Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
In Romania , toti prostii sunt ve...

Golf 4. Geamuri, inchidere centra...

Achizitie RAM 32GB (Buget: ~1000 ...

Yola 71 - Pacii-Militari
 Audi A4 discuri de frana ovalizate

Despre ce vorbesc intelectualii?

Google Stadia

Este USR-PLUS o formatiune de ext...
 Chestionar turism

Mercedes Vaneo schimb Ambreiaj

Transport fluvial - costuri?

Sfat achizitie masina familie, fi...
 Alegere proteine

Problema Asus FX502V

Cum suna in romana numele persona...

Laptop Acer Nitro 5 nu porneste
 

acer aspire switch 10e

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
acshu_d

acshu_d

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 20.01.2008
salutari.din greseala are cineva un backup pentru acer switch 10e?am unul care nu mai porneste si as vrea sa-i rescriu bios-ul.cipul bios e winbond 25q64fwig.

#2
tehnics

tehnics

    dat dracului...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,236
  • Înscris: 01.11.2005
Mai degraba intrebi aici:
https://forum.softpe...ptop-partea-ii/

#3
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,744
  • Înscris: 14.04.2016
Ia vezi daca e bun Biosul asta de pe Softpedia ! http://drivers.softp...BIOS-1-15.shtml

#4
acshu_d

acshu_d

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 20.01.2008

View Postsuper8, on 12 iunie 2018 - 18:04, said:

Ia vezi daca e bun Biosul asta de pe Softpedia ! http://drivers.softp...BIOS-1-15.shtml
multumesc.nu am inteles faza cu "Sef-chenko" si "modoran".incerc si va tin la curent

View Posttehnics, on 12 iunie 2018 - 18:03, said:

Mai degraba intrebi aici:
https://forum.softpe...ptop-partea-ii/
vreau sa incerc sa rescriu biosul.de asta am scris aici si nu la reparatii.multumesc

#5
acshu_d

acshu_d

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 20.01.2008

View Postacshu_d, on 12 iunie 2018 - 18:44, said:

multumesc.nu am inteles faza cu "Sef-chenko" si "modoran".incerc si va tin la curent


vreau sa incerc sa rescriu biosul.de asta am scris aici si nu la reparatii.multumesc
mda.biosul e .exe mie imi trebuie bin-ul.il scriu cu un programator.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate