Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mineriada din '90 - explicatii

Cont apaserv Sm

Rea vointa sau nepasare RCS-RDS

bloc nou vs bloc vechi
 harti cu trasee in Delta Dunarii?

problema sony Ericsson j100i

Calorifere otel cu rezistenta mai...

gps tom tom xl 2 ( mai vechi ) a...
 Oxidul de aluminiu e generat de c...

Cum va plac ardeii iuti?

Sos de tip Tabasco facut acasa

Raed Arafat: Foarte mulți parerol...
 Atacuri cibernetice

No Internet Connection

Laura Stoica & Madalina Manole

A cazut SopCast-ul
 

telefon avaya 4610sw ip

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
vdesigns

vdesigns

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 14.04.2018
mi sa bagat pe gat un telefon avaya 4610sw ip, daca stie cineva la ce se foloseste, la rds nu se conecteaza!

cine ar cumpara acest tel? chiar costa atat?

http://www.voiplink....673-unused.html

Attached Files



#2
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,030
  • Înscris: 14.04.2016
Cum adica "la rds nu se conecteaza" ? nu are sens, orice telefon in lume daca i se pune mufa in port acesta poate fi folosit.
Iar avaya 4610sw ip cica e un model bun:
https://www.youtube....avaya 4610sw ip

Ca pret, nu am gasit in Romania la vanzare acest model.
Insa poti sa convertesti in Lei pretul la care se vinde in alte tari  Posted Image
Eu mai mult de 200 Lei nu cred ca as da pe el.

#3
vdesigns

vdesigns

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 14.04.2018
am pus mufa si nu se aude ton sau sa se aprinda ceva!

#4
Onan_Barbaru

Onan_Barbaru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 21.08.2017
Du-l inapoi de unde l-ai ciordit, ca n-ai ce face cu el. Nu ti-l cumpara nimeni, pentru ca nu functioneaza in retelele PSTN, este un terminal VoIP.

#5
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,030
  • Înscris: 14.04.2016

 vdesigns, on 16 mai 2018 - 08:28, said:

am pus mufa si nu se aude ton sau sa se aprinda ceva!
Acum am inteles !
Asta pt. ca telefonul e pt. VoIP, nu pt. telefonie veche analogica cum ai tu.

Edited by super8, 16 May 2018 - 08:42.


#6
vdesigns

vdesigns

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 14.04.2018

 Onan_Barbaru, on 16 mai 2018 - 08:33, said:

Du-l inapoi de unde l-ai ciordit, ca n-ai ce face cu el. Nu ti-l cumpara nimeni, pentru ca nu functioneaza in retelele PSTN, este un
l-am primit cadou la un schimb
cine ar cumpara acest tel? unde se foloseste, in firme sau? terminal VoIP nu am inteles mai nimic folosit cu centrale  .http://www.emgs.ro/produse/terminale-voip/22.html

#7
Onan_Barbaru

Onan_Barbaru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 21.08.2017
Da, merge numai in firme care au centrala telefonica proprie, compatibila cu terminalul ala.
Terminalul ala e ciordit dintr-o firma, de un Dorel care nu stie cu ce se mananca.

Edited by Onan_Barbaru, 16 May 2018 - 08:56.


#8
vdesigns

vdesigns

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 14.04.2018
cum ar fi un spital, primarie etc?

#9
Onan_Barbaru

Onan_Barbaru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 21.08.2017
Exact!

#10
primuministru

primuministru

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,163
  • Înscris: 05.10.2007

 vdesigns, on 16 mai 2018 - 08:28, said:

am pus mufa si nu se aude ton sau sa se aprinda ceva!


Incearca sa bati in furca, o sa raspunda o operatoare si ceri sa-ti faca legatura unde vrei tu.Eventual si cu taxa inversa Posted Image

#11
Naijax

Naijax

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,228
  • Înscris: 13.03.2017

 vdesigns, on 16 mai 2018 - 08:49, said:

... terminal VoIP nu am inteles mai nimic ...

VoIP (Voice over Internet Protocol) iar RCS&RDS are telefonie prin internet (VoIP) deci ar trebui sa mearga.

#12
vdesigns

vdesigns

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 14.04.2018

 Naijax, on 16 mai 2018 - 09:55, said:

VoIP (Voice over Internet Protocol) iar RCS&RDS are telefonie prin internet (VoIP) deci ar trebui sa mearga.
tel are 3 mufe am pus cablul de tel normal de la rds, in una baraie f urat in celelalte 2 nimic, poate trebuie alt cablu!

#13
vdesigns

vdesigns

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 14.04.2018
am fost la rds si nu e compatibil!

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate