Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce facultati cu invatamant la dis...

666 pe buletin

Salarii invatamant

Caut solutia la o problema
 Recomandare hachback 8000 euro

liceu fara frecventa

Eagle's Nest sau 5 Fingers?

Care este in medie, durata de via...
 Situatia lirei turcesti in Turcia

Drepturi de autor ?

Sindromul picioarelor nelinistite

Recomandare BOX TV pentru vizuali...
 Configurare router mikrotik hap ac

Joburi care vor disparea in 20 de...

Skins S9+

stiti cum functioneaza concursul?
 

telefon avaya 4610sw ip

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
vdesigns

vdesigns

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 14.04.2018
mi sa bagat pe gat un telefon avaya 4610sw ip, daca stie cineva la ce se foloseste, la rds nu se conecteaza!

cine ar cumpara acest tel? chiar costa atat?

http://www.voiplink....673-unused.html

Attached Files



#2
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,482
  • Înscris: 14.04.2016
Cum adica "la rds nu se conecteaza" ? nu are sens, orice telefon in lume daca i se pune mufa in port acesta poate fi folosit.
Iar avaya 4610sw ip cica e un model bun:
https://www.youtube....avaya 4610sw ip

Ca pret, nu am gasit in Romania la vanzare acest model.
Insa poti sa convertesti in Lei pretul la care se vinde in alte tari  Posted Image
Eu mai mult de 200 Lei nu cred ca as da pe el.

#3
vdesigns

vdesigns

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 14.04.2018
am pus mufa si nu se aude ton sau sa se aprinda ceva!

#4
Onan_Barbaru

Onan_Barbaru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 543
  • Înscris: 21.08.2017
Du-l inapoi de unde l-ai ciordit, ca n-ai ce face cu el. Nu ti-l cumpara nimeni, pentru ca nu functioneaza in retelele PSTN, este un terminal VoIP.

#5
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,482
  • Înscris: 14.04.2016

View Postvdesigns, on 16 mai 2018 - 08:28, said:

am pus mufa si nu se aude ton sau sa se aprinda ceva!
Acum am inteles !
Asta pt. ca telefonul e pt. VoIP, nu pt. telefonie veche analogica cum ai tu.

Edited by super8, 16 May 2018 - 08:42.


#6
vdesigns

vdesigns

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 14.04.2018

View PostOnan_Barbaru, on 16 mai 2018 - 08:33, said:

Du-l inapoi de unde l-ai ciordit, ca n-ai ce face cu el. Nu ti-l cumpara nimeni, pentru ca nu functioneaza in retelele PSTN, este un
l-am primit cadou la un schimb
cine ar cumpara acest tel? unde se foloseste, in firme sau? terminal VoIP nu am inteles mai nimic folosit cu centrale  .http://www.emgs.ro/produse/terminale-voip/22.html

#7
Onan_Barbaru

Onan_Barbaru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 543
  • Înscris: 21.08.2017
Da, merge numai in firme care au centrala telefonica proprie, compatibila cu terminalul ala.
Terminalul ala e ciordit dintr-o firma, de un Dorel care nu stie cu ce se mananca.

Edited by Onan_Barbaru, 16 May 2018 - 08:56.


#8
vdesigns

vdesigns

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 14.04.2018
cum ar fi un spital, primarie etc?

#9
Onan_Barbaru

Onan_Barbaru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 543
  • Înscris: 21.08.2017
Exact!

#10
primuministru

primuministru

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,105
  • Înscris: 05.10.2007

View Postvdesigns, on 16 mai 2018 - 08:28, said:

am pus mufa si nu se aude ton sau sa se aprinda ceva!


Incearca sa bati in furca, o sa raspunda o operatoare si ceri sa-ti faca legatura unde vrei tu.Eventual si cu taxa inversa Posted Image

#11
Naijax

Naijax

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,311
  • Înscris: 13.03.2017

View Postvdesigns, on 16 mai 2018 - 08:49, said:

... terminal VoIP nu am inteles mai nimic ...

VoIP (Voice over Internet Protocol) iar RCS&RDS are telefonie prin internet (VoIP) deci ar trebui sa mearga.

#12
vdesigns

vdesigns

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 14.04.2018

View PostNaijax, on 16 mai 2018 - 09:55, said:

VoIP (Voice over Internet Protocol) iar RCS&RDS are telefonie prin internet (VoIP) deci ar trebui sa mearga.
tel are 3 mufe am pus cablul de tel normal de la rds, in una baraie f urat in celelalte 2 nimic, poate trebuie alt cablu!

#13
vdesigns

vdesigns

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 14.04.2018
am fost la rds si nu e compatibil!

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate