Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Aparat de cafea cu capsule
Last Updated: Mar 29 2021 09:40, Started by
corpaciuade
, May 18 2018 13:59
·
0
#37
Posted 18 May 2018 - 17:25
Eu folosesc Tchibo Cafissimo Latte de cateva luni.
Spuma de lapte se obtine din lapte "de cumparat" (are compartiment separat pentru lapte), capsulele sunt la un pret acceptabil si face un cappuccino foarte bun. Pro: - Capsulele de la Tchibo sunt mai ieftine si nu contin "e-uri" sau lapte praf - E doar cafea macinata si presata in capsula - Spuma de lapte se obtine din lapte UHT sau obisnuit - Compartiment de colectare capsule folosite Capsule compatibile: - Tchibo Cafissimo - Julius Meinl (au la baza acelasi sistem Caffitaly) |
#38
Posted 18 May 2018 - 17:28
scule am avut si am. ca idee, acum am lelit si nu e cea mai scumpa scula de am avut'o. de frotat, poate, cine stie nu stiu. de fapt as putea spune ca nu am experienta frotatului, ca nu folosesc, tehnica o cunosc. doar ca dincolo de show, eu nu am gasit marea diferenta in cana fata de un lapte incalzit la microunde. asta e gustul meu, ce sa'i faci, eu sunt bautor de cafea neagram fara lapte, adaosuri etc. cand beau capucino e deja o spalatura pt mine. beau ocazional, cand vreau ceva cald, dulce (nu pun zahar, doar dulceata laptelui) etc
|
#39
Posted 18 May 2018 - 17:33
@argentum...eu folosesc per shot(2 persoane) 30 g de cafea ...nu 16 g cum se recomanda , nu bag nici un indulcitor si iese brici pentru mine . Sa zicem ca am scule mai bune ...decat Lelit...no offence !
Show-ul nu ma intereseaza , doar gustul ...care e diferit pentru oricine . Daca tu esti multumit...asta e cel mai important , cafea buna proaspat macinata sa folosesti...NU din supermarket !Spor ! Edited by Supermax, 18 May 2018 - 17:40. |
#40
Posted 18 May 2018 - 17:34
giuliani, on 18 mai 2018 - 14:57, said: Capsulele sunt niste surse incredibile de poluare.In Hamburg este interzisa folosirea lor tocmai pentru ca plasticurile alea nu se degradeaza niciodata. Am baut cafea la capsule de la Nespresso, sunt bune, nu pot sa spun altceva. Am incercat si cu gusturi (gen cu ceva alune) sau cafea cu lapte. Capsule cu cafea cu lapte nu mi-as cumpara acasa pentru ca nu e ceva natural, iar alea cu gusturi idem. Eu folosesc un espressor de tipul asta, dar planuiesc sa incerc altceva. https://produsebune....-pentru-aragaz/ |
#41
Posted 18 May 2018 - 17:36
#42
Posted 18 May 2018 - 17:38
nu masor cat pun, dar probabil sunt pe la 20-25gr pt double shot, cum probabil vrei sa spui si tu. sita de 30gr e pt dublu.
cafeaua, espressoul sunt ok. eu vrobesc de capucino, ca nu reusesc ce aduce in plus frotatul? ca mie unul personal nu imi pare ca aduce un plus de gust si dincolo de spuma, nu ai nici diferenta de textura, ce naiba e tot lichid. cred ca frotatul era la origini doar pt comoditate, incalzesti laptele la aceeasi masina unde faci cafeaua si bonus ii tragi o spuma, ce unora le place. dar la gust, arome, nu vad nici'o diferenta. |
#43
Posted 18 May 2018 - 17:42
Gusturile nu se discuta ! Cafea de unde/ce cumperi ? Pe PM !
Edited by Supermax, 18 May 2018 - 17:42. |
#44
Posted 18 May 2018 - 17:49
cumpar cam 15kg boabe pe luna
cumpar si pt firma am sursele mele. am acces la cafea de calitate destul de buna si diversa. desi am preferatele mele, le tot rotesc, ca dupa o vreme intervine o oboseala a gustului. acum beau ceva bio, origine nespecificata, este un amestec, destul de negru si uleios, dar de o aroma f buna. ce am acasa probabil se va termina in week end ca. urmatoarea pe lista, deja cumparata este ceva de guatemala, 1650m, de la o singura ferma adusa, prajita la sfarsit de martie. |
#45
Posted 18 May 2018 - 18:04
prima e amestecul de care vorbeam. productie totusi de masa
a doua e guatemala, semi-artizanal sa spun. a treia poza le arata pe amandoua amestecate in macinator. Attached Files |
#46
Posted 18 May 2018 - 18:32
exceswater, on 18 mai 2018 - 15:19, said:
Chiar, aveți idee de ce cafeaua colegei are un gust puternic de ars ? E un Nescafe Dolce Gusto. capsule etc. Are gust puternic de cafea arsă. Aduce a motorină... Setări nu are aparatul decât o manetă cu albastru roșu și butonul de power. Gustul cum am zis execrabil. De la ce este ? Si cafeaua boabe se "boteaza" cu arome si alte "bunataturi" , dar mai putin. Cea mai buna cafea este cea boabe verzi si prajita de tine. Edited by pasilla, 18 May 2018 - 18:36. |
|
#47
Posted 18 May 2018 - 21:04
o sa radeti. imi cumpar capsule de Cafisimmo, le desfac si imi fac cafea la ibric cu cafeau din ele. iese o cafea chiar buna.
am si expresor DOLCE GUSTO, dar cafeaua de la el imi face arsuri. chestie de gusturi. |
#50
Posted 19 May 2018 - 15:54
corpaciuade, on 18 mai 2018 - 13:59, said:
Buna, as vrea sa stiu parerea vostra in legatura cu aparatele de cafea care merg cu capsule. Unele functioneaza si cu capsule compatibile iar altele doar cu capsulele lor originale. De care ati cumpara ? Mai bine cumperi cafea de calitate, o cană de fiert apa și un french press. Sau un ibric dacă preferi. Cînd te plictisești treci la nivelul următor - cumperi rîșniță și treci la cafea boabe. |
#51
Posted 19 May 2018 - 16:47
exceswater, on 18 mai 2018 - 14:30, said:
REPET o cafea adevărată e aia pe care o rĂąșnești tu nu muștarul ăla la capsulă care e de acum 12 ani. Capsula in schimb, conține cafea in mediu steril și complet izolat, din care nu iese nimic, pana in momentul perforarii, deci își păstrează caracteristicile mai bine in timp. Ideal e sa cumperi cafea proaspăt prăjită, care sa fie folosită in maxim 3-4 zile. |
|
#52
Posted 19 May 2018 - 16:51
#53
Posted 19 May 2018 - 16:57
richelieu, on 19 mai 2018 - 16:47, said:
Discutabil. Daca ai un kil de cafea boabe acasă și bei o cafea pe zi....cam după jumătatea kilului respectiv, cafeaua aia e compromisa Capsula in schimb, conține cafea in mediu steril și complet izolat, din care nu iese nimic, pana in momentul perforarii, deci își păstrează caracteristicile mai bine in timp. Ideal e sa cumperi cafea proaspăt prăjită, care sa fie folosită in maxim 3-4 zile. |
#54
Posted 19 May 2018 - 19:45
radunic, on 19 mai 2018 - 15:54, said:
Mai bine cumperi cafea de calitate, o cană de fiert apa și un french press. Sau un ibric dacă preferi. Cînd te plictisești treci la nivelul următor - cumperi rîșniță și treci la cafea boabe. De asemenea prin risnita nu ma refer la cea cu lama care este cea mai proasta si este total nepotrivita pentru risnirea cafelei. Daca din diferite motive nu cumparam cafea proaspat prajita (este mai scumpa, nu ne place) macar sa verificam data la care a fost ambalata cafeaua pe care a luam de pe raftul magazinului. Am constatat ca este obiceiul de a de pune in fata cafeaua cea mai veche. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users