![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Posturi de radio internationale.
Last Updated: Apr 22 2019 16:18, Started by
RealZOD
, May 28 2018 18:59
·
0

Posted 24 December 2018 - 00:18

Păi ați verificat toate posturile? Pe Sunshine Live e de ex. Mix Mission.
|
Posted 24 December 2018 - 00:23

Posted 24 December 2018 - 06:58

Posted 24 December 2018 - 11:59

Păi sunt sute de posturi la nemți. Cum reușești?
![]() |
Posted 21 January 2019 - 23:55

Radio Belgrad 2 - orele 22-23-00 - chill absolut. Și e de stat, pana mea... Respect!
|
Posted 22 January 2019 - 20:33

Si daca e de stat, ce? Eu am auzit pe Radio Cluj o emisiune de muzica de club, sambata seara. Nu ma intrebati de care, ca nu ma pasioneaza genul. Dar daca vreti ascultati sambata intre 22-0 (cred ca si mai tarziu) si dati-va cu parerea
![]() |
Posted 22 January 2019 - 20:55

Si daca e de stat, ce? Eu am auzit pe Radio Cluj o emisiune de muzica de club, sambata seara. Nu ma intrebati de care, ca nu ma pasioneaza genul. Dar daca vreti ascultati sambata intre 22-0 (cred ca si mai tarziu) si dati-va cu parerea ![]() E muzică house, mai exact. Actualități de ce nu se deranjează cu un astfel de program măcar o oră pe saptămână? Să cânte muzica populară măăăăi! |
Posted 22 January 2019 - 21:13

Si daca e de stat, ce? Eu am auzit pe Radio Cluj o emisiune de muzica de club, sambata seara. Nu ma intrebati de care, ca nu ma pasioneaza genul. Dar daca vreti ascultati sambata intre 22-0 (cred ca si mai tarziu) si dati-va cu parerea ![]() Păi am zis că am ceva cu radiourile de stat? Wow, super mixul de la Radio Cluj! ![]() |
Posted 22 January 2019 - 21:36

Eu nu ascult astfel de muzica, dar am fost de sarbatori la Cluj si am prins acest program. Ma gandeam ca multora de pe aceasta arie va va placea (si se pare ca am avut dreptate
![]() @Liberty: RRA da alte genuri de muzica: folk, rock, muzica live, muzica romaneasca etc. Da, dau si populara. Dar daca si-ar face treaba ca lumea,. ar trebui sa dea muzica de club pe Radio3 Net. Asta a fost inițial scopul acestui post, dar a ramas incremenit in vremea generatiei Pittis (cel putin ultima oara cand am ascultat eu, acum cativa ani buni). Daca sefii SRR ar avea ceva cap, ar transform,a acest post, chiar si online, intr-unul care sa dea muzica ascultata de tineretul de azi. |
Posted 23 January 2019 - 14:39

@Liberty: RRA da alte genuri de muzica: folk, rock, muzica live, muzica romaneasca etc. Da, dau si populara. Dar daca si-ar face treaba ca lumea,. ar trebui sa dea muzica de club pe Radio3 Net. Asta a fost inițial scopul acestui post, dar a ramas incremenit in vremea generatiei Pittis (cel putin ultima oara cand am ascultat eu, acum cativa ani buni). Daca sefii SRR ar avea ceva cap, ar transform,a acest post, chiar si online, intr-unul care sa dea muzica ascultata de tineretul de azi. În loc de Radio România Cultural cu audiență 0 și ditamai acoperirea, trebuia un post pentru tineret (mă rog, pentru 15-40 să zicem). Edited by LibertyHG, 23 January 2019 - 14:40. |
Posted 23 January 2019 - 23:21

Sincer, nu cred ca ai ascultat prea mult RRC. Ziua dau o gramada de muzica alternative/indie, care nu se prea aude la radiourile private. Da, nu e dance/trance/whatever, dar e altceva decat dau privatii.
In plus un post cultural e necesar. Mai dau si piese de teatru radiofonic, concerte, emisiuni de stiinta etc. Vorba ta, daca internetul e plin de posturi cu muzica de toate felurile, ce-ai impotriva unui post cultural serios si bine facut? |
|
Posted 24 January 2019 - 14:42

Posted 24 January 2019 - 23:10

Normal ca n-o sa aiba audienta Kiss sau Zu, la ce te asteptai?
Ceea ce nu vrei tu sa intelegi e ca serviciul public trebuie sa dea si astfel de programe. Oricum ei au RRA care se bate la primele locuri (desi ar fi loc de mai bine), dar au si programe gen RRC, RRM si AS, care nu tin sa aiba audienta, dar care difuzeaza o piesa de teatru sau un concert sau o emisiune de stiinta pe care nu le voi auzi in veci pe vreun radio comercial. |
Posted 25 January 2019 - 07:48

Ceea ce nu vrei tu sa intelegi e ca serviciul public trebuie sa dea si astfel de programe. Oricum ei au RRA care se bate la primele locuri (desi ar fi loc de mai bine), dar au si programe gen RRC, RRM si AS, care nu tin sa aiba audienta, dar care difuzeaza o piesa de teatru sau un concert sau o emisiune de stiinta pe care nu le voi auzi in veci pe vreun radio comercial. Edited by LibertyHG, 25 January 2019 - 07:48. |
Posted 27 January 2019 - 15:15

Perfect de acord.Oare vom avea din nou RRT- România Tineret ?
|
Posted 29 January 2019 - 01:27

In FM nu sunt sanse, e o reglementare care interzice sa ai mai mult de 2 posturi nationale. Poate daca se va implementa DAB la nivel national, sau pe DVB-T, sa-i prindem la televizor, dar nici asta nu va fi prea curand.
in plus ei trebuie sa umble in primul rand la continut, sa se adreseze tinerilor de azi nu de acum 40 de ani: sa dea muzica electro si alte chestii pe care le cere tineretul. Imi place rockul clasic, dar sa dai asa ceva la un post pentru tineret... Ori schimbi numele, ori formatul. |
Posted 27 February 2019 - 14:19

Virgin Radio Turkey s-a dus dracu´, acu´ difuzează doar Hip-Hop turcesc...
![]() |
|
Posted 29 March 2019 - 16:34

Cel mai ascultat post din Germania pe acest segment, peste 750.000
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users