![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
De ce s-a scumpit conserva de ton in Germania?
Last Updated: May 26 2018 12:39, Started by
Dormi_Hete
, May 23 2018 18:50
·
0

Posted 23 May 2018 - 20:01

Posted 23 May 2018 - 20:07

Posted 23 May 2018 - 20:16

Bai dar voi va dati seama ce tare e Dragnea asta? Daca a scumpit el si tonul in Germania eu zic ca e pe treaba lui,asta de se enerveaza scumpeste si nisipul in Sahara...
|
Posted 23 May 2018 - 20:18

Cat sunt conservele RIO (alea mici) in Germania ? La noi dau 25 lei pe un pachet cu 5 bucati. Am mai gasit prin italia un fel care sunt la fel la gust si tot asa ca aspect, ambalaj... difera producatorul si sunt ceva mai ieftine. ![]() PS: Am mancat RIO din germania si italia si pot sa spun ca sunt mult mai gustoase decat astea din tara. ![]() In germania n-am vazut nicaieri.
si untul tot de aia s-a dublat? ai o sursa pt ce spui ca motiv pt scumpiri?
si untul tot de aia s-a dublat? ai o sursa pt ce spui ca motiv pt scumpiri? Asta e cu substrat, nu te-ai prins. |
Posted 23 May 2018 - 20:55

Bai dar voi va dati seama ce tare e Dragnea asta? Daca a scumpit el si tonul in Germania eu zic ca e pe treaba lui,asta de se enerveaza scumpeste si nisipul in Sahara... Oricum Dragnea trebuie omorat impreuna cu Iliescu, Nastase, toata hantena3 si alte lepre care le fac lobby... |
Posted 23 May 2018 - 21:04

Posted 23 May 2018 - 21:35

E politica de marketing.
Tonul pescuit in zonele cele mai productive e contaminat cu izotopi radioactivi de strontiu si cesiu ( perioada de injumatatire de ~ 30 de ani, 12 cicluri sau 360 ani pana la estompare in radiatia de fond ) si de asemenea e contaminat cu metil-mercur extrem de toxic si daunator pt. om. Pt. ca sunt tot mai multi oameni care stiu asta si evita sa cumpere ton ieftin ( in loc sa evite tonul pescuit din zonele problema, care este insa dificil din diverse motive, printre care si faptul ca inoata pana la distante foarte mari de la zona Japoniei/Asia si pana la costele SUA), unii comercianti ai ales sa mareasca preturile pt a induce in eroare consumatorii care astfel sa fie pacaliti sa cumpere mai mult ton pe care altfel il evitau. Edited by loock, 23 May 2018 - 21:35. |
Posted 23 May 2018 - 21:46

Nu stiu daca ati observat, dar in ultimele 2 -$ luni conservele alea de ton care erau 0,99 euro s-au facut 1,29 euro? Care este cauza acestei scumpiri cu 30% ? Pentru ca e cerere si se vinde... Plus ca tonul e proteina, componenta cea mai importanta a alimentatiei, dupa bere si vin. |
Posted 23 May 2018 - 23:34

in it rio la oferta este aprox 10 eur/kg
acum astept o aprovizionare de la fratelo,ambalate la 120 g |
Posted 24 May 2018 - 08:58

Cat sunt conservele RIO (alea mici) in Germania ? La noi dau 25 lei pe un pachet cu 5 bucati. Am mai gasit prin italia un fel care sunt la fel la gust si tot asa ca aspect, ambalaj... difera producatorul si sunt ceva mai ieftine. ![]() PS: Am mancat RIO din germania si italia si pot sa spun ca sunt mult mai gustoase decat astea din tara. ![]() In Germania este ton Rio Mare cam la orice supermarket (Edeka, Rewe, Marktkauf, Kaufland ) dar nu exista la discounteri (Penny, Aldi, Lidl, Netto) si costa cam 3€ conserva mare (150ml, 180ml sau cat o avea). |
Posted 24 May 2018 - 09:56

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users