![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Temperament ciobanesc de bucovina
Last Updated: Aug 29 2019 13:13, Started by
SEAL007
, May 11 2018 17:45
·
0

Posted 13 May 2018 - 20:33

Si al meu pitbull când avea vreo trei luni l-a ciupita o rata si s-a oprit in bucătărie sub masa schelalaind. La vârsta de 8 luni deja se bătea cu câni mai mari decat el. Toate la timpul lor.
|
Posted 16 May 2018 - 18:35

Multumesc tuturor pentru sfaturi! Rog un administrator sa dea T/C. |
Posted 29 August 2019 - 05:53

Buna ziua!Am si eu o intrebare poate stie cineva si ma poate ajuta.Caut un domn Mihai care vindea catelusi ciobanesti de bucovina la sensul giratoriu din Roman ,avea o duba alba ( intersectia drumului spre Suceava cu Iasi).Cred ca are si o stana si ii creste acolo.Cineva de la barul de la giratoriu mi-a spus ca ar locui in Podul Iloaiei dar nu mi-a dat prea multe detalii intrucat avea si el spre vanzare cateii.Eu am luat de la acest domn un catel in urma cu un an si din pacate a murit si as fi vrut sa iau tot de la el.Ma poate ajuta cineva?Va multumesc!
|
Posted 29 August 2019 - 13:13

Cauta pe facebook grupul ciobananesti de bucovina, acolo ai sanse reale.
Edited by silviu03, 29 August 2019 - 13:13. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users