![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Tratament cu Xanax?
Last Updated: Jun 02 2018 05:31, Started by
fenom123
, May 31 2018 19:27
·
0

Posted 01 June 2018 - 06:28

Posted 01 June 2018 - 07:38

fenom123, on 31 mai 2018 - 19:27, said:
Am probleme destul de serioase cu anxietatea, am incercat acum ceva timp o "dieta" cu Xanax-urile unei prietene (ea renuntand la ele, si cunoscandu-ma, nu le-a aruncat). Ideea este ca mi-au prins foarte bine si mi-as (mai) dori... Vorbeste mai mult cu prietena aia a ta, poate descoperi alte metode de despanicare ![]() |
Posted 01 June 2018 - 08:07

Bilet de la medicul de familie catre psihistru, ii explici totul si el va lua o decizie.
|
Posted 01 June 2018 - 12:44

unbrutus, on 31 mai 2018 - 20:56, said:
imi amintesc declaratia lui Sumudica (antrenorul de fotbal): "pe avion bag 3 xanaxuri si dorm pana aterizam" xanax are un puternic efect somnifer. Are efect linistitor, pt cei cu atacuri de panica, stres etc Problema mare a xanaxului este ca se obisnuieste corpul EXTREM de rapid cu el. Exista in concentratii diverse (de la 0.25 la 0.5 si chiar 1 mg), deci o pastila luata de Sumudica banuiesc ca era de 0.25 de trebuia sa ia 3 bucati Daca iei una de 1 gram cred ca dormi 15 ore non stop. Nu cred ca lua doar de 0.25... Eu luam cate una de 1 si nu ma culca efectiv, dar ma relaxa. Faptul ca seara dormeam mai bine era un plus binevenit, dar nu cadeam din picioare de somn. Sa iei 3 deodata cred ca e abuz in toata regula. Acum ceva ani cand am fost la psihiatru, mi-a prescris o porcarie numita "Gaba" pe baza de plante. Nu m-a ajutat la nimic. Mai mult ma linistea o bere. As vrea sa gasesc undeva de unde sa cumpar fara reteta, dar cum stiu ca nu e ok, tocmai de asta am apelat la voi si doresc sa cer ajutorul in a procura legal de la un psihiatru. |
Posted 01 June 2018 - 12:57

fenom123, on 01 iunie 2018 - 12:44, said:
Nu cred ca lua doar de 0.25... Eu luam cate una de 1 si nu ma culca efectiv, dar ma relaxa. Sa iei 3 deodata cred ca e abuz in toata regula. Pt o persoana care nu ia regulat, asa cum au spus si altii, si una de 0.25 e mult. Cam ciudat ca nu picai de somn la 1 mg. Sigur ca nu te culca efectiv, o alta exprimare putin greu de inteles, vrei sa cazi din picioare? In Wolf of Wolstreet se face o referitor la xanax cu scop recreativ. Daca stii ca ai probleme, e bine sa il iei si sa incerci sa dormi. Altfel nu iti faci decat mai mult rau se gaseste si fara reteta, in Romania totul e posibil |
Posted 01 June 2018 - 15:28

Nu mai da nici un farmacist Xanax fara reteta, pentru 5,78 lei risti dosar penal ??
|
Posted 01 June 2018 - 15:50

Posted 02 June 2018 - 05:31

Inseamna ca se prostitueaza intelectual. Vezi ca este si piata neagra de unde poti lua xanax, steroizi si porcarii.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users