![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
transport cu autocarul fara cazare
Last Updated: Jun 01 2018 20:31, Started by
aniv
, May 31 2018 09:57
·
0

Posted 31 May 2018 - 09:57

As dori sa merg in Corfu pe 20 august 2018.Am platit cazarea ,dar nu am transport ,as vrea cu autocarul ,ma puteti ajuta cu ceva sugestii?Multumesc!
|
Posted 31 May 2018 - 10:09

Ti-e greu sa cauti 2 sec pe google , mai bine pierzi juma de ora sa-ti faci cont pe forum si sa deschizi un topic ?
https://www.autogari...curesti-Kerkyra |
Posted 31 May 2018 - 10:17

@Baxon: globul meu de cristal nu a zis ca al nostru coleg e din Bucuresti...
Autogari sunt multe si tarife si mai multe (oferte la care poti sa gasesti si la agentiile de turism traditionale). Vrei in mod express autocar? Nu de alta, dar avionul poate fi o solutie mai ieftina (pe langa faptul ca e si mai rapida). |
Posted 31 May 2018 - 10:30

Ti-e greu sa cauti 2 sec pe google , mai bine pierzi juma de ora sa-ti faci cont pe forum si sa deschizi un topic ? https://www.autogari...curesti-Kerkyra Acolo scrie asa,printre altele: Nu a fost gasit nici o curs direct pe acest traseu. |
Posted 31 May 2018 - 10:44

@Baxon: globul meu de cristal nu a zis ca al nostru coleg e din Bucuresti... Autogari sunt multe si tarife si mai multe (oferte la care poti sa gasesti si la agentiile de turism traditionale). Vrei in mod express autocar? Nu de alta, dar avionul poate fi o solutie mai ieftina (pe langa faptul ca e si mai rapida). |
Posted 31 May 2018 - 11:17

De unde ai luat cazarea ?
Inainte de a lua cazarea, nu te-ai ghidit ca-ti trebuie si transport ca sa cumperi un pachet cu transport inclus ? Sau macar sa cauti pe internet, sau sa mergi la o agentie de turism ca sa afli care sint zilele din an in care pleaca toata lumea cu autocarul ? Renunta la bilete si cumpara altele, cu o alta data, ca sa te poti cupla cu un autocar sau un charter care mai duce turisti in Corfu. Cel mai simplu ar fi sa cumperi un pachet cu transport inclus. Ciudate plecarile astea de lunea. Pe vremuri autocarele plecau vinerea, tu ajungeai acolo simbata, asteptai sa se elibereze camera, iar autocarul prelua turisti care eliberau camera, ca sa-i aduca inapoi in Ro, ca sa ajunga duminica acasa si sa poata merge lunea la servici. Astfel ei efientizau "autocarul" ca nu avea timpi morti, iar tu de la servici ajungea daca-ti luai o vinere libera, sau scurta, plus o saptamina de concediu. Acum daca autocarul pleaca lunea, inseamna ca turisti de dinaintea ta se intorc acasa miercurea seara si asta inseamna mai multe zile de concediu. Edited by florin71_skoda, 31 May 2018 - 11:32. |
Posted 31 May 2018 - 11:19

trenul ar fi cel mai comod. din pacate, pleaca vinerea la pranz si ajunge la salonic sambata.
|
Posted 31 May 2018 - 11:27

@Rich: ai dreptate, mi-a scapat. Ajunge sambata si luni incepe perioada de cazare. Ar fi o varianta sa caute ceva last minute sau poate prelungi (prin devansare) sejurul.
|
Posted 31 May 2018 - 12:03

Tren+legatura locala?
Chiar crezi ca Aeroportul Henri Coanda Otopeni (OTP) e in Bucuresti? |
|
Posted 31 May 2018 - 13:17

Posted 31 May 2018 - 20:54

Ori nu are masina,ori nu are curaj sa mearga cu masina.Parerea mea.
|
Posted 31 May 2018 - 22:58

Sau poate să mai găsească un cuplu de prieteni care să aibă maşină, mai ia două cazări şi se duc toţi 4 cu maşina prietenilor. Pare cel mai simplu, şi-n 4 deja e gaşcă, deci mai mişto. Noi am fost aşa în Grecia de câteva ori în ultimii ani (ultima oară în ultima decadă a lui august anul trecut).
Sănătate şi toate cele bune ! |
Posted 01 June 2018 - 07:17

Tren+legatura locala? Chiar crezi ca Aeroportul Henri Coanda Otopeni (OTP) e in Bucuresti? |
Posted 01 June 2018 - 11:49

Din Salonic pana in Corfu trebuie sa mai iei o legatura “locala” (autobuz) vreo 250km si un ferry vreo ora jumate. Deci poti spune “corect” ca ai mers cu trenu’ in Corfu. Imi plac parerile... Sper ca al nostru coleg sa gaseasca ce are nevoie (orice ar alege) din moment ce a pus carul inainte boilor... (la propriu). |
|
Posted 01 June 2018 - 20:31

Sau poate să mai găsească un cuplu de prieteni care să aibă maşină, mai ia două cazări şi se duc toţi 4 cu maşina prietenilor. Pare cel mai simplu, şi-n 4 deja e gaşcă, deci mai mişto. Noi am fost aşa în Grecia de câteva ori în ultimii ani (ultima oară în ultima decadă a lui august anul trecut). Sănătate şi toate cele bune ! Un sfat de bun-simt,demn de urmat.Dar,ce facem cu.....
As dori sa merg in Corfu pe 20 august 2018.Am platit cazarea ,dar nu am transport ,as vrea cu autocarul ,ma puteti ajuta cu ceva sugestii?Multumesc! ...faptul ca nu mai "existam" pe subiect. Nu cunoastem domiciliul de plecare. Baxon s-a aruncat cu capu' inainte cu link-ul (inutil de altfel) cu plecarile din Bucuresti.Da' daca vrea sa plece din Vicovu de Sus? Ni s-a specificat clar ca se doreste autocar.Motivele nu ne intereseaza si trebuie sa raspundem punctual:se doreste transport cu autobuzul.Dilema mare. Sincer sa fiu,au trecut 24 de ore de la intrebare pana la ultima postare,iar aniv n -a dat nici un semn de viata. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users