Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Casti telefon

Traducere pagina web in Chrome

Parcare Bucuresti Militari?

Investitii in aur
 Incalzire laptop ACER Aspire

Condor (2018)

Propagare trandafiri

S9 Plus - nu pot fi apelata daca ...
 Cum se piloteaza un avion teoreti...

S8 to S9

SpeedPAK - unde ajunge?

Poate suna cineva la telverde?
 Invazie de viespi

Germania, Turcia, Rusia si Franța...

Casti telefon

Bec halogen - care e bun?
 

semnal slab date mobile

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
kingy340

kingy340

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 06.05.2012
Salut,
de la un timp nu  imi prea merge internetul bine pe telefon (acas imi merge  foarte bine, la munca unde il foloseam la maximum ma rog de el  sa mearga, in oras la fel in 60% din cazuri nu merge), cartela este schimbata recent,si cand dau sa caute manual reteaua imi gaseste doua retele telekom si tot le schimb intre ele sa pot sa navighez si eu 2-3minute pe internet la viteza intre 2g si 3g...mai are cineva problema asta?
tin sa precizez ca la munca cam toata lumea care este pe telekom nu are problema aceasta.... (oras timisoara)....ca si semnal voce nu am niciun fel de problema, doar la internet am problema aceasta...
ps: sfaturi ce pot sa fac in situatia aceasta ?

#2
Adrianradu

Adrianradu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,010
  • Înscris: 02.10.2016
...este o Lucrare Programata in Timisoara...urmata de o Optimizare a Retelei...
Teoretic ai putea sa astepti...practic poti sa apelezi Relatii cu Clientii

Edited by Adrianradu, 15 May 2018 - 22:39.


#3
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,265
  • Înscris: 13.10.2009
Lucrare programata care tine de ceva timp? Ma faci sa rad...
Cat timp le este necesar? 5 ani? Mai plusam nitel, ca la sosele?
Si mai ales ca problema pare una izolata, deci scuzele astea
cam pica.

Fi-mi-ar scarba...


ON: arde-le niste sesizari, preferabil scrise. Nu le vine mintea la
cap? Neeext, ca si asa la voi acolo puterea e la orange si vodafone.

#4
marianculturistul

marianculturistul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 09.09.2005
# portare

#5
Adrianradu

Adrianradu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,010
  • Înscris: 02.10.2016

 dygey, pe 15 mai 2018 - 22:45, a scris:

Lucrare programata care tine de ceva timp? Ma faci sa rad...
Si mai ales ca problema pare una izolata, deci scuzele astea
cam pica.
Fi-mi-ar scarba...
...ma bucur ca vi se pare amuzant...exista o Data pentru fiecare Site in parte....
Optimizare Retelei dureaza in functie de densitatate si suprafata...aici vorbim de un Oras...
...pare generala...daca ati fost putin atent...intiatorul a precizat un numar mai mare de utilizatori...
Off topic...Pot sa va recomand La maie...pentru scarba

Edited by Adrianradu, 15 May 2018 - 23:04.


#6
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,265
  • Înscris: 13.10.2009
Am ras. Iar. Mai lasa luatul asta de aparare, am inteles ideea. Puncte puncte puncte puncte.
Cat despre scarba, nu se trateaza cu citrice. Punct. Punctisor. Daca tot recomanzi "la maie",
iti recomand si eu sa mai lasi pupatul in telekom. Punct. Pup. Punctulet. Miau!

#7
slv0990

slv0990

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 506
  • Înscris: 12.02.2014
Daca nu esti multumit de servicii ar trebuii sa reziliezi, daca esti pe abonament, daca esti pe cartela sa treci la alt operator.Operatorii in general cand un client nu poate folosi serviciile spune ca intr-o perioada scurta rezolva problemele reclamate poate nu rezilieaza/porteaza numarul in alta retea. Daca sunt probleme toti operatorii trebuie criticati ca sa ofere servicii mai bune.

Edited by slv0990, 15 May 2018 - 23:43.


#8
EricJohn

EricJohn

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,137
  • Înscris: 21.03.2014
La Digi ai încercat?







Era o glumă Imagine publicată

#9
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,192
  • Înscris: 30.07.2003

 kingy340, pe 15 mai 2018 - 22:30, a scris:

de la un timp nu  imi prea merge internetul bine pe telefon (acas imi merge  foarte bine, la munca unde il foloseam la maximum ma rog de el  sa mearga, in oras la fel in 60% din cazuri nu merge),
Pana aici pare ca tine de zona pe unde te afli.

 kingy340, pe 15 mai 2018 - 22:30, a scris:

tin sa precizez ca la munca cam toata lumea care este pe telekom nu are problema aceasta
Aici nu mai inteleg! Adica unde spuneai ca nu-ti merge (la locul de munca) altora le merge? Ceva nu se leaga. Telefonul tau nu lucreaza bine cu semnal mai slab.

Edited by neagu_laurentiu, 16 May 2018 - 08:38.


#10
RedDev

RedDev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 927
  • Înscris: 29.10.2014
Depinde ce telefon are. Văd că Telekom folosește frecvențele 800/900/1800 Mhz. Dacă telefonul lui suportă doar banda de 850 Mhz și e un pic înafara orașului (unde de obicei e 1800-ele), țeapă. Asta pe LTE/4G.

Telefonul meu nu are banda de 800 Mhz pe partea de LTE așa că atunci când ies din oraș pică în 3G.

Edited by RedDev, 16 May 2018 - 10:15.


#11
addelin

addelin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,413
  • Înscris: 17.12.2003
Nu exista "banda de 850Mhz".

#12
kingy340

kingy340

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 06.05.2012
Am facut schimb de cartele cu un coleg de la munca si surpriza cu cartela lui am net 4g (tot telekom) si el cu cartela mea nu ii mergea netul....

#13
Commentator

Commentator

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 269
  • Înscris: 16.06.2017
Salut. Poate fi o problema si de setari.
Solicita din nou setari prin mesaj fara text la 6381. Colegul tau are abonament (stiu ca ai scris cartela dar ma gandesc ca poate te referi la sim) sau este prepaid si el?

#14
kingy340

kingy340

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 06.05.2012
Tot prepaid are colegu si aceeasi optiune de 5 euro cu gigaday, am reinstalat setarile si tot asa...daca ma duc sa-mi schimbe cartela s-ar putea rezolva problema?


#15
Alexis

Alexis

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,650
  • Înscris: 22.01.2004
incearca si vezi daca merge. sa ne spui si noua in ce fel ai rezolvat problema.

#16
kingy340

kingy340

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 06.05.2012
Da am rezolvat problema, cum am schimbat cartela trebuia sa sun la relatii clienti sa-mi activeze 4G-ul, inainte am avut o cartela foarte veche ce nu avea 4G...

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate