Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Panouri PV - TVA de 5%, dar nu pt...

Inca doua zile libere in ianuarie

vt-x not support acer predator
 Furt intre soti

Casa verde fara injectare in retea

huawei p20 & p20 pro

Comanda de grup Signal Stick
 Recomandare becuri LED

Pot inchide un abonament de telef...

Lista firme austriece in Romania

Toyota bZ3, noul sedan electric
 Recomandare melodii in genul asta

Ce capacitor trebuie micsorat sa ...

Alegere Corecta Boxe/Amplificator

Franciza 5 to go
 

Go Fm

- - - - -
 • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
jeolis

jeolis

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,076
 • Înscris: 27.08.2007
http://www.gofm.ro . Stie cineva de unde este acest post? Pe site scrie ca va emite pe 90.4mhz

#2
energyuser

energyuser

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,088
 • Înscris: 28.05.2018
Sibiu. Nu va emite încă, ci speră să obțină această frecvență.

#3
LibertyHG

LibertyHG

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,249
 • Înscris: 13.03.2017
Încă un AC?... Plictisitor radioul ăsta, din ce am ascultat până acum.

#4
energyuser

energyuser

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,088
 • Înscris: 28.05.2018
El vrea doar local, la Sibiu.

#5
pufonel

pufonel

  Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 27,029
 • Înscris: 28.11.2006
E AC, dar cel pujtin la prima auditie da melodii care nu prea se dau pe alte posturi. Pana la urma muzica veche nu trebuie sa fie doar suta aia de melodii de la Magic sau EFM. Sunt mii de melodii care se aud mult mai rar decat ar trebui.

#6
Marin2514

Marin2514

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,984
 • Înscris: 22.09.2013
Go FM câștigă 90,4 la Sibiu.

#7
Herman01

Herman01

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 851
 • Înscris: 12.11.2011
Lansarea GO FM pe 90.4 FM la Sibiu va fi pe 22 decembrie 2018.

#8
Herman01

Herman01

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 851
 • Înscris: 12.11.2011
Pe 90.4 FM nu se recepţionează GO FM de ceva vreme, cam mult pentru un post de radio nou apărut.

Edited by Herman01, 28 December 2019 - 17:45.


#9
Alex_23

Alex_23

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,676
 • Înscris: 01.09.2012
Au probleme, citisem undeva dar nu mai știu unde

#10
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 14,195
 • Înscris: 06.11.2018
GoFm și-a încetat temporar emisia – Scandal pe marginea licenței de la CNA

GO FM a fost cel mai recent deschis post de radio local din Sibiu, în luna mai. După doar trei luni de la deschidere, și-a întrerupt emisia în FM, fără nicio explicație. Deocamdată radioul mai emite doar on-line.
UPDATE – Explicații oficiale de la goFM
Reprezentanții goFm au oferit detalii legate de încetarea emisiei în eter a postului de radio care emitea la Sibiu, pe 90,4 FM. Totul are legătură cu faptul că deținătorul licenței de emisie pe frecvența respectivă, a decis fără nici o explicație să rupă asocierea cu goNews Group (deținător goFM). Reprezentații goFM nu știu deocamdată când și cum o să se remedieze această problemă. În aceste condiții emisia în eter, pe frecvența de 90,4 FM a fost întreruptă, dar radioul emite on-line în continuare. VEDEȚI AICI punctul de vedere oficial al goFm.

ȘTIREA INIȚIALĂ
”Pentru că nu am fost de acord să vând Go Fm-ul la Radio Guerilla pe suma de 75.000 €, Marius Dumitrescu – AVE CONCRETE MEDIA emite în ilegalitate pe frecvența de 90,4 FM după ce, în urma cu câteva minute s-au auzit numai înjurături timp de 15 minute pe frecvența de 90,4 FM” este explicația pe care Laurențiu Sever Lup, proprietarul Go FM a dat-o ascultătorilor postului de radio, pe pagina lui de Facebook.
Go Fm are 15 colaboratori pe care sibienii i-au ascultat pe frecvența 90,4. Reprezentanții GO Fm acuză pe pagina de Facebook a radio-ului coproprietarul licenței de situația în care s-a ajuns. ”Vă ajută să vă spun ca „prietenul” cu care am deținut frecvența de la Sibiu ne-a înjunghiat o echipă întreagă de profesionisti radio și după ultimele lui declaratii se pare ca existe 2 alternative spre care se îndreaptă frecvența: Radio Guerilla (ultimul pret era 75.000 euro) sau Radio Galaxy (cu care există o colaborare a acestuia de ceva ani)?”, este răspunsul la o postare.
Sursa: https://www.oradesib...ntei-de-la-cna/

Explicații de la goFm legat de încetarea emisiei – Deținătorul licenței vrea să o vândă

Reprezentanții goFm au oferit detalii legate de încetarea emisiei în eter a postului de radio care emitea la Sibiu, pe 90,4 FM. Totul are legătură cu faptul că deținătorul licenței de emisie pe frecvența respectivă, a decis fără nici o explicație să rupă asocierea cu goNews Group (deținător goFM).
Reprezentații goFM nu știu deocamdată când și cum o să se remedieze această problemă. În aceste condiții emisia în eter, pe frecvența de 90,4 FM a fost întreruptă, dar radioul emite on-line în continuare.
”goFM.ro este o marca media statutara ce nu va ceda niciodata in fata presiunii comune a unor participanti media nationali ce sunt prezenti ca entitati radio.
Obtinerea licentei radio nr. R1073/07.06.2018 a stat la baza unui proiect radio serios, unic prin strategia sa in care include o echipa omogena ce face posibila in continuare emisia goFM si la adresa www.gofm.ro. Intreaga situatie conflictuala cu detinatorul licentei AVE CONCRETE MEDIA SRL (detinator si al postului de televiziune SUPER TV a carui filiala trebuia sa fie si in Sibiu) a aparut inca din seara zilei de 27 iulie 2019 cand, dupa o cadere a liniilor noastre de streaming ce nu au putut fi remediata nici pana acum de societatea AVE CONCRETE MEDIA”, spun cei de la goFm.

Deținătorul licenței vrea să o vândă pe 75.000 de euro la Radio Guerilla

”Dupa cum este cunoscut, intreg publicului goFM este obisnuit din partea noastra sa primeasca programe de calitate, iar aceasta situatie nerezolvata in timp optim, a dus la crearea unui conflict ajuns pe masa avocatilor goNEWS GROUP (detinator goFM si goNEWS) deoarece toata investitia a fost facuta de compania condusa si de Domnul Tiberiu Popescu, iar SC AVE CONCRETE MEDIA SRL nu detine decat licenta de emisie pentru frecventa de 90,4 FM. Desi se recunoaste din partea domnului Dumitrescu si prin documentele detinute ca s-a vrut extinderea produselor media create in timp, acesta a continuat sa poarte discutii (asa cum declara si el) cu Radio Guerilla, care, din spusele sale i-a oferit 75.000 de euro si cu fratii Nicolicea reprezentand Galaxy FM. Mai mult, in ultimele zile a aparut in ofertele Domnului Dumitrescu, chiar si colaboratorul sau, jurnalistul argesean Iulian UTA”, spune Laurențiu Sever Lup, de la goFm și goNEWS.
Radioul nu se desfințează – Emite on-line

”goFM.ro continua alaturi de echipa noastra formata din Florin Otrocol, Cosmina Dragus, Horatiu Weltmann, Dana Daba, Mark 1 One, Radu Coman, dr. Mihaela Stroe, Adi Mandrean, Hora, Daniela Sommer, Borco, Bianca Tudor, Emy Bernhard, Dana Vasiu si Florin Zaharie, sa prezentam programele noastre ascultatorilor goFM doar online pana la finalizarea discutiilor care ar trebui sa aiba loc intre SC GONEWS GROUP SRL (detinatorul echipamentelor, proiectului editorial, marcii si identitatii audio go) si SC AVE CONCRETE MEDIA SRL (detinatorul doar licentei de emisie pentru gofm pe 90,4 FM la Sibiu)”, mai spun cei de la goFM.
”goFM nu va accepta niciodata sa faca compromis exact acolo unde ne-am facut remarcati: calitatea programelor si unicitatea pieselor difuzate, iar din acest punct de vedere cu riscul de a nu ne mai auzi si in spectrul FM, ne asumam sa continuam pana la un viitor concurs de licente radio acest ideal si sa nu mai acceptam parteneri indoielnici ce nu-si asuma faptele si nu au respect pentru publicul caruia se adreseaza”, se mai arată în răspunsul remis către Ora de Sibiu, de către cei de la goFm.
Sursa: https://www.oradesib...rea-sa-o-vanda/

Edited by _-GEORGE-_, 29 December 2019 - 22:49.


#11
Herman01

Herman01

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 851
 • Înscris: 12.11.2011

 _-GEORGE-_, on 29 decembrie 2019 - 22:37, said:

GoFm și-a Ă®ncetat temporar emisia – Scandal pe marginea licenței de la CNA

GO FM a fost cel mai recent deschis post de radio local din Sibiu, Ă®n luna mai. După doar trei luni de la deschidere, și-a Ă®ntrerupt emisia Ă®n FM, fără nicio explicație. Deocamdată radioul mai emite doar on-line.
UPDATE – Explicații oficiale de la goFM
Reprezentanții goFm au oferit detalii legate de Ă®ncetarea emisiei Ă®n eter a postului de radio care emitea la Sibiu, pe 90,4 FM. Totul are legătură cu faptul că deținătorul licenței de emisie pe frecvența respectivă, a decis fără nici o explicație să rupă asocierea cu goNews Group (deținător goFM). Reprezentații goFM nu știu deocamdată când și cum o să se remedieze această problemă. ĂŽn aceste condiții emisia Ă®n eter, pe frecvența de 90,4 FM a fost Ă®ntreruptă, dar radioul emite on-line Ă®n continuare. VEDEȚI AICI punctul de vedere oficial al goFm.

ȘTIREA INIȚIALĂ
”Pentru că nu am fost de acord să vând Go Fm-ul la Radio Guerilla pe suma de 75.000 €, Marius Dumitrescu – AVE CONCRETE MEDIA emite Ă®n ilegalitate pe frecvența de 90,4 FM după ce, Ă®n urma cu câteva minute s-au auzit numai Ă®njurături timp de 15 minute pe frecvența de 90,4 FM” este explicația pe care Laurențiu Sever Lup, proprietarul Go FM a dat-o ascultătorilor postului de radio, pe pagina lui de Facebook.
Go Fm are 15 colaboratori pe care sibienii i-au ascultat pe frecvența 90,4. Reprezentanții GO Fm acuză pe pagina de Facebook a radio-ului coproprietarul licenței de situația Ă®n care s-a ajuns. ”Vă ajută să vă spun ca „prietenul” cu care am deținut frecvența de la Sibiu ne-a Ă®njunghiat o echipă Ă®ntreagă de profesionisti radio și după ultimele lui declaratii se pare ca existe 2 alternative spre care se Ă®ndreaptă frecvența: Radio Guerilla (ultimul pret era 75.000 euro) sau Radio Galaxy (cu care există o colaborare a acestuia de ceva ani)?”, este răspunsul la o postare.
Sursa: https://www.oradesib...ntei-de-la-cna/

Explicații de la goFm legat de Ă®ncetarea emisiei – Deținătorul licenței vrea să o vândă

Reprezentanții goFm au oferit detalii legate de Ă®ncetarea emisiei Ă®n eter a postului de radio care emitea la Sibiu, pe 90,4 FM. Totul are legătură cu faptul că deținătorul licenței de emisie pe frecvența respectivă, a decis fără nici o explicație să rupă asocierea cu goNews Group (deținător goFM).
Reprezentații goFM nu știu deocamdată când și cum o să se remedieze această problemă. ĂŽn aceste condiții emisia Ă®n eter, pe frecvența de 90,4 FM a fost Ă®ntreruptă, dar radioul emite on-line Ă®n continuare.
”goFM.ro este o marca media statutara ce nu va ceda niciodata in fata presiunii comune a unor participanti media nationali ce sunt prezenti ca entitati radio.
Obtinerea licentei radio nr. R1073/07.06.2018 a stat la baza unui proiect radio serios, unic prin strategia sa in care include o echipa omogena ce face posibila in continuare emisia goFM si la adresa www.gofm.ro. Intreaga situatie conflictuala cu detinatorul licentei AVE CONCRETE MEDIA SRL (detinator si al postului de televiziune SUPER TV a carui filiala trebuia sa fie si in Sibiu) a aparut inca din seara zilei de 27 iulie 2019 cand, dupa o cadere a liniilor noastre de streaming ce nu au putut fi remediata nici pana acum de societatea AVE CONCRETE MEDIA”, spun cei de la goFm.

