Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Casti telefon

Traducere pagina web in Chrome

Parcare Bucuresti Militari?

Investitii in aur
 Incalzire laptop ACER Aspire

Condor (2018)

Propagare trandafiri

S9 Plus - nu pot fi apelata daca ...
 Cum se piloteaza un avion teoreti...

S8 to S9

SpeedPAK - unde ajunge?

Poate suna cineva la telverde?
 Invazie de viespi

Germania, Turcia, Rusia si Franța...

Casti telefon

Bec halogen - care e bun?
 

Configuare canale la televizor nou

- - - - -
  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#1
Calypsso

Calypsso

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 900
  • Înscris: 21.04.2009
Salut, tocmai am achizionat un televizor nou, sunt foarte multumit de el, mai exact un Smart Ultra HD, 101cm, Tizen, SAMSUNG UE40MU6172, bun, problema e ca nu stiu cum sa-l conectez la mediabox-ul de la upc, la televizorul vechi aveam o mufa mare si lata care intra in mediabox si in televizor, la televizorul acesta nu am asa ceva, eu am conectat cablul TV normal, dar se vad canalele de toata jena, purici.

Aveti idee cum sa fac sa prind si eu programe ok?

#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,389
  • Înscris: 01.12.2001
Prin hdmi sau pui cardul CI in tv.
Insa fa scanare pe digital. Merg sigur cele necodate si fara CI.

Edited by dorin_2k, 15 May 2018 - 18:45.


#3
iZet

iZet

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,955
  • Înscris: 06.11.2014
Rescanezi si selectezi: Cablu -Digital. Mai mult ca sigur ca ai selectat Antena si de-acolo nu merg posturile tv de pe digital.

La decodor ai mufa scart, tv-ul are niste adaptoare pentru RCA, deci ai avea nevoie de adaptor Scart - RCA (vreo 10..15 lei prin magazine).

#4
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,009
  • Înscris: 24.05.2010
Are mediabox si probabil este cel SD de avea cablu scart.
Chiar nu cititi postarea?

#5
Calypsso

Calypsso

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 900
  • Înscris: 21.04.2009
Prin hdmi nu se poate ca nu are mediaboxul ala asa ceva, intrare de hdmi.
Da mufa scart se numeste, care intra in televizorul vechi, nu-mi dau seama ce am ratat, cam asta am in spate la TV.
Si media box-ul.

Attached Files


Edited by Calypsso, 15 May 2018 - 18:52.


#6
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,009
  • Înscris: 24.05.2010

View PostCalypsso, on 15 mai 2018 - 18:41, said:

Salut, tocmai am achizionat un televizor nou, sunt foarte multumit de el, mai exact un Smart Ultra HD, 101cm, Tizen, SAMSUNG UE40MU6172, bun, problema e ca nu stiu cum sa-l conectez la mediabox-ul de la upc, la televizorul vechi aveam o mufa mare si lata care intra in mediabox si in televizor, la televizorul acesta nu am asa ceva, eu am conectat cablul TV normal, dar se vad canalele de toata jena, purici.

Aveti idee cum sa fac sa prind si eu programe ok?
Te duci la UPC cu mediabox-ul vechi si ceri Card CI+. Daca televizorul este compatibil UPC cand ajungi in meniul de scanare digital, vei alege UPC ca si operator si vei avea grila digitala exact ca pe mediabox.
Pana atunci fa o rescanare si alege digital. Iti va prinde canalele care sunt la liber pe digital.

Edited by feribalint, 15 May 2018 - 18:55.


#7
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,389
  • Înscris: 01.12.2001
Tu ai glob de cristal si stii ca sd? Nu a scris asa ceva.

#8
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,009
  • Înscris: 24.05.2010
Sunt abonat UPC si cunosc cat de cat echipamentele. Daca a scris ca atat in TV cat si mediabox avea scart.....

Quote

la televizorul vechi aveam o mufa mare si lata care intra in mediabox si in televizor

Edited by feribalint, 15 May 2018 - 18:56.


#9
Calypsso

Calypsso

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 900
  • Înscris: 21.04.2009
Deci trebuie sa ma duc la UPC sa le zic sa-mi dea Card CI+?
Problema e ca eu nu vad nicio intrebare de card, sau vreun card in televizor.

Edited by Calypsso, 15 May 2018 - 18:55.


#10
oxygenlios

oxygenlios

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 257
  • Înscris: 20.04.2016
Așa cum zice și colegul de mai sus,  cel mai probabil ai decodor SD care are numai mufă SCART (probabil aveai TV care nu avea DVB-C). Ce poți tu sa faci în momentul actual, este să îți achiziționezi din sediul UPC, un modul SMART-CAM și să îl introduci în slotul CI+ al TV-ului.

#11
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,009
  • Înscris: 24.05.2010

View PostCalypsso, on 15 mai 2018 - 18:54, said:

Deci trebuie sa ma duc la UPC sa le zic sa-mi dea Card CI+?
Problema e ca eu nu vad nicio intrebare de card, sau vreun card in televizor.
Ba ai este acoperit de eticheta, vezi imaginea atasata. In punga in care ai avut manual cabluri cu TV trebuie sa ai un fel de suport din plastic pt CI, vezi in manual ai instructiuni.

Attached Files


Edited by feribalint, 15 May 2018 - 19:05.


#12
Calypsso

Calypsso

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 900
  • Înscris: 21.04.2009
Am inteles, cred ca cardul acela vin in chestia asta?
L-am primit cu tot cu tv

Attached Files



#13
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,009
  • Înscris: 24.05.2010
Exact, iar ala vine introdus...vezi poza atasata de mine mai sus(vezi sageata rosie din imagine).

Edited by feribalint, 15 May 2018 - 19:00.


#14
iZet

iZet

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,955
  • Înscris: 06.11.2014
Calypsso, chestia aia o bagi in TV si apoi acolo bagi cardul CI. Inainte de asta, insa, rescazeni si de data asta selectezi Cablu, nu Antena si apoi Digital, iar la operator selectezi Altele. Asa vei avea acces la grila standat digitala a celor de la UPC, pana sa iei cardul CI de la ei (in cazul in care ai grila extinsa, nu cea basic).

Edited by iZet, 15 May 2018 - 19:12.


#15
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,389
  • Înscris: 01.12.2001
Fara CI tot trebuie sa vezi vreo 100 canale oe digital.

#16
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,009
  • Înscris: 24.05.2010

View Postdorin_2k, on 15 mai 2018 - 19:12, said:

Fara CI tot trebuie sa vezi vreo 100 canale oe digital.
La UPC? Cred ca glumesti...

View PostiZet, on 15 mai 2018 - 19:12, said:

Calypsso, chestia aia o bagi in TV si apoi acolo bagi cardul CI. Inainte de asta, insa, rescazeni si de data asta selectezi Cablu, nu Antena si apoi Digital, iar la operator selectezi Altele. Asa vei avea acces la grila standat digitala a celor de la UPC, pana sa iei cardul CI de la ei (in cazul in care ai grila extinsa, nu cea basic).
La operator selectezi UPC daca ai asa ceva in meniu. Televizoarele mai noi au aceasta optiune, cel putin LG are.

Edited by feribalint, 15 May 2018 - 19:19.


#17
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,389
  • Înscris: 01.12.2001

View Postferibalint, on 15 mai 2018 - 19:17, said:

La UPC? Cred ca glumesti...
Da! Am scos acum cardul CI din TV si sunt +100 canale ce merg fara card pe TV digital.

Pe UPC fireste

#18
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,938
  • Înscris: 26.11.2006
Fericitule! La mine si cu cardúl e o brambureala pe un Blaupunkt de mori!

Edited by myshyk, 15 May 2018 - 19:58.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate