![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
iOS 12
Last Updated: Jan 24 2023 09:05, Started by
December
, Jun 04 2018 15:19
·
1

Posted 31 August 2018 - 09:32

Eu vreau circle of friends pe watch dar nu mai este....
Nu, nu cred ca o sa mai apara indicatorul de semnal cu cerculete pe iphone. |
Posted 31 August 2018 - 09:37

Eu vreau circle of friends pe watch dar nu mai este.... Nu, nu cred ca o sa mai apara indicatorul de semnal cu cerculete pe iphone. Mulțam December! ![]() ![]() |
Posted 01 September 2018 - 02:49

Sper ca glumesti si nu ai ramas la iOS 10 doar din cauza asta. Acele cerculete/buline ocupau prea mult spatiu, pe iPhone X nici nu ar fi avut loc, era o schimbare necesara. Mie unul nu mi-au placut bulinele ce au fost introduse cu iOS 7, ma bucur ca a revenit la liniute, asa cum e normal sa fie reprezentat semnalul. E ciudat sa intrebi pe cineva cate buline/cerculete are la semnal, la fel si pentru americani.
Quote Dots looked weird and take up too much space. In tech support, it was rough asking "how many dots do you have?". Welcome back bars! Quote Dots looked awful & take up space. Also, bars seemed like a uniform standard for cell signal. Glad Apple decided to go back. Quote Bars. I always hated those dots lol iOS 10 (6s Plus) vs iOS 11 (8 Plus) vs iOS 6 ![]() Edited by deathnite, 01 September 2018 - 03:16. |
Posted 01 September 2018 - 08:37

bulinele erau super, e o chestie de gusturi, indiferent ca esti american (LOL) sau roman. Ca schimbarea era cu atat mai necesara odata cu aparitia notch-ului e adevarat, dar pacat ca s-au dus
![]() |
Posted 01 September 2018 - 09:25

Da, si eu regret cerculetele. Erau mult mai frumoase si ok decat barele actuale...
|
Posted 01 September 2018 - 10:14

Buline sau bare, ar fi frumos dacă am putea seta iar field test mode mereu, să știm cu adevărat ce semnal avem. Nu mă interesează dacă ar ocupa loc mai mult
|
Posted 01 September 2018 - 21:36

Da, asta e nasol.
In noul fieldtest pentru iPhone-uri cu modem Intel mai lipseste si Cell ID dupa care puteai identifica site-ul la care esti conectat. Si din pacate Apple nu permite astfel de aplicatii in App Store.
bulinele erau super, e o chestie de gusturi, indiferent ca esti american (LOL) sau roman. Ca schimbarea era cu atat mai necesara odata cu aparitia notch-ului e adevarat, dar pacat ca s-au dus ![]() |
Posted 02 September 2018 - 09:16

Sper ca glumesti si nu ai ramas la iOS 10 doar din cauza asta. Acele cerculete/buline ocupau prea mult spatiu, pe iPhone X nici nu ar fi avut loc, era o schimbare necesara. Mie unul nu mi-au placut bulinele ce au fost introduse cu iOS 7, ma bucur ca a revenit la liniute, asa cum e normal sa fie reprezentat semnalul. E ciudat sa intrebi pe cineva cate buline/cerculete are la semnal, la fel si pentru americani. iOS 10 (6s Plus) vs iOS 11 (8 Plus) vs iOS 6 ![]() [Sper ca glumesti si nu ai ramas la iOS 10 doar din cauza asta.] - Mai glumesc și eu deathnite, îți dai seama că nu poate fi chiar singura cauză pentru care am rămas la ios 10. |
Posted 06 September 2018 - 09:05

Am descoperit cum sa Golești o bucata semnificativă din cache
![]() Eu de la 1.8GB liberi am ajuns la aproape 10 după ce am făcut o schema interesantă ![]() Edited by Lex404, 06 September 2018 - 09:06. |
Posted 06 September 2018 - 22:41

E ca și acele postări de publicitate la diverse produse
![]() |
Posted 07 September 2018 - 07:42

eu de la 100mb am ajuns la 100 gb pe un telefon de 32, ca am facut eu o schema si mai interesanta.
![]() Ma asteptam la altceva de la un moderator. |
Posted 07 September 2018 - 11:44

Si care e schema? Am crezut ca am zis ![]() Schimbați limba pe altceva, ceva mai ciudat idk. Eu mi-am pus telefonul in turca și după am văzut ca lipseau toate cache (hărți google/ Apple, aplicații, etc ) Și când m-am uitat in setări surpriza! Alea ocupau i grămada. Deci cache care ii legat de o limba se șterge. |
Posted 07 September 2018 - 23:40

Cum e legat cache-ul de o limbă? Eu știam că e general. Oricum, cache-ul se șterge ținând apăsat butonul de power până când apare "slide to power off", pe urmă se ține apăsat butonul home până când se revine la "desktop". Aș crede că e același lucru.
|
|
Posted 08 September 2018 - 00:41

cache-ul se șterge ținând apăsat butonul de power până când apare "slide to power off", pe urmă se ține apăsat butonul home până când se revine la "desktop". Aș crede că e același lucru. Cache-ul se poate sterge prin restart, am incercat chiar acum, am primit inapoi 1.27 GB dupa restart. |
Posted 09 September 2018 - 08:49

Hm, până acum credeam ce am spus mai înainte
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users