2018
Mai pe scurt el ti-a spus sa faci un site dinamic nu unul static.

#7
Lucianhalep

Lucianhalep

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.06.2018

View Postionitam, on 12 iunie 2018 - 19:07, said:

nu e neaparat nevoie de o baza de date ....... in cazul tau

cel mai bine ar fi fost daca lucrai pe o  plaforma gen wordpress

mult mai simplu si mai usor de administrat, module, seo,etc

nu te contrazic, doar ca nu puteam folosi wordpress..

#8
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 24,017
  • Înscris: 24.02.2007
Daca ai inceput deja sa inveti javascript, poti sa-l alegi tot pe asta si pe server (node.js).

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate