Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Accident afumați

Ventilator PC

La mulți ani @cotzi!

La mulți ani @hvz!
 Ciperci otravitoare?

Problema de assembler x86

Te lepezi de caini/pisici?

Burn-in-ul la OLED-uri
 Para de dus

Zgomot masina de spalat noua

Solutie transfer ape murdare

Inlocuire folie silicon telefon
 problema receptie posturi

Memorii USB 3.0 merg doar pe port...

Se modifica numerotarea sectoarel...

Daikin, ce model sa aleg...
 

Tv schneider

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
danyeddy34

danyeddy34

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 02.06.2018
Am un tv schneider și numai funcționează telecomanda sau nu mai merge tv sa fie aprîns din telecomanda mai ales ca e noua dar pe mine mă interesează dacă pot da din televizor opțiunea AV sau nu are un buton  ptr așa ceva Mulțumesc

#2
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,614
  • Înscris: 25.01.2002
pai tu ne intrebi pe noi daca televizorul tau are buton dedicat AV?

poti incerca si o telecomanda universala. daca gasesti brandul schneider ca valabil pentru respectiva telecomanda, ai mari sanse sa fie valid butonul de AV (asta, presupunind ca telecomanda originala e defecta)



LE
de ex. telecomanda universala de la lidl are citeva coduri de tv schneider
Attached File  20180602_104640.jpg   175.42K   44 downloads

Edited by tEo, 02 June 2018 - 09:51.


#3
ericmario

ericmario

    Fenomembru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,921
  • Înscris: 14.12.2007
Ce model e tv-ul?

ps. Folosește cu încredere semnele de punctuație.

#4
danyeddy34

danyeddy34

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 02.06.2018

 tEo, on 02 iunie 2018 - 09:43, said:

pai tu ne intrebi pe noi daca televizorul tau are buton dedicat AV?

poti incerca si o telecomanda universala. daca gasesti brandul schneider ca valabil pentru respectiva telecomanda, ai mari sanse sa fie valid butonul de AV (asta, presupunind ca telecomanda originala e defecta)



LE
de ex. telecomanda universala de la lidl are citeva coduri de tv schneider
20180602_104640.jpg
Am cumpărat 3 telecomenzi și după un timp nu au mai funcționat întrebarea mea as fi vrut sa fie următoarea
Pe televizor exista vreun buton pe care sa îl apăs sa pot da pe AV în rest programele și volumul îl schimb din butoanele de pe tv

#5
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,224
  • Înscris: 13.03.2017
Te-a mai intrebat un coleg
CE MODEL ESTE TELEVIZORUL ?
Poti pune ceva poze cu minunea ?

#6
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,614
  • Înscris: 25.01.2002
pai unele televizoare au acel buton, unele nu. televizorul tau schneider (la care nici acum nu stim modelul) s-ar putea sa-l aiba, s-ar putea sa nu.
acuma serios: ce te opreste sa-l cauti? butonul, adica...


siiiii... prea ciudat ti se strica telecomenzile...

#7
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 10,000
  • Înscris: 14.04.2016

 danyeddy34, on 02 iunie 2018 - 09:59, said:

întrebarea mea as fi vrut sa fie următoarea
Pe televizor exista vreun buton pe care sa îl apăs sa pot da pe AV în rest programele și volumul îl schimb din butoanele de pe tv
Si raspunsul nostru este:
nu stim !

Deoarece unele televizoare il au, altele nu.
Daca ai norocul  sa existe un user pe Softpedia ce are un TV Schneider ca al tau, vei capata raspunsul la intrebarea ta.
Dar se pune problema:
tu de ce nu cauti butonul cu pricina ?
Ca doar esti langa propiul televizor  Posted Image

#8
Mircel

Mircel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,427
  • Înscris: 01.10.2005

 danyeddy34, on 02 iunie 2018 - 09:59, said:

Am cumpărat 3 telecomenzi și după un timp nu au mai funcționat

 tEo, on 02 iunie 2018 - 10:04, said:

prea ciudat ti se strica telecomenzile...
Off...
Și eu, când nu mai merge bateria la mașină, nu stau să o schimb, îmi cumpăr mașină nouă.
On...
Ai schimbat bateriile?

#9
dicdobre

dicdobre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,322
  • Înscris: 12.09.2005
In general pe televizor (nu pe telecomanda) sunt butoane de intrare in meniu, navigare, selectie. Eu nu am vazut TV cu buton pentru AV.

Pana nu ne spui ce model este televizorul tau nu te putem ajuta cu raspunsuri mai precise.

#10
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,812
  • Înscris: 26.11.2006

 danyeddy34, on 02 iunie 2018 - 09:59, said:

Am cumpărat 3 telecomenzi și după un timp nu au mai funcționat întrebarea mea as fi vrut sa fie următoarea
Pe televizor exista vreun buton pe care sa îl apăs sa pot da pe AV în rest programele și volumul îl schimb din butoanele de pe tv
Iar la intrebarea ta raspunsul as fi vrut sa fie urmatorul pana nu scrii si ce tip de schneider e televizorul pe care-l ai n-o sa poata nimeni sa-ti spuna daca pe televizor exista vreun  buton pe care sa apesi sa poti da pe AV in rest programele si volumul  schimbandu-l  din butoanele de pe tv

Edited by myshyk, 02 June 2018 - 11:01.


#11
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,614
  • Înscris: 25.01.2002

 dicdobre, on 02 iunie 2018 - 10:37, said:

In general pe televizor (nu pe telecomanda) sunt butoane de intrare in meniu, navigare, selectie. Eu nu am vazut TV cu buton pentru AV.

ei... ba se mai gasesc... ia uite aici:

in prima poza, tv-ul smart curent
Attached File  20180602_115620.jpg   197.92K   41 downloads

in a 2-a poza, tv-ul din era trecuta (inainte de smart)
Attached File  20180602_115904.jpg   122.06K   39 downloads

tin minte ca si la ai mei acasa era televizor cu tub cinescop (deci mai vechi) cu buton de selectie intrare av.

dar NU TOATE AU!
de ex. asta nu are buton de AV pe sasiu, desi are 1 intrare av in fata si inca un scart in spate! (bine, ala e un televizoras din ala cu diagonala mica, de genul cum erau odata tv-urile Sport.
Attached File  20180602_121013.jpg   50.15K   26 downloads

#12
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 10,000
  • Înscris: 14.04.2016

 dicdobre, on 02 iunie 2018 - 10:37, said:

In general pe televizor (nu pe telecomanda) sunt butoane de intrare in meniu, navigare, selectie. Eu nu am vazut TV cu buton pentru AV.

Pana nu ne spui ce model este televizorul tau nu te putem ajuta cu raspunsuri mai precise.
Tin sa te contrazic aici ! eu am avut un TV Everest ce avea butonul AV si nu mai aveam nevoie de telecomanda.
Acesta e modelul la care am schimbat 2 telecomenzi si m-a tinut 10 ani avand o singura reparatie:
Attached File  TV Everest.jpeg   5.85K   17 downloads
Nu se vede butonul AV dar este acolo ! ultimul buton in dreapta e dedicat AV.

Insa uite poze in care se vede existenta acelui buton:
TV/AV, Menu, Volume - & Volume +, Programs - & Programs +, Buton Power On/Off
Attached File  tv.cu.buton.AV.jpg   197.66K   16 downloads

Attached File  tv.Everest.cu.buton.AV.jpg   218.89K   15 downloads

@op trebuie sa caute butonul daca exista.
Daca nu exista are doua optiuni:
1] scrie modelul televizorului pe o hartie si cauta pana gaseste o telecomanda compatibila;
2] cumpara alt TV.

#13
tico18

tico18

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,771
  • Înscris: 17.05.2018

 danyeddy34, on 02 iunie 2018 - 09:59, said:

Am cumpărat 3 telecomenzi și după un timp nu au mai funcționat întrebarea mea as fi vrut sa fie următoarea
Pe televizor exista vreun buton pe care sa îl apăs sa pot da pe AV în rest programele și volumul îl schimb din butoanele de pe tv
Ori ai omule laba de urs de strici butoanele alea de la telecomanda si ai bulit 3 pana acum? Lasand gluma la o parte.... vezi ca TV-urile alea, stau prost pe partea cu senzorul frontal al semnalului telecomenzii, trebuie sa ai baterii bune la telecomanda si sa tii orientata telecomanda mai precis spre TV ca altfel o sa-ti dea senzatia ca nu merge telecomanda. Marca  ta si Platinium au probleme dinastea, iau foarte greu comenzile din telecomanda

Edited by tico18, 02 June 2018 - 16:52.


#14
dicdobre

dicdobre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,322
  • Înscris: 12.09.2005

 tEo, on 02 iunie 2018 - 11:14, said:

ei... ba se mai gasesc... ia uite aici:

in prima poza, tv-ul smart curent
20180602_115620.jpg

in a 2-a poza, tv-ul din era trecuta (inainte de smart)
20180602_115904.jpg

tin minte ca si la ai mei acasa era televizor cu tub cinescop (deci mai vechi) cu buton de selectie intrare av.

dar NU TOATE AU!
de ex. asta nu are buton de AV pe sasiu, desi are 1 intrare av in fata si inca un scart in spate! (bine, ala e un televizoras din ala cu diagonala mica, de genul cum erau odata tv-urile Sport.
20180602_121013.jpg

 super8, on 02 iunie 2018 - 11:53, said:

Tin sa te contrazic aici ! eu am avut un TV Everest ce avea butonul AV si nu mai aveam nevoie de telecomanda.
Acesta e modelul la care am schimbat 2 telecomenzi si m-a tinut 10 ani avand o singura reparatie:
TV Everest.jpeg
Nu se vede butonul AV dar este acolo ! ultimul buton in dreapta e dedicat AV.

Insa uite poze in care se vede existenta acelui buton:
TV/AV, Menu, Volume - & Volume +, Programs - & Programs +, Buton Power On/Off
tv.cu.buton.AV.jpg

tv.Everest.cu.buton.AV.jpg

@op trebuie sa caute butonul daca exista.
Daca nu exista are doua optiuni:
1] scrie modelul televizorului pe o hartie si cauta pana gaseste o telecomanda compatibila;
2] cumpara alt TV.


Nici nu m-am gandit la vechiturile despre care vorbiti, Eu spusesem ca nu am vazut nu ca nu ar exista. Ce ati postat voi - le dublezi pretul daca le cumperi telecomanda noua iar initiatorul doar  daca nu stie sa citeasca nu poate descoperi acel buton.

Pana nu ne spune ce televizor are ne dam cu tifla aici pe forum.

#15
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,614
  • Înscris: 25.01.2002
cred ca l-am speriat pe initiator, si nu mai are curajul sa se arate pe forum...
nu e cazul!

apropo, mi-am adus aminte de o mica smecherie: in anumite conditii, un televizor poate fi convins sa sara singur in modul AV, fara apasare de buton. pentru asta, e nevoie ca AMBELE aparate (televizorul si furnizorul de semnal video) sa foloseasca mufa euroscart. aceasta are la unul din pini un semnal care-i spune tv-ului sa comute singur in modul AV.

din pacate acest "truc" nu functioneaza daca una sau ambele mufe euroscart este de fapt adaptor de la rca la scart.

#16
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 10,000
  • Înscris: 14.04.2016

 tEo, on 03 iunie 2018 - 10:10, said:

cred ca l-am speriat pe initiator, si nu mai are curajul sa se arate pe forum...
Mai precis

onlyviu said:

Si-a pus palma-n c*r si a plecat Posted Image
==========

Parca-mi amintesc si eu ceva de genul !
Cand bagam mufa de la TV in video sau dvd-playere se dadea singur pe AV televizorul.
Da, ai dreptate @tEo.

#17
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,083
  • Înscris: 23.10.2006
La tv generatie mai veche, poti din meniul service sa il faci sa porneasca direct pe AV. Am o plasma Panasonic din 2008 care porneste asa, fiind fara DVB-C.La cele noi merge din setarile normale ale tv.

Edited by baribalu, 09 June 2018 - 11:17.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate