![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Blitz sigma ef 610 dg super eo-ettl 2
Last Updated: May 16 2018 11:44, Started by
Paulvw
, May 16 2018 10:59
·
0

Posted 16 May 2018 - 10:59

Salut toti pasionatii de fotografii ! Am cumparat acest blitz nou fara garantie si nu functioneaza zoom-ul sau nu stiu eu sa-l reglez...pe afisaj apare ETTL si ZOOM 17. Declanseaza la fotografie dar este foarte slab chiar mai slab decat cel de pe aparat. Precizez ca sunt atehnic deci daca cineva are bunavointa sa ma ajute va trebui sa aiba rabdare cu mine....
|
Posted 16 May 2018 - 11:14

Cred că și lampa e dusă.
Vei avea nevoie de un service pentru el. https://www.google.r...1.0.qFdg2vqtgZc Cât ai dat pe el ? |
Posted 16 May 2018 - 11:19

Verifica daca placuta de sus, difuzorul ala pentru wideangle este impins pana la capat. Daca este putin iesit sau il scoti afara, normal ca o sa-ti blocheze zoom-ul la 17.
In ettl ai incercat sa compensezi expunerea blitului? Ai dat si tu un +1 sau +2 sa vezi cum modifica fotografia? In afara de ETTL, l-ai incercat pe M? Eu am flash-ul asta. Este foarte puternic, este bun dar are un meniu tampit. |
Posted 16 May 2018 - 11:44

Multumesc mult de tot !!!!Chestia aia alba era iesita un pic....
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users