Deținătorul licenței vrea să o vândă pe 75.000 de euro la Radio Guerilla

”Dupa cum este cunoscut, intreg publicului goFM este obisnuit din partea noastra sa primeasca programe de calitate, iar aceasta situatie nerezolvata in timp optim, a dus la crearea unui conflict ajuns pe masa avocatilor goNEWS GROUP (detinator goFM si goNEWS) deoarece toata investitia a fost facuta de compania condusa si de Domnul Tiberiu Popescu, iar SC AVE CONCRETE MEDIA SRL nu detine decat licenta de emisie pentru frecventa de 90,4 FM. Desi se recunoaste din partea domnului Dumitrescu si prin documentele detinute ca s-a vrut extinderea produselor media create in timp, acesta a continuat sa poarte discutii (asa cum declara si el) cu Radio Guerilla, care, din spusele sale i-a oferit 75.000 de euro si cu fratii Nicolicea reprezentand Galaxy FM. Mai mult, in ultimele zile a aparut in ofertele Domnului Dumitrescu, chiar si colaboratorul sau, jurnalistul argesean Iulian UTA”, spune Laurențiu Sever Lup, de la goFm și goNEWS.
Radioul nu se desfințează – Emite on-line

”goFM.ro continua alaturi de echipa noastra formata din Florin Otrocol, Cosmina Dragus, Horatiu Weltmann, Dana Daba, Mark 1 One, Radu Coman, dr. Mihaela Stroe, Adi Mandrean, Hora, Daniela Sommer, Borco, Bianca Tudor, Emy Bernhard, Dana Vasiu si Florin Zaharie, sa prezentam programele noastre ascultatorilor goFM doar online pana la finalizarea discutiilor care ar trebui sa aiba loc intre SC GONEWS GROUP SRL (detinatorul echipamentelor, proiectului editorial, marcii si identitatii audio go) si SC AVE CONCRETE MEDIA SRL (detinatorul doar licentei de emisie pentru gofm pe 90,4 FM la Sibiu)”, mai spun cei de la goFM.
”goFM nu va accepta niciodata sa faca compromis exact acolo unde ne-am facut remarcati: calitatea programelor si unicitatea pieselor difuzate, iar din acest punct de vedere cu riscul de a nu ne mai auzi si in spectrul FM, ne asumam sa continuam pana la un viitor concurs de licente radio acest ideal si sa nu mai acceptam parteneri indoielnici ce nu-si asuma faptele si nu au respect pentru publicul caruia se adreseaza”, se mai arată Ă®n răspunsul remis către Ora de Sibiu, de către cei de la goFm.
Sursa: https://www.oradesib...rea-sa-o-vanda/
Muzica (și nu numai) de pe Go FM este foarte bună în comparație cu ce se vehiculează că ar emite în viitor pe 90.4 FM. Poate cei implicați ajung la un numitor comun și găsesc o soluție să emită în continuare Go FM.

#12
Cristy0007

Cristy0007

  FM forever

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,688
 • Înscris: 04.05.2017
Deci rdio Guerrilla vrea cam tot ce se poate lua inclusiv Galaxxxy , este clar ca va fi luat curand, vor avea acoperire mare pe sud est, se vor bate serios cu nationalii mari .

#13
Herman01

Herman01

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 851
 • Înscris: 12.11.2011
La Sibiu, pe frecvența 90.4 FM, Go FM nu are emisie.

Edited by Herman01, 18 February 2021 - 08:26.


#14
pity

pity

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,075
 • Înscris: 04.04.2005
Muzica excelenta.

#15
Herman01

Herman01

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 851
 • Înscris: 12.11.2011
La Sibiu pe frecvența 90.4 FM nimic nou, nu există emisie.

#16
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 39,842
 • Înscris: 30.07.2003
Pai nu exista licenta: https://www.cna.ro/I...eRadio_SITE.pdf

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate