Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Usi termopane trafic intens

Nu mai sunt fisierele

Bonus precomanda FIFA 19

setare windows 10
 Recomandare subwoofer

Scula de taiat sticla

Job-ul meu - where to?

Teapa Ford Ecoboost
 Facultate

Opel Astra J sau For Focus Mk3

Fiara Apocalipsei dezvaluita de A...

Delivery report
 Unde se gaseste un driver video

Recomandare televizor smart 100cm

Resetare placa de retea

volt.ro transfer de bani
 

Incarcare baterie

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
compo

compo

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 13.11.2008
Buna,
Nu am incarcator original 5v 1A,intrebarea ar fi daca iau unul de 5v 2A e problema? Dar daca incarc la o sursa de calculator care are zeci de amperi  ? Se va strica bateria?
Exista site oficial apple unde poti verifica daca tele e clean ?
Multumesc

#2
pupama

pupama

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,366
  • Înscris: 15.05.2010

View Postcompo, on 16 mai 2018 - 08:43, said:

Dar daca incarc la o sursa de calculator care are zeci de amperi  ? Se va strica bateria?


Cum? Cum? Cum? Posted Image
Cum legi un Iphone la o sursa de calculator? Cum stii care e firul de 5V? Posted Image

Edited by pupama, 16 May 2018 - 08:58.


#3
Sef-chenko

Sef-chenko

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,244
  • Înscris: 17.04.2006
De gasit, gasesti 5V pe acolo dar de ce sa faci asa ceva...?
Incarca linistit cu ala de 2A - de la ipad probabil.

#4
red46

red46

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,253
  • Înscris: 06.03.2016

View Postpupama, on 16 mai 2018 - 08:58, said:




Cum? Cum? Cum? Posted Image
Cum legi un Iphone la o sursa de calculator? Cum stii care e firul de 5V? Posted Image
Firul rosu e de 5V.

Daca vrei sa-l incarci la o sursa de calculator atunci poti folosi firul +5VSB (cel mov) care functioneaza si cand sursa e oprita. Curentul pe acel fir e mult mai mic, undeva la 2-3A.

#5
danyel61

danyel61

    Fumător

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,994
  • Înscris: 19.08.2005
Merge fara probleme, dar in functie de valoarea amperajului va fi si timpul de incarcare.

#6
sarac.lipit

sarac.lipit

    Cînd ești condus de proști, toate merg prost

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,800
  • Înscris: 14.06.2006
absolut toate merg la 5V
nu văd problema
Amperi mai mulţi, timp de încărcare mai mic, nu lăsa la 100%

ca idee, am 4 baterii de tel. le încarc şi DIRECT la 5V. din 4, doar una s-a bosumflat, cumpărată la juma de preţ... m-am prins de ce.

Edited by sarac.lipit, 16 May 2018 - 10:17.


#7
dan78rom

dan78rom

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,422
  • Înscris: 28.02.2008
Amperajul tine de consumator, nu de sursa...
In prizele din casa puteti baga si ceva care trage 0,1A, si ceva care trage 15A. E magie curata.

#8
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,941
  • Înscris: 26.11.2006

View Postcompo, on 16 mai 2018 - 08:43, said:

Buna,
Nu am incarcator original 5v 1A,intrebarea ar fi daca iau unul de 5v 2A e problema? Dar daca incarc la o sursa de calculator care are zeci de amperi  ? Se va strica bateria?
Exista site oficial apple unde poti verifica daca tele e clean ?
Multumesc
Pentru 10 lei, la cat poti cumpara un chinezism de la piata, nu merita sa inveti toata cartea de fizica, capitolul electricitate.
Plus ca , la modul general, incarcatoarele au si niste sisteme de protectia a bateriei la supraincarcare.

Edited by myshyk, 16 May 2018 - 11:41.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate