Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Google colab clonare cod sursa si...

Hisense vs Samsung vs LG vs Phill...

USB port 3.1 cu.. probleme.

Donald Tusk este noul premier al ...
 Protectie anti-inghet termostat

Setare laptop Asus

Pestele importat

Accesare Windows 10 fara cont Mic...
 Pret placare baie/bucatarie/hol c...

Cont la Interactive Brokers din 2...

Ce clasa de amplificatoare audio ...

Infiltratii apa sub streasina casei
 Care este diferenta de eficienta ...

Eliminare fișiere duplicat d...

Dezbatere intre cei mai mari infl...

Aditiv pentru adeziv polistiren

Pastila BRAVECTO portionata...pro si con!

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

blueaquarelle

blueaquarelle

New Member

• Grup: Junior Members
Buna, Pet World!!!

Am si eu o idee  referitor la administrarea pastilelor BRAVECTO si poate ma ajutati cu un pro sau con la ideea mea...deci:
Am un catel de 1 an si 7 luni, femela (Mia) ne confruntam cu puricii...am incercat de toate(zgarda, sampon, picaturi) dar ma dispera ca tot culege cate unu-doi de afara si se scarpina mereu...mi e mila de ea....si am zis sa i iau pastile Bravecto care sunt destul de scumpe si care pentru  greutatea ei (5.3 kg) nu se gasesc mereu. Se pare ca sunt foarte multi caini in Bucuresti cu talia 4.5-10kg :(
Ideea mea: ma gandeam sa i iau o pastila de 500 mg si sa i dau doar jumatate (doza pentru greutatea ei fiind 250mg)....da, da, scrie in prospect sa nu le tai si sa nu le portionezi si bla bla dar nu vad  de ce...daca ii dau substanta activa suficienta (nici prea multa, nici prea putina pentru greutatea ei)  nu vad niciun inconvenient....DAR poate il vedeti voi....astept pareri!

O seara buna tuturor!
--------------------------------------
HOME IS WHERE THE DOG IS!

Supermax

Supermax

Active Member

• Grup: Members
Pentru purici Stronghold ! Per total Scalibor ...cea mai completa . Din cand in cand Neostomosan , diluat in 1 litru de apa si bagat intr-un pulverizator , aplicat doar in zonele cu probleme . Spor !

Naijax

Naijax

Guru Member

• Grup: Senior Members
N-as zice ca este o idee foarte buna.
Eu am fost la veterinar si mi-a dat o pudra antiparazitara.
A incercat 2 tipuri si a nimerit-o cu cea de-a doua si ... am scapat de belea
Din nefericire am uitat cum se numesc pudrele respective dar, cu siguranta, un veterinar trebuie sa stie.
Succes

Edited by Naijax, 11 June 2018 - 17:49.

mkdan2004

mkdan2004

Active Member

Aici gasesti Bravetco pentru talia cainelui tau:
https://www.petmart....l-x-250-mg.html
Totusi, cum au recomandat colegii, pentru purici gasesti solutii mai ieftine in orice petshop. Eu le dau Bravetco impotriva capuselor.

Edited by mkdan2004, 11 June 2018 - 18:16.

Freddy12

Freddy12

Guru Member

La cat costa Bravetco, e mai rentabila o zgarda Foresto care il protejează 8 luni. Eu folosesc de mai multi ani la toti cei 4caini ai mei si nu e nici urma de purice sau căpușa. Nu e ieftina, cam 95 lei/buc pentru caini sub 8kg dar daca Ăźmparți la 8luni iti iese la 10 lei si ceva pe luna.
Un minus la Bravetco este ca omoara paraziții abia dupa ce apuca sa se hrănească cu sângele cainelui deci nu este exclusă o infectare cu babesioza si nu numai. Zgarda Foresto are si efect repelent, nu doar insecticid deci in opinia mea e cea mai buna varianta.

Edited by Freddy12, 11 June 2018 - 20:06.

blueaquarelle

blueaquarelle

New Member

• Grup: Junior Members
Multumesc tuturor pentru sfaturi si pareri.
Nu stiu ce aleg inca din toate recomandarile voastre pentru ca de vreo 3 zile vanez purici si nu am vazut nici macar unul.....dar Mia mea se scarpina, si se scarpina, si se scarpina :(
O zi buna tuturor, fara purici si capuse :D

-------------------------------------------------------
HOME IS WHERE THE DOG IS!

mkdan2004

mkdan2004

Active Member

Daca nu ai vazut purici, atunci probabil nu sunt purici. Un caine ingrijit si care sta in casa sau pe langa casa, nu prea va avea purici. Si nici nu ai cum sa-i ratezi daca ii are. Daca se scarpina foarte mult, este cel mai probabil o reactie alergica, foarte posibil de la mancare. Eu am avut la un ciobanesc german cand manca hrana Royal Canin Intestinal.

Freddy12

Freddy12

Guru Member

Se scarpina fiindca ciupitura de purice ii provoaca prurit timp de mai multe zile, chiar si zece. Poate ar fi bine s-o dai cu o solutie anti prurit pe locurile unde a fost ciupita, de exemplu aceasta:
https://comenzi.bebe...harco-p10062370

Edited by Freddy12, 12 June 2018 - 12:55.

Freddy12

Freddy12

Guru Member

Mai e si spray-ul acesta contra mancarimilor provocate de înțepături de insecte

Attached Files

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate