Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema Service - Preturi diferite

IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...
 Ridicare act de identitate cu pro...

Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet
 Mai poarta careva papuci prin oras?

Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat
 Copii nascuti in Romania

Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...
 

Sony Xperia XA2

- - - - -
  • Please log in to reply
251 replies to this topic

#19
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
Asa porneste, pare ca s-a blocat, dar in realitate nu este, ulterior apare ecranul start.

Edited by MembruAnonim, 19 July 2018 - 22:38.


#20
ech

ech

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,976
  • Înscris: 01.09.2006
Pornise de ce ceva timp, parca facea ceva update si s-a blocat de nu se mai inchidea ecranul, nu mai facea nimic desi am stat peste 10 min.
Oricum, dupa faza asta nu am mai patit nimic deosebit :)

#21
cartitaoarba

cartitaoarba

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 13.01.2012
a reusit cineva sa activeze volte pe digi ?
si cine stie o aplicatie buna care inregistreaza aplelurile ?

#22
ech

ech

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,976
  • Înscris: 01.09.2006
Ca aplicatie de inregistrat apelurile am instalat "callbox". Vad ca merge ok si are o setare interesanta - poti opta sa porneasca inregistrarea doar cand scuturi telefonul Posted Image

Edited by ech, 23 July 2018 - 16:51.


#23
Klamatiel

Klamatiel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 531
  • Înscris: 07.09.2007
Ce incarcator v-au dat la el? Eu l-am luat de la Orange si in pachet era un UCH 20, care nu suporta QuickCharge.

#24
ech

ech

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,976
  • Înscris: 01.09.2006
La mine tot UCH 20 scrie, luat de la emag. Dar nu stiu cum sa-mi dau seama daca suporta sau nu QuickCharge ...

#25
Klamatiel

Klamatiel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 531
  • Înscris: 07.09.2007
Telefonul suporta, incarcatorul nu, asta spuneam, scuze daca era neclar. Un incarcator QC "umple" bateria (de la 0-5%) in juma' de ora la 40% +. Nu am cum testa inca, de aia intrebam. Al meu se incarca standard in vreo 2 ore si ceva maxim, de la 0/1%.

PS : ma gandesc sa-l modez, dar parca nu as vrea. Am observat ca la filmari 4K moare, depinzand de conditii, din 25 de secunde mi-a filmat 5-6.

Edited by Klamatiel, 29 July 2018 - 09:24.


#26
ech

ech

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,976
  • Înscris: 01.09.2006
Și de unde știi ca acest încărcător nu suporta quickcharging? Și la mine se încarcă în vreo 2 ore, dar în prima jumătate de ora parca încarcă mai repede.
Am citit câte ceva de quickcharge și nu am găsit nimic de încărcătoare, decat o referire la un curent de minim 1A, iar încărcătorul asta are 1.5A

#27
Klamatiel

Klamatiel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 531
  • Înscris: 07.09.2007
E un fel de QC, dar nu complet din ce vad pe xda https://forum.xda-de...ge-2-0-t3218066

Pe siteul Sony nu apare ca fiind QC https://www.sonymobi...-charger-uch20/

Edited by Klamatiel, 29 July 2018 - 17:32.


#28
Klamatiel

Klamatiel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 531
  • Înscris: 07.09.2007
Firmware update: 50.1.A.10.51.

#29
Meister

Meister

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,519
  • Înscris: 25.01.2007
Am comandat si eu acest telefon astazi, cadou pentru cineva. Ati pus vreunul vreo sticla pe el si daca da?
L-am luat pe nevazute, nici nu stiu daca are ecran curbat sau nu.

#30
ech

ech

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,976
  • Înscris: 01.09.2006
E putin curbat spre margini.
Eu nu am pus sticla pe ecran, ca oricum nu am pus niciodata sticle sau huse la telefoane.
Dar la asta am luat totusi o husa, ca e prea greu si alunecos. Mai ales ca am gasit o husa care sa se potriveasca si sa-mi placa:

https://www.emag.ro/...n/pd/D81JXFBBM/

#31
Meister

Meister

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,519
  • Înscris: 25.01.2007
Mersi! Nici eu nu m-am bagat la sticla la al meu S8+ tocmai din cauza curburii.
Imi place husa ta dar pt muiere trebuie ceva mai feminin, adica mai spre roz si cu briz-briz-uri.
Am vazut pe ebay niste chestii la 2-3$.

#32
ech

ech

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,976
  • Înscris: 01.09.2006
Pai la cat de colturos e telefonul, parca nu prea se preteaza la muieri :lol:
De-aia mi-a placut si carcasa, ca e la fel de colturoasa :)

#33
Meister

Meister

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,519
  • Înscris: 25.01.2007
Astazi am pus mana pe el. Chiar imi place cum e construit! Sau poate e impresia aia de "ceva nou", dupa ce m-am sictirit de S8+.
Cel putin asta, fara husa, sta mai bine in mana decat paleta subtire de la Samsung.

Caut sa instalez Sony 3D creator (chestia aia de scanat 3d) dar nu-l gasesc in playstore.
I zice altcumva sau nu e disponibil in romanica?

Edited by Meister, 08 August 2018 - 08:18.


#34
DdorinN

DdorinN

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 342
  • Înscris: 15.05.2007
https://play.google....nymobile.scan3d

Nu e compatibila cu XA2, probabil din cauza lipsei giroscopului.
Sad :/

#35
Meister

Meister

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,519
  • Înscris: 25.01.2007
Asa zice Sony (cu versiunea 2.0) dar am descarcat un apk al unei versiuni mai vechi, l-am instalat si functioneaza.
E caterinca sa te scanezi 3D. Cu echipamentul necesar poti sa si printezi ce scanezi. Singura nemultumire e ca pozele facute cu Sony
doar pe telefon Sony le poti vedea, sharui pe un site dedicat sau fb. Am incercat aplicatia si pe S8+ si n-a vrut sa se instaleze.

Da, lipsa giroscopului la acest telefon e trista.

#36
Alienseed

Alienseed

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 09.12.2010

View PostMeister, on 09 august 2018 - 05:24, said:

Asa zice Sony (cu versiunea 2.0) dar am descarcat un apk al unei versiuni mai vechi, l-am instalat si functioneaza.

Salut. Poti sa-mi spui ce versiune ai instalat? Multumesc.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate