Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Sala de Nunti
Last Updated: May 19 2018 22:03, Started by
ionutt03
, May 17 2018 15:13
·
0
#1
Posted 17 May 2018 - 15:13
Salutare,
Doresc sa deschid o sala de nunti in 1-2 ani. Sunt in faza de documentare. Daca aveti idee, un pret aproximativ pentru construirea unei sali de nunti 40m x 20. Stiu ca aici sunt multe de luat in calcul, vreau doar un pret aproximativ. Bucataria- Am Inteles ca asta este cea mai scumpa, iarasi daca aveti idee de un pret. Scaune- Am vazut pe net 15-20 dolari bucata din turcia. Cu Stima, |
#2
Posted 17 May 2018 - 15:20
Sala de nunti ? Adica ?
Restaurant ? Cort ? Baraca ? Aplecatoare ? Unde ? Pe pamant ? Pe luna ? Pe Marte ? Bucatarie de care ? 1 stea ? 2 stele ? fara stele ? Nu te zgarci cu detaliile |
#3
Posted 17 May 2018 - 15:34
incearca sa iei legatura cu Arthur, sa-ti spuna cum a procedat el:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/VT0r7J7c1Q4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#4
Posted 17 May 2018 - 15:36
ionutt03, on 17 mai 2018 - 15:13, said:
Salutare, Doresc sa deschid o sala de nunti in 1-2 ani. Sunt in faza de documentare. Daca aveti idee, un pret aproximativ pentru construirea unei sali de nunti 40m x 20. Stiu ca aici sunt multe de luat in calcul, vreau doar un pret aproximativ. Bucataria- Am Inteles ca asta este cea mai scumpa, iarasi daca aveti idee de un pret. Scaune- Am vazut pe net 15-20 dolari bucata din turcia. Cu Stima, pentru un salon de nunți, ca idee de afacere, ești cam cu 6 ani prea târziu. Sunt extraordinar de multe cu servicii acceptabile și foarte multe cu servicii bune. Ca să intri acum pe piață cred că-ți trebuie servicii foarte bune pe lângă o locație foarte bună. Asta înseamnă bani. Foarte mulți bani, Și să știi ce faci. Că altfel o să pierzi toți banii pe care-i investești. Edited by DaculScoril0, 17 May 2018 - 15:36. |
#6
Posted 17 May 2018 - 15:56
Fa-ti o hala mai bine si da-o in chirie ( daca ai deja locatia intr-un oras dezvoltat ) , daca nu, fa altceva .
|
#7
Posted 17 May 2018 - 16:05
Ideea e buna. Experienta e problema.
Du-te la multe nunti anul asta, macar vreo 20. Daca esti istet, te prinzi ce si cum. asa, 800 mp de hala la cheie te costa cca 300 Euro/mp, in regie proprie. |
#8
Posted 17 May 2018 - 16:06
DaculScoril0, on 17 mai 2018 - 15:36, said:
pentru un salon de nunți, ca idee de afacere, ești cam cu 6 ani prea târziu. Sunt extraordinar de multe cu servicii acceptabile și foarte multe cu servicii bune. Ca să intri acum pe piață cred că-ți trebuie servicii foarte bune pe lângă o locație foarte bună. Asta înseamnă bani. Foarte mulți bani, Și să știi ce faci. Că altfel o să pierzi toți banii pe care-i investești. La mine in oras (mun'cipiu, 50.000 locuitori) anul trecut s-a deschis un nou hotel/restaurant/sala nunti si acum se mai construieste inca unul (cred ca este exact ce intreaba initiatorul aici, doar sala de nunti). Plus ca toate celelalte locatii sint deja inchiriate pe cel putin 1 an. Plus toate locatiile vechi au inceput sa amenajeze/foloseasca multe alte sali mai mici, pentru pomene/parastasuri - care, pina acum, se cam faceau acasa. Cred ca si zile de nastere incep sa fie din ce in ce mai multe la restaurant/sali speciale. Edited by trollerul_de_serviciu, 17 May 2018 - 16:07. |
#9
Posted 17 May 2018 - 16:17
_Smiley_, on 17 mai 2018 - 15:34, said:
incearca sa iei legatura cu Arthur, sa-ti spuna cum a procedat el [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/kW6_gVrjarc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#10
Posted 17 May 2018 - 17:29
Zic asa mai bine: te angajezi barman, ospatar, maturator whatever la un salon de nunti. Bagi un ochi peste tot, vezi cum funcționează treaba si dupa aia abia ai propria inițiativă. Gen inainte să îți faci prietenă te bagi si tu intr-un grup si urmărești ce si cum se face. Ca sa fac o analogie..
|
|
#11
Posted 18 May 2018 - 06:28
Este o industrie care probabil si-a atins climax-ul.
Fiind o industrie cu mult numerar, a atras mult anumite cercuri aproape interlope, asa ca aviz amatorilor. Nu le place concurenta. Pe langa sala in sine, ai nevoie de bucatrie avizata de DSP si cu standard HAACP si autorizatie ISU. Astea costa MULTi bani! Si cand totul e gata, vine o mare problema: angajatii, care ar trebui sa lucreze pentru tine doar in uenle weekend-uri, iar intre timp ar sta in camera criogenica. |
#12
Posted 18 May 2018 - 08:44
"....autorizatie ISU..."
He he (copyright Veorica Dancila) Aici am ris putin, apoi mi-am adus aminte de unde vine obligativitatea acestei autorizatii si n-am mai ris. ZIlele trecute am fost intr-un local din asta si scria la intrare ca functioneaza fara autorizatie ISU. Si ca asta e plin, inca, in Romania, din pacate, rau de tot. Adica e obligatorie, da' nu prea La fel ca asigurarea obligatorie pentru casa, care este platita de cam 25% din proprietari. Deci, obligatorie, da' nu prea, corect ?! |
#13
Posted 18 May 2018 - 21:15
Adm, on 18 mai 2018 - 06:28, said:
, ai nevoie de bucatrie avizata de DSP si cu standard HAACP asta se poate rezolva usor: nu gatesti. iei legatura cu o firma de catering (am vazut asta functionand si cu livrari la 20-30km distanta), propui parteneriat, aia trebuie sa fie legali si sunt, tu dai mancarea mai departe dupa ce iti adaugi un mic comision. sau pui spatiu la dispoizitie, cei ce organizewaza nunta sa'si gateasca. oricum, chiar si la catering, vezi bine din grija ta fata de nuntasi etc, le propui ca tu le aduci mancarea, dar ca sa salveze bani, sa se organizeze ei cu servirea. si asa te'ai scos. pana faci banul gros si iti permiti sa te dezvolti. Adm, on 18 mai 2018 - 06:28, said:
Si cand totul e gata, vine o mare problema: angajatii, care ar trebui sa lucreze pentru tine doar in uenle weekend-uri, iar intre timp ar sta in camera criogenica. |
#14
Posted 18 May 2018 - 22:52
Chiar la asta ma gandeam astazi, sa lucrez cu o firma de catering pana dispun de mai mult capital. Din Ce am inteles eu, Bucataria te costa cel mai mult.
Terenul il am, are canalizare si curent. Suma de care dispun este de 180.000 euro, se poate realiza ceva cu ei pentru un spatiu de 800mp ? |
#15
Posted 19 May 2018 - 04:26
800mp e muult
Nu credca ai nevoie de atâta suprafata acoperita |
|
#16
Posted 19 May 2018 - 22:03
ionutt03, on 18 mai 2018 - 22:52, said:
, Terenul il am, are canalizare si curent. Suma de care dispun este de 180.000 euro, se poate realiza ceva cu ei pentru un spatiu de 800mp ? La suma asta nici n-as mai sta pe ganduri sa trantesc o halutza de vreo 200mp si sa ma apuc de productie in constructii metalice.Cu un sudor bun si 2 lacatusi platiti convenabil vei avea in timp mai mult capital decat asteptand sa cada parul in gura lui natafleata. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users