![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Nou la U.P.C. Cablu Digital, din data de 12.06.2018: Epic Drama (poziția 115), Epic Drama HD (116) și Class Horse TV (216).
Last Updated: Jun 13 2018 12:24, Started by
RODigitalum-megafanro
, Jun 12 2018 10:05
·
0

Posted 12 June 2018 - 10:05

Posted 12 June 2018 - 10:14

Să nu fie începutul vreunui pachet promoțional de lungă durată... la un canal bun primești și o umplutură cadou.
|
Posted 12 June 2018 - 10:28

Ala cu caii se vede cel mai bine. Va puteti uita aici https://www.google.r...hrome&ie=UTF-8. Calitatea este mult superioara oricarui post la care m-am uitat pana acum.
|
Posted 12 June 2018 - 10:29

Martoaga TV face toti banii, cred ca o sa aiba o audienta maxima, 3 pasionati de echitatie in toti clientii. yippie ki yay...
|
Posted 12 June 2018 - 10:37

Presupun ca Epic HD e temporar la 116. Sa vedem cum se comporta in timp (sunt curios de ce vor etala).
LE: la concursuri hipice ma mai uitam la Eurosport. Edited by Pololica, 12 June 2018 - 10:39. |
Posted 12 June 2018 - 11:43

Posted 12 June 2018 - 12:01

Ala cu caii se vede cel mai bine. Va puteti uita aici https://www.google.r...hrome&ie=UTF-8. Calitatea este mult superioara oricarui post la care m-am uitat pana acum. Edited by Kalman2007, 12 June 2018 - 12:14. |
Posted 12 June 2018 - 15:40

Presupun ca Epic HD e temporar la 116. Sa vedem cum se comporta in timp (sunt curios de ce vor etala). LE: la concursuri hipice ma mai uitam la Eurosport. Probabil va ramane asa, avand in vedere ca ar trebui reorganizata si grila digitala (ca si cea de la RCS sau Telekom cu HD-ul dupa SD) nu doar cea analogica |
Posted 12 June 2018 - 15:43

Azi a fost o zi bună pentru abonații UPC. După ce v-a intrat Epic Drama în grilă, ați aflat și că veți vedea UCL și UEL din ediția viitoare.
|
Posted 12 June 2018 - 15:52

cine e abonat la UPC nu cred ca se omoara dupa PLL, UZL, ASL, etc.
sau mai are si alte alternative. asa ca, per total, eu unu' le recomand fanilor "altora" sa se duca la telekom, sa le scoata aia 50 de canale asa, dintr-un foc. apoi mai vorbim. |
Posted 12 June 2018 - 16:14

Probabil va ramane asa, avand in vedere ca ar trebui reorganizata si grila digitala (ca si cea de la RCS sau Telekom cu HD-ul dupa SD) nu doar cea analogica Personal, ordinea UPC mi se pare cea mai buna. Nu stiu cum e la Telekom, dar la RDS n-are nicio noima. Desi am dat cautare doar pe digital (n-am gasit o cautare dupa anumite criterii, cum e la UPC), oridinea cred ca e dupa frecventa. |
Posted 12 June 2018 - 21:37

La Telekom sunt asezate tematic, iar posturile HD sunt de regula puse langa omoloagele SD. Sunt si cateva exceptii, dar in general imi place cum e organizata grila.
|
Posted 12 June 2018 - 21:45

Personal, ordinea UPC mi se pare cea mai buna. Nu stiu cum e la Telekom, dar la RDS n-are nicio noima. Desi am dat cautare doar pe digital (n-am gasit o cautare dupa anumite criterii, cum e la UPC), oridinea cred ca e dupa frecventa. In cazul tv-urilor de generatie (relativ) noua, daca la operator selectezi: UPC, Digi sau Telekom posturile sunt asezate in functie de ordinea providerului (tematic). Daca selectezi Altii/Altele (in functie de cum e denumita functia), atunci televizorul aseaza posturile tv in ordinea stabilita de producator (unele tv-uri alfabetic, altele dupa frecvente, etc). In al doilea caz iti ordonezi grila cum vrei, ceea ce e ok pentru unii, ca pastrezi in grila doar ce vrei. |
Posted 12 June 2018 - 21:50

Eu am cablu digital de la Telekom si am receiver, deci sunt cumva obligat sa le vad in ordinea stabilita de ei. Si nici nu pot sa dau skip. Daca aveam card CI+, era alta treaba.
|
Posted 12 June 2018 - 21:54

Epic Drama a intrat și la UPC Ungaria, UPC Polonia https://dtvnews.hu/h...-tv-csatornajat
Peste tot a intrat în pachetul de mijloc fiind o perioadă de prezentare care ține 2 luni deci e posibil ca după aceea să fie mutat în pachetele maxime. Vor oferi în curând și SVOD. Edited by Kalman2007, 12 June 2018 - 22:01. |
|
Posted 12 June 2018 - 22:03

Nu conteaza in ce pachet e, conteaza ca e in grila si ca nu trebuie sa-ti mai tragi inca un operator ca sa vezi postul.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users