Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Recomandare cutit dezosat/transat carne
Last Updated: Sep 26 2018 18:27, Started by
Argent
, Jun 09 2018 16:03
·
0
#19
Posted 09 June 2018 - 21:53
belogerer l-ai spart acuma...cutit plus masat appx 500 de lei
Pt utilizare ocazionala eu zic ca nu ai nevoie de altceva : http://www.tramontin...ru-dezosat-8494 Sunt si alte marci bune care au un rasport pret calitate bun...dar sa nu te arunci la chinezarii...Mai bine cumperi un cutit(brand) consacrat la un pret mai mare dar esti sigur ca il vei folosii cat traiesti...Stima |
#20
Posted 10 June 2018 - 02:23
Bre mosule mergi pe dick
Dar tre sa iti iei si o piatra buna..sau daca ai slaif acasa il tragi pe slaif dar cu banda fina de tot(o sa se cam toceasca in timp..dar estimez ca vreo 3-4 ani tot te tine cutitu ca nu transezi tu porci ca sa il tragi frecvent) Eu am si dick si tramontina....cele de la tramontina par mai dure si sunt mai pretentioase la ascutit |
#21
Posted 10 June 2018 - 07:33
belogerer, on 09 iunie 2018 - 19:18, said:
dick profesionale. orice ai lua ai nevoie obligatoriu de masat/ascutitor profi daca vrei sa faci treaba altfel nu faci nici juma de porc si te lasa taisul...pe la macelariicare chiar lucreaza la maxim 5 min se trece fiecare lama prin scula de indreptat taisul de cateva ori plus ceva masat... a si sa nu uit...o manusa cu ochiuri de otel e sfanta daca vrei sa te feresti de surprize neplacute... hack_attack_69, on 09 iunie 2018 - 21:53, said:
belogerer l-ai spart acuma...cutit plus masat appx 500 de lei Pt utilizare ocazionala eu zic ca nu ai nevoie de altceva : http://www.tramontin...ru-dezosat-8494 Sunt si alte marci bune care au un rasport pret calitate bun...dar sa nu te arunci la chinezarii...Mai bine cumperi un cutit(brand) consacrat la un pret mai mare dar esti sigur ca il vei folosii cat traiesti...Stima I2O, on 10 iunie 2018 - 02:23, said:
Bre mosule mergi pe dick Dar tre sa iti iei si o piatra buna..sau daca ai slaif acasa il tragi pe slaif dar cu banda fina de tot(o sa se cam toceasca in timp..dar estimez ca vreo 3-4 ani tot te tine cutitu ca nu transezi tu porci ca sa il tragi frecvent) Eu am si dick si tramontina....cele de la tramontina par mai dure si sunt mai pretentioase la ascutit O sa vad ce cutit cumpar si acum ma gandesc ca unele sunt scurte si subtiri si altele sunt lungi si subtiri. |
#22
Posted 10 June 2018 - 07:55
cele lungi si subtiri sunt mai mult pentru feliat. pt transat/portionat e mult mai util un cutit scurt si subtire - e mai agil ca sa spun asa....
daca tot vrei sa faci o treaba ia in calcul si un aparat de vidat gen foodsaver. |
#23
Posted 10 June 2018 - 08:40
Argent, on 10 iunie 2018 - 07:33, said: Transez pulpe si carne de porc sa bag la congelator, pentru acasa. O sa cumpar si o chestie de ascutit cutite. Sunt prea sarac sa transez porci, cumpar si eu cateva kg de porc de la carmangerie si apoi o transez, o pun in pungulite la congelator. O sa vad ce cutit cumpar si acum ma gandesc ca unele sunt scurte si subtiri si altele sunt lungi si subtiri. Ca sa nu cumperi doua si de transat si de dezosat iti iei unu de la dick care sa aiba forma exact ca asta din poza Cu putina indemanare poti sa dezoseszi cantitati mici si cu modelu asta,daca taie foarte bine |
#24
Posted 10 June 2018 - 16:30
belogerer, on 10 iunie 2018 - 07:55, said:
cele lungi si subtiri sunt mai mult pentru feliat. pt transat/portionat e mult mai util un cutit scurt si subtire - e mai agil ca sa spun asa.... daca tot vrei sa faci o treaba ia in calcul si un aparat de vidat gen foodsaver. Nu imi trebuie aparat de vidat ca pun carnea in pungulite. I2O, on 10 iunie 2018 - 08:40, said:
http://www.tramontin...it-pentru-carne Ca sa nu cumperi doua si de transat si de dezosat iti iei unu de la dick care sa aiba forma exact ca asta din poza Cu putina indemanare poti sa dezoseszi cantitati mici si cu modelu asta,daca taie foarte bine Deci trebuie sa cumpara ceva de ascutit cutite ca am o piatra daia de ascutit cutite si nu stiu daca este chiar asa de buna... |
#25
Posted 10 June 2018 - 18:11
#26
Posted 10 June 2018 - 21:35
Argent, on 10 iunie 2018 - 16:30, said: O sa ma documentez. Nu imi trebuie aparat de vidat ca pun carnea in pungulite. Ma uit pe la bucatari de pe Antena1 si observ ca au cutite cam ca al meu de la bucatarie doar ca sunt ascutite ca cu acelasi cutit pot scoate pielita de pe peste, pielita de pe carne de miel sau ce gateau mai inainte si dezosa pestele. Deci trebuie sa cumpara ceva de ascutit cutite ca am o piatra daia de ascutit cutite si nu stiu daca este chiar asa de buna... Eu am o piatra king cu doua granulatii 250 si 1000,pot sa zic ca isi face treaba ok Am dat 150 de lei pe ea parca |
#27
Posted 16 June 2018 - 12:45
Am cumparat cutitul de dezosat din Auchan si este dintr-o bucata, are lama dintr-o bucata.
Taie de zici ca este posedat, m-am taiat de 3 ori, de 2 ori taiat si am intrat cu varful de la cutit in deget, taie bine de tot. O sa pun ceva poze mai incolo cu cutitul de 19 lei. Este ceva in genul asta https://www.chefmani...erne-14-cm.html Tot 14 cm sa zic ca are si aceeasi forma. |
#29
Posted 16 June 2018 - 20:40
Nu mai am chitanta sa stiu suma exacta, 19 lei si ceva.
Exact modelul asta https://www.olx.ro/o...49-ID9OQeH.html Imi place ca lama este dintr-o bucata si pe cutie scria sa il ascut inainte de folosire, acum ce sa zic... cutitul taie foarte bine si nu l-am mai ascutit. |
#31
Posted 16 June 2018 - 21:34
Eu ma gandeam ca astia de la Auchan is gaozari si nu au dat 5 ani garantie la cutit, pe el scrie 5 ani garantie.
Dar inteleg ce zici, transam cu el si ma gandeam ca cutitul asta spinteca, mergeam atent sa nu alunec prin bucatarie... L-am pus deoparte ca jucarie pentru dezosat si doar atat. |
#32
Posted 18 June 2018 - 15:38
Acum sunt sigur ca taie bine ca-i nou...dar dupa prima ascutire sunt curios cum o sa taie....
|
#33
Posted 18 June 2018 - 23:13
Odata ce otelul este calitativ, cutitul va taia la fel de bine de ori de cate ori il ascute...Asta daca stie sa ascuta corect un cutit...
|
|
#34
Posted 19 June 2018 - 06:52
O sa caut pe youtube cum sa il ascut, am o piatra de ascutit cutite.
Sunt genul de om mai minimalist, adica lucruri mai de calitate si cam atat. |
#35
Posted 19 June 2018 - 09:06
hack_attack_69, on 18 iunie 2018 - 23:13, said:
Odata ce otelul este calitativ, cutitul va taia la fel de bine de ori de cate ori il ascute...Asta daca stie sa ascuta corect un cutit... Astea de carrfour si Lidl le puteam ascuti oricat ca nu erau de treaba,,taiau atunci cand erau noi si dupa aia cand le ascuteam nu mai aveau gura ca atunci cand sunt noi In schimb dick a avut aceeasi gura si nou dar si dupa ce il ascut... Astea de la lidl si carrfour le folosesc la taiat legume Edited by I2O, 19 June 2018 - 09:08. |
#36
Posted 19 June 2018 - 13:29
Dick, the best. Daca nu traiesti mult, te tine toata viata. Vorbesc serios.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users