![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Clarificari privind datele personale
Last Updated: May 20 2018 16:30, Started by
LORELYAN
, May 20 2018 11:18
·
0

Posted 20 May 2018 - 11:18

Avem un topic:
"Informatii si clarificari privind datele personale" Started by pstdgt, 18 May 2018… … din care putem afla urmatoarele : “Datele cu caracter personal pe care Forumul Softpedia le colecteaza si proceseaza sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul si modul procesarii. I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru: ok II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Softpedia au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc: 1. Locatia ... III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest): 1. Adresa IP Pai daca se cunoaste adresa IP, se cunoaste automat si "locatia" De ce este trecuta "locatia" la "Date optionale", iar corespondentul, respectiv adresa IP, la "Date colectate automat" ? |
Posted 20 May 2018 - 11:21

Face referire la campul locatie de la profilul utilizatorului.
|
Posted 20 May 2018 - 11:24

Posted 20 May 2018 - 11:25

Posted 20 May 2018 - 11:28

Posted 20 May 2018 - 11:30

E greu sa citesti ce s-a mai scris despre asta.
Am explicat deja cate ceva aici, restul vor veni sub forma de terms & conditions, privacy policy si cookie policy. Daca ai intrebari sau nelamuriri legate de GDPR, sau doresti sa-ti exerciti unul din drepturi poti trimite o solicitare la [email protected] |
Posted 20 May 2018 - 11:31

Pai sunt date optionale care le pot vedea si ceilalti useri. Daca vrei le oferi, daca nu nu.
|
Posted 20 May 2018 - 11:32

IP-ul nu este automat legat de locatia fizica.
Nu mai debita tampenii si macar informeaza-te. Exista cateva servicii (nu dam nume) care s-au folosit de dispozitivele mobile pentru a determina locatia unor routere. Altele (la fel nu dam nume) s-au plimbat cu masina prin oras si au inregistrat adersele MAC ale routerelor si locatia acestora. Este posibil, terta parte, nu automat. Edited by MarianG, 20 May 2018 - 11:35. |
Posted 20 May 2018 - 11:35

IP-ul de obicei nu contine date foarte exact despre locatie, doar orasul sau cel mult cartierul. Orice server la care te conectezi iti va sti IP-ul. Daca vrei sa ascunzi asta trebuie sa folosesti VPN.
|
Posted 20 May 2018 - 11:42

Locaţia mea e Ploieşti, dar în vacanţă pot accesa Softpedia de la Băile Felix şi atunci IP-ul va fi altul,. IP nu
![]() |
Posted 20 May 2018 - 11:46

Bai nene, este grava rau generatia asta care a venit după noi.
|
|
Posted 20 May 2018 - 11:50

E greu sa citesti ce s-a mai scris despre asta. Iti dai seama ca am citit ! Nu ma adresez [email protected], pentru ca nu este vorba despre o intrebare sau nelamurire, ci este vorba despre o contradictie in termeni ! Se precizeaza ca nu este o obligatie, poate chiar nu se doreste, in a mentiona locatia, dar locatia poate fi aflata prin adresa IP ! Este un conflict, sunt curios cum se va rezolva ! Edited by LORELYAN, 20 May 2018 - 11:51. |
Posted 20 May 2018 - 11:51

de la 'se poate' la 'se afla' exista nevoie de intentie, lucru pe care o sa trebuiasca sa-l demonstrezi
Edited by MarianG, 20 May 2018 - 11:52. |
Posted 20 May 2018 - 11:58

Greu la deal.
Locatie nu inseamna IP. Da, in majoritatea cazurilor IP-ul e regional - in functie de unde l-a inregistrat providerul. Dar forumul nu poate afla locatia ta in baza acelui Ip ci doar la ce furnizor est abonat. Ca sa se afle locatia ta exacta, atunci trebuie sa fi facut ceva grav, sa apara o hotarare judecatoreasca ptr a obliga providerul tau de net sa spuna la ora X in data y IP-ul z a fost folosit de catre abonatul A aflat la locatia B. Ca sa-ti dau exemple - sunt site-uri care in baza IP-ului iti zic o locatie. De multe ori apar in alte orase ale tarii decat cele din care postez. Ba de cateva ori mi-au zis ca sunt prin Olanda. |
Posted 20 May 2018 - 12:03

Dar ce aveti, frate, cu locul de unde scrieti (nu "locatia" ca nu exista asa ceva in lb. romana).
Mare smecherie, Eu sunt din Pantelimon, la 2 km de Bucuresti. Gasiti-ma!!! IP-ul spune acelasi lucru. Asta este colectat automat. Daca vorbesc despre bombe si/sau terorism, unul de la SRI sau alte organe competente au dreptul sa ceara, iar adminii sa caute in datele colectate automat si sa dea IP-ul. Nu va cauta adminii ca nu-i intereseaza pe ei in ce oras/cartier stati. Paranoia e cu voi!!! |
Posted 20 May 2018 - 12:03

Dă-mi voie să mă îndoiesc că de 12 ani (ai tăi), de Softpenia nu ai ştiut cum stă treaba
![]() ![]() |
|
Posted 20 May 2018 - 12:10

Greu la deal. Locatie nu inseamna IP. Da, in majoritatea cazurilor IP-ul e regional - in functie de unde l-a inregistrat providerul. Dar forumul nu poate afla locatia ta in baza acelui Ip ci doar la ce furnizor est abonat. Ca sa se afle locatia ta exacta, atunci trebuie sa fi facut ceva grav, sa apara o hotarare judecatoreasca ptr a obliga providerul tau de net sa spuna la ora X in data y IP-ul z a fost folosit de catre abonatul A aflat la locatia B. Ca sa-ti dau exemple - sunt site-uri care in baza IP-ului iti zic o locatie. De multe ori apar in alte orase ale tarii decat cele din care postez. Ba de cateva ori mi-au zis ca sunt prin Olanda. "Locatie nu inseamna IP."... ...dar .. ...IP INSEAMNA LOCATIE ! Va rog sa verificati singuri ! De ex,, Introduceti adresa IP in IP Location Finder - Geolocation Este doar un ex. ! Exista multe alte modalitati ! Un administrator de server stie cu ce browser se acceseaza softpedia forum, de la ce IP, de la ce adresa/locatie ! Cum se impaca aceste aspecte cu politica de confidentialitate ?
Dă-mi voie să mă îndoiesc că de 12 ani (ai tăi), de Softpenia nu ai ştiut cum stă treaba ![]() ![]() Ba tocmai ca stiu, ma mir, insa, cum pot fi eludate printr-o simpla compunere a unui text, text prezentat ca fiind compatibil cu o legislatie in acest sens ! Edited by LORELYAN, 20 May 2018 - 12:12. |
Posted 20 May 2018 - 12:11

de la ce IP si atat, restul neceasita munca, chiar nu pricepi?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users