![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
As dori versurile melodiei lui Nelu Ianca - nu exista pe net
Last Updated: Jun 19 2018 02:24, Started by
gvincentiu
, May 16 2018 20:10
·
0

Posted 16 May 2018 - 20:10

Daca avem vreun coleg/colega aromana, raman profund indatorat pentru versurile melodiei lui Nelu Ianca - îni vițui nî feată moi:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/m2lLM2z1oPs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 16 May 2018 - 21:11

Daca avem vreun coleg/colega aromana, raman profund indatorat pentru versurile melodiei lui Nelu Ianca - îni viţui nî feată moi: youtube.com/watch?v=m2lLM2z1oPs Edited by stlk, 16 May 2018 - 21:16. |
Posted 18 May 2018 - 08:17

Site-ul nu pare sa fie functional, formularul de cerere versuri e inutil. Raman, totusi, la bunavointa unui/unei coleg/colege. As scrie ce aud, insa nu intotdeauna inteleg cuvintele. Nu sunt de origine aromână, dar daca vreau sa învăț ceva, totuși sa fie corect. Si apoi este o contributie la tot ceea ce reprezinta Internetul, fiindca as dori sa le postez și pe YTB, la videoclip. Eu sau oricine altcineva....
BTW: Nu cred ca Alice face parte din coloana sonora a Romaniei. Mai cautam... Edited by gvincentiu, 18 May 2018 - 08:21. |
Posted 18 May 2018 - 20:26

Primele doua strofe:
Îni vidzui nî featî, moi Ţi-avea multî harii. Ocliu mini îi bîgai Şi-adzî o-amu tu vreari (se repeta) Refren: Ş-ai lai lai lai la la la la, Ţi-avea multî harii. Ş-ai lai lai lai la la la la, Oh sivdaii mari. Di cînd mini u vidzui, Bana-mi pare greau. Ş-unî inimă ţi-avui Si disfeaţi-n dau (se repeta) Refren: Ş-ai lai lai lai la la la la, Ţi-avea multî harii. Ş-ai lai lai lai la la la la, Oh sivdaii mari. Mai am nevoie de ultimele.... |
Posted 19 June 2018 - 02:24

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users