Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Alegere boxe

Cand isi cere Dragnea scuze pacie...

Sistem pentru gaming AMD si Intel

Vreau sa cumpar de pe eBay
 Microlab M860 5.1 - Bazait difuzo...

substanta curatare gresie balcon

Piesa catia

Unde as putea gasi cat mai multe ...
 Mancare sanatoasa! Mancare pe...

Camera foto capabila sa filmeze F...

Infiltratie apa in mașina

Roata dreapta spate blocata - Pas...
 asus zenfone 4 vs nokia 7 plus

Apelare vocala

Recomandare monitor

Banca Mondiala: Creșterea ec...
 

acer aspire switch 10e

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
acshu_d

acshu_d

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 20.01.2008
salutari.din greseala are cineva un backup pentru acer switch 10e?am unul care nu mai porneste si as vrea sa-i rescriu bios-ul.cipul bios e winbond 25q64fwig.

#2
tehnics

tehnics

    dat dracului...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,493
  • Înscris: 01.11.2005
Mai degraba intrebi aici:
https://forum.softpe...ptop-partea-ii/

#3
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,706
  • Înscris: 14.04.2016
Ia vezi daca e bun Biosul asta de pe Softpedia ! http://drivers.softp...BIOS-1-15.shtml

#4
acshu_d

acshu_d

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 20.01.2008

View Postsuper8, on 12 iunie 2018 - 18:04, said:

Ia vezi daca e bun Biosul asta de pe Softpedia ! http://drivers.softp...BIOS-1-15.shtml
multumesc.nu am inteles faza cu "Sef-chenko" si "modoran".incerc si va tin la curent

View Posttehnics, on 12 iunie 2018 - 18:03, said:

Mai degraba intrebi aici:
https://forum.softpe...ptop-partea-ii/
vreau sa incerc sa rescriu biosul.de asta am scris aici si nu la reparatii.multumesc

#5
acshu_d

acshu_d

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 20.01.2008

View Postacshu_d, on 12 iunie 2018 - 18:44, said:

multumesc.nu am inteles faza cu "Sef-chenko" si "modoran".incerc si va tin la curent


vreau sa incerc sa rescriu biosul.de asta am scris aici si nu la reparatii.multumesc
mda.biosul e .exe mie imi trebuie bin-ul.il scriu cu un programator.

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate