![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
De ce s-a scumpit conserva de ton in Germania?
Last Updated: May 26 2018 12:39, Started by
Dormi_Hete
, May 23 2018 18:50
·
0

Posted 23 May 2018 - 20:01

Posted 23 May 2018 - 20:07

Posted 23 May 2018 - 20:16

Bai dar voi va dati seama ce tare e Dragnea asta? Daca a scumpit el si tonul in Germania eu zic ca e pe treaba lui,asta de se enerveaza scumpeste si nisipul in Sahara...
|
Posted 23 May 2018 - 20:18

Cat sunt conservele RIO (alea mici) in Germania ? La noi dau 25 lei pe un pachet cu 5 bucati. Am mai gasit prin italia un fel care sunt la fel la gust si tot asa ca aspect, ambalaj... difera producatorul si sunt ceva mai ieftine. ![]() PS: Am mancat RIO din germania si italia si pot sa spun ca sunt mult mai gustoase decat astea din tara. ![]() In germania n-am vazut nicaieri.
si untul tot de aia s-a dublat? ai o sursa pt ce spui ca motiv pt scumpiri?
si untul tot de aia s-a dublat? ai o sursa pt ce spui ca motiv pt scumpiri? Asta e cu substrat, nu te-ai prins. |
Posted 23 May 2018 - 20:55

Bai dar voi va dati seama ce tare e Dragnea asta? Daca a scumpit el si tonul in Germania eu zic ca e pe treaba lui,asta de se enerveaza scumpeste si nisipul in Sahara... Oricum Dragnea trebuie omorat impreuna cu Iliescu, Nastase, toata hantena3 si alte lepre care le fac lobby... |
Posted 23 May 2018 - 21:04

Posted 23 May 2018 - 21:35

E politica de marketing.
Tonul pescuit in zonele cele mai productive e contaminat cu izotopi radioactivi de strontiu si cesiu ( perioada de injumatatire de ~ 30 de ani, 12 cicluri sau 360 ani pana la estompare in radiatia de fond ) si de asemenea e contaminat cu metil-mercur extrem de toxic si daunator pt. om. Pt. ca sunt tot mai multi oameni care stiu asta si evita sa cumpere ton ieftin ( in loc sa evite tonul pescuit din zonele problema, care este insa dificil din diverse motive, printre care si faptul ca inoata pana la distante foarte mari de la zona Japoniei/Asia si pana la costele SUA), unii comercianti ai ales sa mareasca preturile pt a induce in eroare consumatorii care astfel sa fie pacaliti sa cumpere mai mult ton pe care altfel il evitau. Edited by loock, 23 May 2018 - 21:35. |
Posted 23 May 2018 - 21:46

Nu stiu daca ati observat, dar in ultimele 2 -$ luni conservele alea de ton care erau 0,99 euro s-au facut 1,29 euro? Care este cauza acestei scumpiri cu 30% ? Pentru ca e cerere si se vinde... Plus ca tonul e proteina, componenta cea mai importanta a alimentatiei, dupa bere si vin. |
Posted 23 May 2018 - 23:34

in it rio la oferta este aprox 10 eur/kg
acum astept o aprovizionare de la fratelo,ambalate la 120 g |
Posted 24 May 2018 - 08:58

Cat sunt conservele RIO (alea mici) in Germania ? La noi dau 25 lei pe un pachet cu 5 bucati. Am mai gasit prin italia un fel care sunt la fel la gust si tot asa ca aspect, ambalaj... difera producatorul si sunt ceva mai ieftine. ![]() PS: Am mancat RIO din germania si italia si pot sa spun ca sunt mult mai gustoase decat astea din tara. ![]() In Germania este ton Rio Mare cam la orice supermarket (Edeka, Rewe, Marktkauf, Kaufland ) dar nu exista la discounteri (Penny, Aldi, Lidl, Netto) si costa cam 3€ conserva mare (150ml, 180ml sau cat o avea). |
Posted 24 May 2018 - 09:56

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users