Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Port Forwarding Config - Luster T...

Cand se deschid toaletele din Par...

Essilor Crizal?

Sony A6400 - Video
 recomandari structura - sarcina m...

Voi aveți incredere in recen...

TheaSea Luxury Suites - Kallikrat...

Ce aplicatie imi trebuie sa...?
 Transfer agenda telefonica

Recomandare banca pentru imprumut

Potopul ce urmeaza in domeniul me...

Duster, scarțait viraj
 Medicația psihotropa agravea...

La mulți ani @Lieutenant!

La mulți ani @xmanyacs77!

Placuta metalica "integral...

Cat de mari pot fi temperaturile?

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

pelikanu

pelikanu

tread carefully

• Grup: Senior Members
Mi se pare absolut normala și de înțeles ideea de "zero Point energy", cu atât mai mult cu cât ea susține afirmația mea, zero temperatură - zero atomic movement. Nu se găsește în stare naturala? Este de la sine înțeles. Poate fi obținută?  Pentru moment nu cred. Putem teoretiza ce se întâmplă cu materia la temperatura aia? Bineînțeles.

karax

karax

Guru Member

• Grup: Senior Members
Mai bine i-ar fi spus minimum point temperature
Altfel , se poate obtine intr-un mediu ferit cat mai mult de influente exterioare. Adica ferit de fotoni care sa excite atomii si moleculele. Asta se poate obtine undeva in spatiu ,  intr-un punct in care nu ajunge nici o raza.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate