Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Putere reactiva generatoare

Australia - un nou inceput (2019)

C.I. data nasterii

Disparitia socialismului/comunism...
 Cabluri si prize telefonice

Nesimtirea celor de la Vodafone

Reparație protecție cad...

In proces cu firma de recuperare ...
 Lista odraslelor angajate la stat

Java - variabila privata din alta...

Intrebari site

Windows 10 original
 Alegere monitor : HP vs PHILIPS

Honda Civic Sedan - 1.5 CVT

despre apa

Revolutie in Venezuela, se pare c...
 

Unele programe Telekom fara semnal

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
emil83

emil83

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 06.05.2011
Salut, de curand m-am mutat in alta locatie, am instalat o parabolica de 80 cu LNB cu 2 iesiri si cu setarile necesare. Intampin o problema la care nu ii gasesc explicatia.
Toate canalele merg perfect, chiar si cele HD cu caliitatea semnauluilui intre 90 si 100% cu exceptia a 5 canale, care imi apare mesajul ca receptorul nu poate gasi semnal (vedeti atasament). Tin sa mentionez ca am doua receptoare, problema persista pe ambele. Care ar putea fi problema, care e explicatia?

Multumesc anticipat!

Attached Files



#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,511
  • Înscris: 01.12.2001
Care sunt cele 5?
Verifica semnalul pe acel TP. Pui manual frecventa in setari.

#3
tinel231

tinel231

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 624
  • Înscris: 15.03.2009
Canalele sunt cumva Filmbox ? La mine pe IPTV le-au intrerupt pur si simplu...apar in grila de programe dar nu au semnal.

#4
_-KALMAN-_

_-KALMAN-_

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 18,430
  • Înscris: 07.07.2009
Canalele Filmbox nu mai există la Telekom.

#5
tinel231

tinel231

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 624
  • Înscris: 15.03.2009
In grila exista ...nu merg , bineinteles...afiseaza ,,nu este disponibil''

#6
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,511
  • Înscris: 01.12.2001
Nici in grila nu exista (DTH). Asta e aria.

Edited by dorin_2k, 15 May 2018 - 21:04.


#7
_-KALMAN-_

_-KALMAN-_

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 18,430
  • Înscris: 07.07.2009

 tinel231, on 15 mai 2018 - 20:38, said:

In grila exista ...nu merg , bineinteles...afiseaza ,,nu este disponibil''
Au fost însă eliminate pe 30 aprilie. Trebuie rescanat frecvența, poate așa dispar complet.

Edited by Kalman2007, 15 May 2018 - 21:05.


#8
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,511
  • Înscris: 01.12.2001
Pe DTH nu ai ce scana.

#9
tinel231

tinel231

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 624
  • Înscris: 15.03.2009
@Kalman2007 : Am rescanat dar nu dispar...e si Sundance HD care nu mai merge din ianuarie...parca

#10
emil83

emil83

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 06.05.2011
Am citit pe forum ca un alt utilizator din Italia a avut aceeasi problema, si a rezolvat-o rotind LNB-ul conform specificatiilor. Tind sa cred ca acolo e problema si la mine, o sa incerc si eu cand o sa am acces pla antena, insa nu gasesc explicatia logica.

#11
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,594
  • Înscris: 13.10.2009
Eu zic sa te abtii daca nu stii cum se regleaza o antena de satelit si sa
nu rotesti nimic. Aia nu-i antena din targ, meid in turchei, s-o invarti tu
pana "nu se mai vede cu purici". La asta, orice miscare de ordinul unui
milimetru chiar si nu mai vezi nici macar "nora pentru mama" si o sa ai
ce astepta si ce te ruga de o echipa de la ei sa vina sa ti-o rezolve...

Asadar, nu mai tinde, ca tinzi prost si nu te mai lua dupa ce zice unu' si
altu', ca apoi o sa te intrebi cine dracu' te-a pus. Am gasit multi d-astia
ca tine cand montam antene de satelit, mari specialisti si cunoscatori.
Ii costa intre 50 si 100 de lei sa se uite din nou la tv, in functie de cat de
mare era prostia...nu era unu' sa nu-si dea arama pe fata, ca a auzit el
de la un unchi al unui frate, "da' nush ce are, ca nu i-am facut mare lucru".

Edited by dygey, 15 May 2018 - 23:00.


#12
ronuquet

ronuquet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,641
  • Înscris: 22.02.2017
Initiatorule, ti-e lene sau greu sa ne zici care sunt cele 5 posturi care nu merg?...

#13
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,511
  • Înscris: 01.12.2001
Mesajul #2 l-ai citit?

#14
emil83

emil83

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 06.05.2011

 dorin_2k, on 16 mai 2018 - 05:59, said:

Mesajul #2 l-ai citit?

Telekom Sport 1, Kanal D, TVR1, TVR2, Discovery . Nu, nu am incercat sa pun manual frecventa in setari.

#15
emil83

emil83

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 06.05.2011
Toate canalele care sunt pe frecventa 12524.00 . De ce celelate merg perfect si aceasta nu, care ar putea fi explicatia?

#16
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,511
  • Înscris: 01.12.2001
Animal planet, Eurosport2, Boomerang, Diva, TV Neptun, ZU TV, Happy iti merg?
Si ele sunt pe 12524.00
https://ro.kingofsat...ack-dolcetv.php

Pui manual frecventa si verifici semnalul.

#17
emil83

emil83

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 06.05.2011
Nu, nu merg nici ele, am pus manual frecventa, rezultatul acelasi, 0 semnal.

#18
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,511
  • Înscris: 01.12.2001
Daca scriai informatiile comp!ete de la inceput era clar.
Ai pus setarile bine pt acest tp?

Resetare din fabrica, sau antena prost reglata, sau le ai in loop, sau....
Suna la 1234 daca nu rezolvi singur.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate